- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.081
kızlar aşkitomu yolculadım bugün, 5 uçağıyla gitti yeni yurdu Erzuruma
kötüyümm, biraz içime kapaniyorum sanırım ben
olaylar çok taze tam olarak gittiğini idrak edemedim, çünkü yarın teslim olacak bu gece otelde kalacak orda, ve telefonlaşıyoruz
yarın askeriyeye teslim olup, o telefon 6 ay süresince açılmamak üzere kapatılınca, o telefondaki ses bana Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diye ilk darbeyi vurunca , pohu iyice yicemmm
handecim inşallah tatlım inşallahhhhhhhhhhhhhh dediğin gibi olur herşey...evlilik hazırlığına başlarız yavaştan...bu arada atama için hayırlısı ne ise o olsun cnm bu sefer olmadıysa bir dahaki sefere olur inşallah...
ah barbim ahhhhhhhhhh kelimesi kelimesine aynı duyguları yaşadım bende ağustosta 12 ağustos sabah uyandım her sabah aşkımdan gelen günaydın aşkım mesajı o sabah yoktu ...
ama gel gör ki tatlım o günden bu yana bak 38 gün kaldı zaman çok çabuk geçiyor ağla ağlayabildiğin kadar rahatlarsın tatlım...
2 hafta sonra yemin töreni olucak sanırım genelde öyle oluyor zaten enişte sana söyler cumaya denk geliyor genelde yemin törenleri sende ayarlarsın kendini atla uçağa git canım erzuruma al kayınvalidenide yanına evci çıkarabilir annesi 2 gün falan yemin töreninden sonra...ustaya geçince bakarsın enişte cep tel kullanmaya başlar çarşı izinleri falan derken bakmışşşşşsın şafak gelmiş plakalara barbim dua et cnm kısa dönem çıkmış benim 4 arkadaşıam 12 ay yedek subaylık çıkt çok yedek subay almışlar hatta benimkinin avukat arkadaşları kısa dönem istemiş hep 12 ay çıkmış tamamen şans meselesi ...
şimdilik hüzünlü şarkılar dinleme canım...öyle böyle geçiyor işte sevgili torunum
amin bebeim hepimiziiicanım benimm allah tez zamanda kavuştursun askerine seni şuan ki duyguların ne haldesin az çok tahmin edebiliyorum allah kavuştursun barbim
ayy bu ne soğuk böyle bırrrrrrrrrrrrr:96:
handecim atama işinin hayırlısı olsun kuşumm,dediğin gibi şubat şeysinde olur inş Allah gönlüne göre versin:103:
barbitom tekrardan Allah kavuştursun diyorumçok yıpratma kendini
dün çizmem su almıştı, üşütmüş olmalıyım.çok ağrım var regl şeysi gibi:120:
çok merak ettiğim bi film vardı , bu gün izlemek istiyordum hava da müsait diye ama net paso gidiyor.film bi türlü inemedi.iyi ki hava bozdu ah ttnet hemen ayarını kaçırdı
topigi hüzün sarditez zamanda kavusman dilegiyle barbilerin en melegi...
handem insallah istedigin sekilde olur senin atamanda resminide sabirsizlikla bekliyorum yine saheser yapmisindir..
geceyeli su an icin burnuma minnacik diyemeyiz canim daha cok var sanirim minnacik demek icin
selam kızlarrrr
barbiicimmm seni o kadar iyi anlıyorum kiisağ salim gider gelir inş eniştemiz.askerliğin ilişkiye faydası oluyor ama biliyo sun. her ne kadar yanındayken de ona sırılsıklam aşık olsan da askerlik bi başka oluyo. istediğin zaman erişememek,görüşünce bırakmak istemeden sarılabilmek çok çok başka şeyler ilişkiyi olgunlaştırdığına inanıyorum ben ve de her zaman olmasa da iyiki gitmiş diyorum. şu an sana ne desek boş sanırım ama zamanla anlayacaksın canım benim.
ben bile hala deli gibi geceleri seni seviyorum diye msj atıyorum olu rda iletilir diye ama tabiki iletilmiyo msjlar. çok koyuyo insana. zaman çabuk geçer diyenlere de inanma ki sonradan hayalkırıklığı yaşama. bunu canını acıtmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama. zor geçicek günler,ama allah sabrını veriyor. biz yanındayızz tamam mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?