Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

onu gorunce zaten aklıma dırek sen gelıyorsun,yapıyorsun dıyee
tutıcımm sen nerelere daldınnn
dun baya bır hareketlıydı topıkcıgımızz
smdı yıne ıkımız kaldık askım bız bu topıgın demırbaslarız hehehe:)
benımksıı burda olsa bu kadar sık gıremem buralara

hey barmen bana bır bıra
yanımda kı fıstıga bır tekılaa
sonunda geldım ben aska
bu barda geceler bır baskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:dance: :dance: :dance:

hahaha koptum kız hey barmen klibinde bir adam wardı çok komikti ne gülerdim o klibi izlerken...o aklıma geldi şimdi...
kuzum daldım pembe koltuk topiğine...selayhusumda gitmiş canım benim biblom sırtım omuzlarım ağrıyor ya keyfim yok bende yatsam iyi olucak esasında...birde benim kardeşim laptopu istiyor ona vereyimde laptopu baksın...

iyi geceler canım öptüm...

bende iyi geceler diliyorum canlarim benim size coook öpüyorum sizi
simdi istanbulda olmak vardi anasini satayim püfür püfür bir vapurun yan tarafinda , dolmusa cek dostum demek..........

hahaha askım burda dolmusa cek dostum demekk:)))
bugun erkencısınız hepınızz guzel ruyalar canlarım
cuma cumartesı newhan bızde kalıcak ben yokum

günaydın selayhusumm
ben hala uyanamadım dun gece 4 bucukta yattım gozlerımı acamıyorum,dunyaya merhaba dıyemıyorumm:)))

nezaman uyanirsin sormasi ayip olmazsa ozaman geleyim ben

ben ögle sonu yokum güzeller burda elbise bakmaya gidiyoruz ailecek insallah busefer bisey bulur ve alirim , kücüklerimin gözlerinden öperim büyük yok heralde benden

hihihiihioii cokk komiksin kiz xzgim.
elbise aldim dostlar aman iyi kötü aldim biseyler artik :) kurtuldum bu dertten

haha xzgim koptum barbi bebek resimlerine =)))
bugün misafirliktrydim canlarım sırtım tutulmuş bir vaziyette dolaştım az evvel eve geldim...
siz bakayım dedim
selayım ebiseni almışsın güle güle giy tatlım bu elbisenin altına gümüş rengi abiye ayakkabı ve ufak gümüş rengi el çantası al cnm taşlı yerlerini sökme bence kalsın cnm...

ayy seni seksi yaptım selayhusum gercekte olmasada sanalda bak dekolte gıydırdım sana
aa aldın mı resım yok mu bakayım merak ettım
tutimmm tam ew kızı moduna bagladın askım
ben cok sewdım barbie bebeklerı:)

xzgim bende çok severim barbie bebekleri bende ufakken barbie nin 4 katlı pembe ewi vardı jeep arabası wardı hey gidi günler hey şimdiki aklım olsaydı kendi kızıma saklardım onu gittim kuzenime verdim salak gibi..
sorma cnm ya dediğin gibi ev kızı modunda takılıyorum bu ara çok sıkıcı ama ya nişan yok bişey yok sormuyorlarmı biri yokmu hayatında evlilik ykmu falan diye sinir oluyorum...

kizlar coook kararsiz kaldim yaa bu elbise konusunda diger elbise ck güzeldi acaba gidip yarin onumu alsam bilemiyorum bu griinin hafif kuyruguda var diger elbiseyle 50 eur oynuyor ama nerden baksan oda 100 milyon bilmiyorum 100 milyona tamamiyle baska zaman icin baska bisey alirim

burda elbisenin alt tarafida gözüküyor ..

o pembiş ayakkabının daha az topuklusu var bende
sıyah botunda bırazcık daha uzunu varr
ama topuklu gıymeme daha aylar warrr:))

selayhusumm ben sahsen begendım elbiseyi
alt tarafı falan cok cok daha hos
ustundeyken tasları guzel duruyor
ama burda guzel durmamıss
ben bır yemek yıyıp gelıcem asklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…