1. ranaydı galiba o teyzenin olacağı belliydi yaşından dolayı. bi yandan destekliyorum insanları mutlu etmek de hoş ama bi yandan da abes kaçtı cumhuryet kadını diye nitelemeleri örtülü türk kadınını kötülemek amaçlı gibi geldi bana yanlsı algılamısım olabilirim ama..
ikinci ve üçüncü kim kızlar isim fotoğraf vs açıklayabilir misiniz biraz?
1. ranaydı galiba o teyzenin olacağı belliydi yaşından dolayı. bi yandan destekliyorum insanları mutlu etmek de hoş ama bi yandan da abes kaçtı cumhuryet kadını diye nitelemeleri örtülü türk kadınını kötülemek amaçlı gibi geldi bana yanlsı algılamısım olabilirim ama..
ikinci ve üçüncü kim kızlar isim fotoğraf vs açıklayabilir misiniz biraz?
valla bizde cumhuriyet kadınız,Türk kadınıyız ama bunun şıklıkla ne alakası var,şıklık yarışmasıysa ona göre seçim yapılsın,olaya duygusal bakılması çok saçma.eğer teyze yada 3.olan bayan gerçekten içlerinde en iyileri olsaydı desteklerdim,hakettiler kazandılar derdim.üçüncü sırf arada birde kapalı olsun diye üçüncü oldu,dediğim gibi ikinceye laf yok,teyzeyede sırf yaşlı,işte cumhuriyet kadını muhabbetinden dolayı oy verildi.ama o kadar insana haksızlık olmuyormu,yarışmanın ciddiyeti kaybolmuyormu,birdaha programı gördüğüm yerde değiştiricem,ciddiyetsiz saçma sapan bir program,anladımki kendileri çalıp kendileri eğleniyorlar.
hata bendeki ciddiye alıp izledim,sinir oldum cidden ya,resmen izleyenleri ve diğer yarışan kızları salak yerine koydular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?