Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canım karısmak bana düşmez ama uyku büyük bir sorun hem saglıgın hem yasam düzenin adına.. bak uyku prblemine dr bana bir kaset yogurt bu işi cözer dedi ciden 10 dk sonra uyku agırlıgı cöküyo..

dün gece o da ayaktaydı beraber yattık ben 11 dede yatsam bıraz oyalandıkdan sonra uyuyorum ve ertesı gun 1 de kalkabılırım yıne.düzensizlik onu ılgılendıren bı sey degıl kı sonucta hersey onun ıstedıgı gıbı bıseyı aksatmıyorum kı gece onunla uyumasamda gıdıyorum yatagı acıyorum yatıyorum konusuyorum bebek gıbı yatıyorum onu sabahlarıda ıse gnderıyorum gunduzlerı zaten o yok saglıgım ıcın yapıyor bılıyorum ama psıkolojımı bozuyor
kac gorusmeyı kacırdım bay s sayesınde acele etme dıyor bana herseye alıs ondan sonra calısırsın dıye yataktan keyıf yapmadan kalkamıyorum o keyıf sırasında yıne uyuyorum zaten
canım karısmak bana düşmez ama uyku büyük bir sorun hem saglıgın hem yasam düzenin adına.. bak uyku prblemine dr bana bir kaset yogurt bu işi cözer dedi ciden 10 dk sonra uyku agırlıgı cöküyo..

gunun cogu bıtıyor zaten kalktıgımda ama sorun uyuyamam degıl kı gayet uyuyorum gecede gunduzde 14 saat bıle uyuyabılıyorum bıraksan benı daha da uyurum

o zaman bi doktora görün kuşum

Kokusum evet emre beye ameliyat oldum ve su anki goruntu bile mutlu ediyor , kalin derili oldugum icin sabretmem gerekecek mis birazcikk ...

Kontesim cok uzucu bi durum allah rahmet eylesin , ailesine sabir versin yaa (
Xzgican yavrum eniste hakli yaaa gece yarilarina kadar uyanik olunca boyle oluyor . Ve egerki sen boyle devam edersen balim internet ve kk yuzundende kavga cikacak ((

Barbitom guzelim senden naber rahat uyudunmu ..
Ayy doktorda guldu benim lafa

Spaydi sanada selam

xzgim bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum valla meleimm :26::26: dediğim gibi sen çalışmaya başlayınca bu olayda sorun olmaktan çıkacaktır, .. bay s yönünden

ne zaman cıkıcakmıs bu yasa ben yetısırmıyım acaba :44:

tarih bilmiyorum kuşum ama sadece devlette yasakmış sanırım
daha doğrusu karşılamıyormuş devlet sezeryan ücretini
bebek ters gelirse fln karşılıyormuş
sen devlete gitmezsin zaten,korkma
hoş,ben de gitmem

hıc bellı olmaz bu ısler ama sahsen ıstemem orda dogum yapmak
ınsan yerıne bıle koymuyorlar cok kalabalık devlet hastanelerı
taksıme gıdıcektım bende alısverıse hava cok guzel ama kendımı kaldıramıyorum

Kokusum mutluyum ben burnmdan .. Eskisi cok buyuktu emre bey guzellestirdi sagolsun

Ezgim bende cikacagim simdi doktorw

Ayy su normal dohurmak istemeyen kadinlari anliyamiyorum anliyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…