Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim evet gördüm o yeni reklamida... ama her reklamda sapka ariyor ya gelene gidenede senin alidigini söylüyor

hayhaycigim benim hamileligim cok rahat gecmisti son 3 haftaya kadar ordada ev badana boya olunca temizlik yapmistim kalcamla bacagim sizlamisti 3 hafta boyunca bi o seyi vardi yoksa her isimi kendim hallettim hic nazli bir hamilelik dönemi gecirmedim cünkü hasta degildim hamileydim

Hoşbuldum canım, sağolasın. Evet evliyim, valla hangi ara 2.5 sene geçti anlamadım gerçi.:97: Sen sözlü ya da nişanlı falan mısın güzelim?

yok tatlım benim erkek arkadaşım var ama şuan askerde bende asker bekliyorum ocak 20 de terhis olucak inşallah askerden gelşnce artık düşünüyoruz bakalım kısmet

walla en güzeli cnm evi çok mobilyaya boğmak bende istemiyorum ama konsol yada vitrin 2 sinden birini al bana kalsa konsol al tabaklarını nereye koyucan ?? ama tw ünitesi alıcam diyorsan o ayrı tabiiki cnm...

yok tatlım benim erkek arkadaşım var ama şuan askerde bende asker bekliyorum ocak 20 de terhis olucak inşallah askerden gelşnce artık düşünüyoruz bakalım kısmet

Anladım canım valla Barbie' ye de söylediim gibi ben de asker yolu gözledim.. zor gerçekten Allah hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin inş.

hayhayım gelirıhhhhh gidirıhhhh derler
ama tortumlular celiriz cidiriz der
selayım bayıldım takımlarınaaa
ahh ahh yıllarca iç giyimde çalışan hatun olmama rağmen hiç böyle takımım olmadı
çeyizime bile almadım
bende sorun var heral

geçmiş olsun canım. evet yemekten sonra sigarası gibi yok yaa, tok karnınaa

yinemi misafirrrrr

off hic isim bitmiyor yaa
cydaa86 sende hosgeldin aramiza tanistigimiza memnun oldum canim

evi süpürmüstüm yine süpürmem gerekiyor hepinizi öpüyorum offff offf

selimcik dağıtıyor herhal :86:

inşallah gelicem ayburum, şimdi annemede söyledim seni, kim kız bu arkadaşların diyo hergün yeni bir isim duyuyorum diyo heheh

isimler çok şeker hayhaycım, hamile olmadığım halde benimde midemde çook yanıyor

ne güzel dualar ettin aminnn aminnn :97:

ben sigarayı bırakmadım kii

onun ağzını ve kafasını yiyebilirmiyimmmmm

kizlar takim olanlar bunlar

vuhuhuuhu çok seksüüü
ceyar smiliii

Son düzenleme:
barbim demek anacığına bahsettin benden
benim annem yanımda olaydı onunda kafası karışırdı heleki kk konusunda

bahsetmezmiyim feysten resimlerinizi gösteriyorum hepinizin
senin erzurumlu olduğunuda söyledim ohh erzurumlu arkadaşta buldun artık onnda beynini yersin erzurum diye diye dedi

tutim ben fazla eşyayı sevmeyen biriyim
dolayısıyla kullanmadığım süs olsun diye koyduğum incik cıncığım az
mutfak dolaplarına sığıyo

ne konsol ne ünite heç bişi istemim
belki sadece ufak bir büfe gibi bişi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…