• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün ne giydiniz?:)

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
365
Puanlar
18
Herkesin bayramını kutlarım neler aldınız ne giyeceksiniz severim bu sohbetleri de;)

Senin de bayramın kutlu olsun. Hiçbir şey almadım. Pijamalarımla evde çalışıyorum
Zaten istanbul yağışlı, kasvetli. Dışarı da çıkılmaz ki :((((

Bayramda çalışanlar kulübünden selamlar...

Hadi ya kolay gelsin size çalışmak zor oluyodur keşke tatiliniz olsaydı gerçi hava dakkötüymüs

Bende ptt yim. Doğuma 1 hafta kaldı evde yalnızım. Bu arada bugün foruma sadece evde yalnız olanlar girecek belli oldu. O yüzden yazanların büyük bir kısmı ptt:rolleyes:

Mersin çok rüzgarlı olduğu için elbiseyi kaldırdım, kumaş pantolon ve gömlek, tabi stiletto bir de :KK45: iyi bayramlarr

tayt tisort.

süper kombin.

evdeyim. cok guzel hareketleri izliyorum.

kahvalti yerine 1 muz yedim.

midem bulanıyor biraz.

iyi bayramlar...

Pijama :))) kahvaltı da etmedim.. zaten sinirlerim de bozuk regl olamadım.. içerde yatan öküzden bi çocuk daha doğurmak istemiyorruuuuummmmm

bu gerzek ortadogu ulkesinde bayram yarin,hos bugun olsa da bayram ruhu yok...esim turkiyeden muhtesem yiyecekler getirdi onlari gommekle mesgulum:))ve ulke bazli depresyonumun vazgecilmez sponsoru olan penye mini ev elbisemle birlikteyim:))iyi bayramlar

Hayirli bayramlar pijama atlet dolasiyom ortalikta kizim biraksa kahvalti yapip evi toparlayacam ama bu arada kızımla ilk bayramimiz 55 gunluk daha :anne:
Bu bayram cok durgunum istanbuldayim ve ailemden uzağım hergün den bi farki yok acikcasi :işsiz:

Taytim ve komple dantel askilli ile evde oglusumun gaziyla oyalaniyoruz
esim calisiyor :(

Back
X