Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hay haycım hoşgeldin tatlım oyy pembe demek ben demek heheh ne güzel pembe ojede aklına geldiysem çok mutlu oldum cnmm

tatlım 28 gün sonra aşkım geliyor allahın izni ile sen nasılsın nerelerdesin bebişin nasıl sağlıklı bir şekilde büyüyordur inşallah

gece yelicim sanırım kkontes banlandı ah yaaa ahhhhhhhhhhh

evet ya neolurki geri gelme ihtimali yokmu yani ban yiyince hani bi kaç gün filan oluyor ya öyle bişiydir belki:26:

çok kötü diş ağrım var benim de
dr a gittim son 3 ayda riskli olduğundan hastanede yaptır dedi
doğumu tetikleyebilirmiş
bilmiyorum napcam
bitirmişsiniz hadi askerliği ne güzel az kalmış

ben yatıyorum kızlar bu saatte ne çabuk geçiyor ya hepize iyi geceler allah'a emanet olun..

özelden yazsana şeker merak ettim
tüh yaa biran önce biter cezası inş
topiğin demirbaşlarından kontes olmazsa olmaz

hayhaycım dişinmi ağrıyor ah yaaa geçmiş olsun cnm diş ağrısı berbat bişeydir bilirim dişlerimden çok çektim bende dr a rendewum war 1 aydır gidicem 2 tane dişim çekilicek hoş sadece dolgu olanları çektiricem şikayetim yok ama ağzım temizlensin istiyorum hiç sevmiyorum dolgu çürük vs...ama nedese korkuyorum hoş ortadonti tedavisi gördüm yani alışığım ama ne bilim zor geliyor artık dişçiye gitmek...ihmal etme cnm belki dr ilaç verir geçmiş olsun cnmm

gece yeli iyi geceler tatlım

benim lisedeyken 11 dolgu yapılmıştı zaten
o zaman bi fobi oluştu
ne zamandır erteliyorum korkudan
hamilelikte kötü oldular işte
kanal tedavisi ya da çekilcek benimki de
sana da geçmiş olsun cnm

çok kötü diş ağrım var benim de
dr a gittim son 3 ayda riskli olduğundan hastanede yaptır dedi
doğumu tetikleyebilirmiş
bilmiyorum napcam
bitirmişsiniz hadi askerliği ne güzel az kalmış

gecmıs olsun canım benımde 20lık dıslerımın on tarafı cıkmıstı arka tarafda yer yok ama cıkmaya calısıyor agrım var kurtulamadım su dıs agrılarından kaderım galıba

kontes sırf bu yazısma yuzunden mı ceza aldı sonrası varmı yoksa
uzuldum Allah verede kendını alısverıse dahada vurmasın uzuldum saka maka
bende kocayı yatırdım banyomu yaptım toprak rengı ojelerım vardı bende pembe suruyorum ama bıraz degısık pembe normalde tarzım degıldır

ağrı kesici iç ezgicim uyuyabiliyo insan en azından içince
kontes o yazışma yüzünden ceza almış bildiğim kdryla
benim de yarın boş günüm okul yok
ben de kocayı yatırdım geziniyorum
senin topiği gördüm yeni(pembe koltuk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…