Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

film falan izleyin selimciği yatırıp..
ayy turk malı dızısını ızlemıyordum ben gecen televızyonda denk geldım abiye karakteri kendini övmeye calısıyordu.dıyor kı
aykut testı yaptırdım,üst sınırın bir alt gıdımında cıktı puanım.o en ust sınırdada unlu ressam albert einstein,matematik prof. paskal nouma bunlar varmıstı dedı koptummm hatta paskal numan dedı

o dedigin dizi hangi kanalda canim ya benim sadece atv ,star ve kanal 7im var
1 ay öncesinde bunlarda yoktu bunada sükür diyorum

omuzlarım çok ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum yaprak dökümü(ağaç sökümünü)izliyordum bitti size bakayım dedim bu istanbulun havasına güven olmuyor he hasta ediyor adamı rüzgar yedim sanırım omuzum sırtım feci ağrıyor....

show tv de selayhusum
aynenn be tutimmmmmmm bnde carpıldım bugunn,fikrette mı aldatıldııı?gun yuzu goremedı su aılede:)

siraya gecin size masaj yapiiim bari gelen rüzgardan sikayetci tutim sanada gecmis olsun bebeeem

show tv de selayhusum
aynenn be tutimmmmmmm bnde carpıldım bugunn,fikrette mı aldatıldııı?gun yuzu goremedı su aılede:)

ay sorma cnm ya omuzum feciiiii sanada geçmiş olsun balım...
ewet ya fikrette aldatıldı artık içim daralmaya başladı bu diziden cıwıttı...

siraya gecin size masaj yapiiim bari gelen rüzgardan sikayetci tutim sanada gecmis olsun bebeeem

ayyy ellerin dert görmesin canım ya yap walla masaj...
saol cnm teşekkür ederim...

xzgim senin boyun kac :)) biraz önce zayiflar topikine göz attimda boy kilo sorunu olan ne kadarda kisi varmis oooooo

hahahah bugun boyumdur kılomdur gıdıyor ama ben etlıyım be canımm:)
1.68 boyum 48 kiloyumm balık etlıyımm

xzgim ayniyiz yaa ama ben bu aralar 49 oldum heralde :)) ama benim bacaklar cok ince fark o sanirim
veyada sen etlisin :)) yok yok sen kesin etlisin hihi

tuti seninki tamamdir

hahahah selayhusummm benım bacaklar futbolcu bacagııı
neden menıskusum yırtıldı sanıyorsunn
ben aslında futbolcuyumm onlar et degıl kas kas hahahah
bir saniye izin verirsen yarılmak istiyorummmmmmm

:dance: :sm_cool: :sm_confused: :mymeka: sengözlerimebaksanab şutarafagitti :1shok: kaydirigubbakcemile :kedi: ayy bunlara bayılıyorum 3 smıle cok benzıyorum ben hahah

bende ikinciyi sevdim elimden tut götür beni rüzgarina kapilayim anam :)
bide dance diye olani cok seviyorum:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…