- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.581
tunaydın kızlar
moralım bozuktu selayım guldurdun benı derken
kontesımın haberıne daha da moralım bozuldu basınız sagolsun
benımkısı bana defalarca erken kalk dıye kızıyor ya dun gec kalktım dıye bana kusmustu
sen benım dedıklerımı cıddıye almıyorsun saymıyorsun benı dıye ne alakaysa
dun barısmıstık tamam erken kalkıcam dedım alarmımı onun ıse gıtme vaktınden once kurmustum
uyanabılsın dıye kendım ıcın kurmadım sabah 6 bucukta gıdıyor uyku sersemıyle kendım ıcın kurmamısım bugun aradı bıraz once onunla dalga gectıgımı dusunuyor bılerek yaptıgımı falan ınadına mı daha da gec kalktın dıye alakası bıle yok
barbişkoo laçinin bloğa bi baksanaa
dün gece o da ayaktaydı beraber yattık ben 11 dede yatsam bıraz oyalandıkdan sonra uyuyorum ve ertesı gun 1 de kalkabılırım yıne.düzensizlik onu ılgılendıren bı sey degıl kı sonucta hersey onun ıstedıgı gıbı bıseyı aksatmıyorum kı gece onunla uyumasamda gıdıyorum yatagı acıyorum yatıyorum konusuyorum bebek gıbı yatıyorum onu sabahlarıda ıse gnderıyorum gunduzlerı zaten o yok saglıgım ıcın yapıyor bılıyorum ama psıkolojımı bozuyorkuşum tabiki de bilerek yatıyor , inadına yapıyor değilsin ama geceleri az daha erken yatıp sabahları daha makul bir saatte uyanabilirsin
gece o uyuyor sen uyanık oluyorsun 3lere kadar filan sonra sabah o uyanıkken sen uyuyorsun vs
adam buna kızıyordur ki haklı gibi:18: evinde, günlerde bir düzen olsun ister
bi kaç kere uyarmış ama görmüş ki değişiklik yok, haliyle 'sen beni dinlenmiyorsun' a gelmiş olay
kac gorusmeyı kacırdım bay s sayesınde acele etme dıyor bana herseye alıs ondan sonra calısırsın dıye yataktan keyıf yapmadan kalkamıyorum o keyıf sırasında yıne uyuyorum zatenayy bizim burcuda bu şekildeydiii , kızın düğünü olacak ayaklarından aşşa çekerek yerde sürüyerek uyandırdım sabah :86::86: top atsan uyanmıyorrdu...
bünye alışınca evet ölüm geliyor resmen kafanı kaldırmak yataktannama yavaş yavaş alışmaya çalışş 10 ar dakika erkene kur saatini , her 2 günde bir :26:
bende taktik uyguluyorum ya sanki devlet sorunu çözüyorum:86:
işe başlarsan bu durum kökten çözülür, görüşmelerin falan olacaktı bebeğim.. noldu onlar ??
offf evlerden ırak..
canım karısmak bana düşmez ama uyku büyük bir sorun hem saglıgın hem yasam düzenin adına.. bak uyku prblemine dr bana bir kaset yogurt bu işi cözer dedi ciden 10 dk sonra uyku agırlıgı cöküyo..
en güzel işi heralde budur onunn
en güzel işi heralde budur onunn
dün gece o da ayaktaydı beraber yattık ben 11 dede yatsam bıraz oyalandıkdan sonra uyuyorum ve ertesı gun 1 de kalkabılırım yıne.düzensizlik onu ılgılendıren bı sey degıl kı sonucta hersey onun ıstedıgı gıbı bıseyı aksatmıyorum kı gece onunla uyumasamda gıdıyorum yatagı acıyorum yatıyorum konusuyorum bebek gıbı yatıyorum onu sabahlarıda ıse gnderıyorum gunduzlerı zaten o yok saglıgım ıcın yapıyor bılıyorum ama psıkolojımı bozuyor
kac gorusmeyı kacırdım bay s sayesınde acele etme dıyor bana herseye alıs ondan sonra calısırsın dıye yataktan keyıf yapmadan kalkamıyorum o keyıf sırasında yıne uyuyorum zaten
gunun cogu bıtıyor zaten kalktıgımda ama sorun uyuyamam degıl kı gayet uyuyorum gecede gunduzde 14 saat bıle uyuyabılıyorum bıraksan benı daha da uyurum
çok şirin bi foto olmuş ama di mi :76:
sezeryan tercihe bağlı olmucakmış artık,yasa çıkıyormuş filan
of ne uyuz
xzgim bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum valla meleimm :26::26: dediğim gibi sen çalışmaya başlayınca bu olayda sorun olmaktan çıkacaktır, .. bay s yönünden
Kokusum evet emre beye ameliyat oldum ve su anki goruntu bile mutlu ediyor , kalin derili oldugum icin sabretmem gerekecek mis birazcikk ...
Kontesim cok uzucu bi durum allah rahmet eylesin , ailesine sabir versin yaa(
Xzgican yavrum eniste hakli yaaa gece yarilarina kadar uyanik olunca boyle oluyor . Ve egerki sen boyle devam edersen balim internet ve kk yuzundende kavga cikacak((
Barbitom guzelim senden naber rahat uyudunmu ..
Ayy doktorda guldu benim lafa
Spaydi sanada selam
tatlım bende gidicem emre beye.. martta allah tan bişi olmazsa... nasıl sanada hafif kavisli şirin bi burun mu yaptı.. memnun musun
ne zaman cıkıcakmıs bu yasa ben yetısırmıyım acaba :44:
tarih bilmiyorum kuşum ama sadece devlette yasakmış sanırım
daha doğrusu karşılamıyormuş devlet sezeryan ücretini
bebek ters gelirse fln karşılıyormuş
sen devlete gitmezsin zaten,korkma
hoş,ben de gitmem
Kokusum mutluyum ben burnmdan .. Eskisi cok buyuktu emre bey guzellestirdi sagolsun
Ezgim bende cikacagim simdi doktorw
Ayy su normal dohurmak istemeyen kadinlari anliyamiyorum anliyamiyorum
trendyolda y london marka güsel çamaşır takımları var kızlar
20 tl ye
tek üstler de 15 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?