Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

cnmm inşaat firmasında calısıyorum y.dışı sevkiyatları yapıyorum ama bizimm sektörde
kışın genellikle oturuluyor özellikle yaz mevsiminde ise başımı kaldıramıyorum ama
kışın genelde sözleşmler yapılır projeler cizilir(ben bununla ilgili olmadıgım için ucu bana dokunumuyor:):)
inşaat kış dönemimde genellikle durur
3 gün şantiyeler kapalıysa 1 gün acık hava durumu yani nisandan sonra genellikle hız başlıyor:)

anladım canım hayat sana guzelmıs :76:

Bebegim pikodan 1 kere isirdim yiyemedim sert geldi bir paket acilmamis duruyorr.. Diger lokum gibi olani sevdim cikolatayi beyaz varya onu yedim

Selam sekerlerrrrrrrrrrr :24:

bu arada benim adım yar bende hyptonic passion un orjinalini kullandım cnm sahtesi tabiiki rakı gibi kokar ama orjinalini ben beğeniyordum yanlız pargüm alacaksan eğer 'paco rabbane' - lady million na da bakabilirsin ben çok memnunum...

Canim karistirdin; parfümü soran Gece_Yeliydi galiba, ben degilim yani :34:

Selayhuscum ojenin rengi cok hosmus; ben de aynen arkadaslar gibi Kkontess`e benzettim :21:

Ayburcum mantarinin gecmesine sevindim; insaallah bu son olur canim :34:

Kkontess canim dün yazamadim; sinavinin iyi gecmesine sevindim. Ben olsam ben de alirdim kalemi, iyi etmissin :1: Ayrica aldiklarin cok hos; güle güle kullan :34:

Barbiecim ben cantani cok begendim canim; iyi günlerde kullan :34: Siyahda serit güzel durmus...
Cüzdanlar da cok hos...

Xzgicim misafir agirlama tempona hayranim :1: Yeni gelin olmana ve yeni yeni ögrenmene ragmen yemek yapmayi, gayet güzel üstesinden geliyorsun; en kisa zamanda beni de agirlayip o güzel mamalarindan yedirmen dilegiyle :56::56::56:

Hanturkscüm cok gecmis olsun canim; cok üzüldüm... cok zor bir durum, ama ne yazikki elden birsey
gelmiyor... Rabbim yar ve yardimcisi olsun; sifa versin insaallah... ilgilenecek olanlara da sabir ve güc versin...

Logopeia sac rengin cok hosmus :34: Aksam icin de simdiden iyi eglenceler diliyorum :66:

Son düzenleme:
selaycım valla evet hemen hmen aynı bende dedim hatta patlıcan közleyip yogurtlasammı diyede erindim valla gözüm kesmedi havuc daha kolayıma geldi sanada afiyet olsun cnm

Butterboom_gucci_jackie.jpg

gucci-jackie+o-bouvier-medium-hobo.jpg

selayım dediğim bu ikisi de guccinin iki çeşidi de var yani şerit olmayan modelleri de çok

ilki hoşmuş heee:89:

benim adım yar tesekkur ederım canım benım
boyle boyle pısıyorum işte :86:
herzaman beklerim benim kapım gelmek isteyen herkese açık :71:

Benim adim yar canim ben robotta rendeliyorum sonra yagda iyice olene kadar kizartiyorum hatiladigim sarimsakli yogurdun ustune dokup karistiriyorum uzerine pul biber dokmuyorum canim ben

Cok tesekkür ederim xzgicim; insaallah birgün:71:
Böyle misafirperver olman ne kadar güzel :38:

Sagol Selayhucum tarif icin; aklima soktunuz canim cektiiiiii:56: :36: :56:
Ama havuc yok evde yavvv:59:

benim adım yar hoşgeldin tatlımmm :69::69:
logocum kuaförün adı m&e hemen meydandan aşağo inerken sağdan burgerın ordan giriyosun .. karşına aşkın göksu gelince sağa dönüyosun o yolda ilerde solda , basit bir kuaför ben 3 tl fönü görünce dalmıştım , saçıma bi fön çektiriyim sakız parasına diye :1::1: boya fiyatınıda bi sorim dedim 35e boyarız deyince hemen oturdum koltuğa sonuçta mükemmel oldu :1::1:

benim adım yar hoşgeldin tatlımmm :69::69:
logocum kuaförün adı m&e hemen meydandan aşağo inerken sağdan burgerın ordan giriyosun .. karşına aşkın göksu gelince sağa dönüyosun o yolda ilerde solda , basit bir kuaför ben 3 tl fönü görünce dalmıştım , saçıma bi fön çektiriyim sakız parasına diye :1::1: boya fiyatınıda bi sorim dedim 35e boyarız deyince hemen oturdum koltuğa sonuçta mükemmel oldu :1::1:

saç mı boyattın barbitomm?
ay nasıl güvendin bilmediğin kuaföre:18:
bi de face fotonu sildin mi?

yaa kızlar bi şe dicem
elimde 5 tane roman var
o kadar çok istiyorum ki okumayı ama ne zaman başlasam uykum geliyor sıkılıyorum
yok mudur bunun bi çaresi?
bu romanlardan 2 tanesi 'boleyn kızı' serisinin kitapları
süper sürükleyiciler ama bi kaptıramadım kendimi
bi de ne zaman kitapevine gitsem serinin yeni bi kitabı ile karşılaşıyorum
sanırım 9.su filan çıktı ama ben hala 2. deyim :59:

saç mı boyattın barbitomm?
ay nasıl güvendin bilmediğin kuaföre:18:
bi de face fotonu sildin mi?
yok kontesim bi önceki boyamamdan bahsettim logoya
evet sildim, çünkü erkeklerde bişey yazmıştı iltifat babında, yorumu silip ayıp etmiyim diye resmi sildim :25:

yanlış yere msj yazmışım..

:1::1: olur böyle vakalar

yaa kızlar bi şe dicem
elimde 5 tane roman var
o kadar çok istiyorum ki okumayı ama ne zaman başlasam uykum geliyor sıkılıyorum
yok mudur bunun bi çaresi?
bu romanlardan 2 tanesi 'boleyn kızı' serisinin kitapları
süper sürükleyiciler ama bi kaptıramadım kendimi
bi de ne zaman kitapevine gitsem serinin yeni bi kitabı ile karşılaşıyorum
sanırım 9.su filan çıktı ama ben hala 2. deyim :59:

boleyn kızının filmi çok hoştu :16: bendede kraliçennin soytarısı var ama sarmadı pek kitap beni okuaymıyorum ya.. aynen benimde uykum gelio şuan hem suç ve cezayı hemde ahmet ümit istanbul hatırasını okumaya çalışıyorum ve yanında kraliçenin soytarısı.. hepside yarım yamalak.. nette gezmekten kitap okuyamıyorum ya :18::18:

Back
X