Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

2 haftada bir mi
benim 4 senede gidemediğim kadar sen gidip gelirsin artık
en son iki sene önce ordaydımda
accık kalıplıyım
dün facede şükrü ve şükriye diye bi video paylaştım şiddetle tavsiye ediyom
zeçi aybiçe
adın neçi?
bilmirem neçi?
otur zeçi
hocam ne ettimçi

yani öyle düşünüyorum bebeim, onu orda hiç yaNLIz bırakmak istemiyorum , e haliyle burda kendimide ya 2 olmaz 3 olur , ama inşallah olacak
bebişin durumu olmasaydı aylar öncesinden ucuz bilet bulup beraber gider gelirdik bigün erzuruma
aaa izliyim hemen eve gidinçeee aybuşum, dün fereset ezeyi işyerindeki hatunlara izlettim yerlere yattılar. şimdi herkes vuşş torpah başa diyor işte

xzgim ne çabuk geldin
ben bi pazara gittimmi 2 saatten önce gelemem
hayırlı olsun cicilerin

aynı şeyi düşündüm ! ne çabuk gittin celdin ha ezciiiiiii?
ayy sende pempe dolaba ekle aldıklarını, bucün herçesin alışveriş çünü
kızlar bir ara pembe kombin vardı tanrıçanın topiği , o noldu ??

büyük bir yer değilmiş ki bi iki yere kıyafet baktım bide sebze meyve aldım bıde corapcıya ve takıcıya takıldım hemencecık geldım ewın son halını eklıcem bakın tv unıtesı falan guzel duruyormu bole ıstedıgım aksesuarları henuz bulamadım sımdılık boyle halı ama ıcıme cok sınmedı sankı

feyse eklersen hemencik silme ezgim ben akşam bakabiliyorum biliyosun ayy çok merak ettim zevkli hatun, sen alırsın dizayn edersinde güzel olmazmı

valla amma reklam yaptım. Erzurum aşşa, Erzurum yukarı
ne yazıkki işyerinde video sitelerinide açamıyorum aybuşum
filtre programı var işimde, msn , face, video, tv, radyo , oyun falan hiçbşey açılmıyor. düşün ayyıldızın sitesini bilem açamıyorum

Barbitom donu monu siteye koyamam bacim yani koymam isteyen olursa ozelde gosterrim

Xzgimm bugun bende cok tatli tacc gordum almadan ciktim aceleden belki yarin alirim

Ayburum 5. Ay da hissediyorsun bebisim

Aksama koyacagim pembe dolaba

Birde sizin aldiklarinizi ayri bir topikte paylasacagim :))
Ayy o pasaj yokmu o pasaj ah tam saglam olaydimda her yerine dalaydim

masamın üstünde ki selayhusum hediyesi

tv unitesi

orta sehpa

kapının girişindeki telefonluk

konsolu tam cekıcektim sarjı bıttı orayada beyaz ayna aldım

iş yeri Allahtan kkyı yasaklamıyo
daha keşfetmemiştir

bi o kaldı valla ayburum, burayıda kaparsa sıkıntıdan patlarım

topik mi o pasaja yazın bol bol dalarız bitanem hem yazlık çok daha fazla şey bulunuyo :97:

orta sehpanın oraya bısıler almak ıstıyorum 2 tane mum varya o kalıcak onlar harıka kokuyor bı tanesı bogurtlenlı dıgerı elma tarcın aır wıck cıkarmıs bıde tv unıtesındekı grı mumlar yerıne guzel bır aksesuar almak ıstıyorum.
telefonlugun orayada guzel bır kase gıbı bısey alıcam anahtarları koymak ıcın

Son düzenleme:
kk yasak degıl ya onemlı olan o barbımmm bak buraya ekledım aksamı beklemene gerek kalmadı kı

ay uzaktan olmuşya resim pek seçemedim bitanem ya , ama o tvnin üstünde ay şeklinde birşeyler var ne onlar kuşum :26:

aynanda çok hoş olmuşşş ..

konsolun ordaki beyaz aynayıdda çok merak ettim

kırmızı mumlar müthişş

samdan askım ama tv unıtesının orası bırazcık ıcerı gocuk oldugu ıcın tam bellı olmuyor
kafama gore bulsam aksesuar degıstırıcem en cok sevdıgım benımde kırmızı mumlar bıde morumsu orkıdem

bebeim ben en harika aksesuarları mudoda gördüm geçen bayıldım bittim yani, oraya bakmıştın dimi geçen sen bişey bulamadın mı ?

ne kadar balliyim yhaa..
uzun zamandir ugramadim buraya, bi bakayim dedim kizlarin keyfi nasil diye.
ezgimin evini gördüm
bayildim canim, agiz tadiyla oturun insallah..
cok zevklisin masallah sana
yanniz cocuk olunca o koltuklari siler durursunn

öptüm kizlar hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…