Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ne giydin bölümündeki sataşma mesajına
normalce cevap yazdığım için
ceza aldım
site iyice çığrından çıktı artık

Son düzenleme:
geçmişi yarın okuyabilirmiyimmm :26::26: çok yorgunummm dışardan geldim :37::37:
havadislerim yarın :23::23:
hepinizi öpüyorum iyigeceler meleklerimmmm :69::69:

:98::98::98::98:şafağımda 145 oldu bu arada 00:02 itibariyleee :72::72:
erzurum iyigeceler sanada, aşkıma iyi bakkk :69::69:

ayburumm gobısınde sende cok tatlısınız :69: :69: :69:
benımadım yar senın cocugun mu var?
maeve binchy yazarını onerırım cok guzel kıtaplarıı
bende bayılırım kıtap okumayaaaa
utulerımı yaptım geldım salamlı ekmegımı ve cayımıda aldım geldım :52:

Handem annecigine cok gecmis olsun canim ..
Tutim insallah yarine biseyin kalmaz bitanem
Kontescim simdi dinleyemem selimo yanimda uyuyor bende yataktayim :1:
Ooooo xzgim bebegim utunu bitirdin demekki 15 gunluk ve trye gitmeden once utum vardi offfs .. Annem bi ona dokunmamis :60: :60:
Barbim iyi haberlerini feysnden aldim hadi hayirlisi

ne giydin bölümündeki sataşma mesajına
normalce cevap yazdığım için
ceza aldım
site iyice çığrından çıktı artık
o kısı okıye benzıyor o dıye dusunuyorum
2cı uyelıkten ıptal edılmıs

Handem annecigine cok gecmis olsun canim ..
Tutim insallah yarine biseyin kalmaz bitanem
Kontescim simdi dinleyemem selimo yanimda uyuyor bende yataktayim :1:
Ooooo xzgim bebegim utunu bitirdin demekki 15 gunluk ve trye gitmeden once utum vardi offfs .. Annem bi ona dokunmamis :60: :60:
Barbim iyi haberlerini feysnden aldim hadi hayirlisi

:52: asıl en onemlı seylerden bırını yapmamıs :52:

inşallah selayım...
xzgim hoşgeldin banada o kişi okiyi anımsattı ama ses etmedim xzgimde aynı şeyi söylemiş...neyse sallayın bizi alakadar etmez kkontescan sende bulaşma boşver...

niye ceza aldın kii :26:kime ne dedi kontes kıyafeti beğenmeyebilirsin k ne var bunda

yok beğenmedim diye değil
uyardım ya hani,alaycı cevap yazdı diye
özelden de bana mesaj geldi yönetici birinden
kendinizi ne sanıyorsunuz,demiş sayın yönetici ; alaycı cevabı uyardım diye...
atılırsam beni özleyin :61:

Heryerimde varsin feys emesen :1: ozlemem ben :60:
Bura olmazsa oralar var ...

Yatacagim birazdan mucuxxlar size

yok beğenmedim diye değil
uyardım ya hani,alaycı cevap yazdı diye
özelden de bana mesaj geldi yönetici birinden
kendinizi ne sanıyorsunuz,demiş sayın yönetici ; alaycı cevabı uyardım diye...
atılırsam beni özleyin :61:

ya aslında kimseye bişi demiycen hee valla sinir oluorum:36:beğenmiyosun ya insanın üzerine geliyolar nesini beğenmedin bu böyleydide şöyleydide beğenmedi de beni bilmemne ne kadar dert ediyorlarr:41:beğenmediyse beğenmemiştir illa beğenecen yani.sonra birde kızıyorlar bende koydum beğenende oldu beğenmeyende ne var bunda.mesela ben senin bu kombini beğenmedim şimdi sen bana niye beğenmedin bu böyleydi yok şöyleydi demeye ne gerek diymi ama.bak sen ne güzel yazmışsın.ama herkez bunu yapamıyo kanımca illa beğenecen..boşver sende hiç aldırma öyleleriyle polemiğe bile girme.niye atılasın canım öyle bişey olmaz neler oldu nelere şahit oldum bu kısa zamanda bi uyarıdır sadece.

ya aslında kimseye bişi demiycen hee valla sinir oluorum:36:beğenmiyosun ya insanın üzerine geliyolar nesini beğenmedin bu böyleydide şöyleydide beğenmedi de beni bilmemne ne kadar dert ediyorlarr:41:beğenmediyse beğenmemiştir illa beğenecen yani.sonra birde kızıyorlar bende koydum beğenende oldu beğenmeyende ne var bunda.mesela ben senin bu kombini beğenmedim şimdi sen bana niye beğenmedin bu böyleydi yok şöyleydi demeye ne gerek diymi ama.bak sen ne güzel yazmışsın.ama herkez bunu yapamıyo kanımca illa beğenecen..boşver sende hiç aldırma öyleleriyle polemiğe bile girme.niye atılasın canım öyle bişey olmaz neler oldu nelere şahit oldum bu kısa zamanda bi uyarıdır sadece.

ben anlamadım zaten bu paylaşımların amacını
ne yazsak ne desek suç
üslup düzgün olmak şartıyla fikirlerin dile getirildiği bi yer olmalıydı bence forumlar.
her fikir, her beğeni bir olsa bunca çeşit insan olmazdı zaten dünyada

gece yeli ve kkontes cnm size arkadaşlık tavsiyesi haklısınız ama konuyu başka yerde saptırıyorsunuz diye birazdan yine uyarı çekerler bizzat başıma geldi banlandım dk sına...bu yüzden konuyu derinleştirmeyin...iyiliğiniz için söylüyorum sadece yanlış anlamayın...

slm hatunlar nabersiniz
okuyana kdr herkes gidiyo ben de geçmişi okumadan girdim
neye sinirlendim kontesim sıkma canını

Back
X