Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Kızlar e- bebek' te Chipolino Oto Koltuğu 179,00 TL yerine 99,00 TL' miş. İhtiyacı olan varsa baksın derim.. :34:

selayhusum
ataşehir acıbademden aradılar
sn. selayhus hanımlamı görüşüyorum dedi kibar bir bağyan
selayhus hanım şurada yaşıyor , ben yakınıyım iritbat için benim telefonumu vermiş olabilir dedim.. isterseniz kendi numarassın ıverebilirim dedim
bağyanda o zaman size ileteyim, yakın zamanda merkemizde yatış yapmış kendisine "geçmiş olsun dileklerimizi iletmek içinn aradık " dediler :1: bende tamam iletirim kendilerine dedim :1::1:
banada sağlıklı günler dilediler
ayy ne kibarlar ya
ee bilmem kaç milyar verince hizmetde böyle oluyor herhalde :1::1::1:
devlet hastanesi olsa kapıdan kovardı heheheheh :86::86:

Gerçekten çok hoş ve leziz görünüyor..

takılıkların harika, kesinlikle çok şık duruyorlar. Güle güle kullan :34:

Markafoniye üye olmayı çok istiyorum ama birinden davet gelmesi gerekiyor sanırım. Sizler üye iseniz bana davet yollamanız mümkün mü acaba :77:

teşekkürler canımm
üyeyim evet, msn adresini özelimden yazarsan seni de üye ederim:8:

hoş buldum barbimmmm
markafoni sevmiyorum, trend e baktım anca geldim :60:
baya uygun şeyler var evet ama almıycam,alamıycam :26::5:

salaş trikolara bittim 44,90 fiyatı, yeşili harikaydı ama bende almıcam , zaten üstümde deneyemediğim birşeyi almıyorum , tığ gibi olmadığım içün cuk oturmyabilir aldıklarım :50:
markafonidede çok hoş şeyler vardı valla

salaş trikolara bittim 44,90 fiyatı, yeşili harikaydı ama bende almıcam , zaten üstümde deneyemediğim birşeyi almıyorum , tığ gibi olmadığım içün cuk oturmyabilir aldıklarım :50:
markafonidede çok hoş şeyler vardı valla

onlara ben de bittim ama pahalı geldiler:26:
para kalmadı ya şimdi, cimriliğe vururum feci halde :60:

tanımadığım üyeler görüyorum altta
kamuya mı açıldık :18:
o deil de kendimi hayvanat bahçesindekiler gibi hissediyorum
ziyarete gelip izliyorlar,sonra geri gidiyorlar

Son düzenleme:
ay nasıl takmazsınız yaaa:47:
ben bayılıyorummmm:52:
çok saol barbitomm:32:

takamıyorum canım ya, çok süslü hissediyorum kendimi rahat olamıyorummm. bide daral geliyor :50:
yazın sadece incecil altın kolyeler olur ya isim kolye yada melek kolye falan olnları seviyorum bronz tende güzel duruyor onlardan takabilirim..
kışında değişik, büyük kolyeler ama zincir falan değil , nasıl anlatsam orjinal şeyler severim.. :21:

bu kadayyyyy :86:

takamıyorum canım ya, çok süslü hissediyorum kendimi rahat olamıyorummm. bide daral geliyor :50:
yazın sadece incecil altın kolyeler olur ya isim kolye yada melek kolye falan olnları seviyorum bronz tende güzel duruyor onlardan takabilirim..
kışında değişik, büyük kolyeler ama zincir falan değil , nasıl anlatsam orjinal şeyler severim.. :21:

bu kadayyyyy :86:

hımm anladımm
o zaman bol orjinal şeyler bulman dileğiyle :27:
koton, accessorize nin tarzında takılar yapmış
hep de 12-20 tl arası fiyatlar
aklım onlarda valla:27:
trendyol e koton gelse ya :60:

tanımadığım üyeler görüyorum altta
kamuya mı açıldık :18:
o deil de kendimi hayvanat bahçesindekiler gibi hissediyorum
ziyarete gelip izliyorlar,sonra geri gidiyorlar

bende çok sinir oluyorumm :47:
bu topik muhabbet topiği bilgi falan değil.. ayrıca genel bir konuyada açmadım burayı ben, burası BUGÜN NE GİYDİNİN çotanak kızları.. yani ordaki kızlar toplaşsın diye açtım.. :19::19:
bir gün hergün okuyup giden casusların niklerini tek tek yazmayı düşünüyorum belki görünce biraz utanırlar :57:

Back
X