Bugün Ne Giysem? Show Tv

özge ulusoydan nefret ediyorum konuşmaya başladığı an kanal değiştiriyorum

survivor'a kadar bu memlekette varlığından bi haber insanlar çok fazlaydı.

adada iyi reklam yaptı. yoksa o jüriye onu almazlardı

tam bir fiyaskoydu,tek kelimeyle rezalet.yarışmanın 1.si teyzeye lafım yok,şık olabilir ama yarışmanın en şık bayanı kesinlikle o değildi,ona gelene kadar birsürü elbise vardı,ikinciye lafım yok ama üçüncüde haketmedi,hersene sırf birtanede kapalı olsun diye seçiyorlar,gerçekten şık olsa lafım yok ama kötüydü.teyzeyide halk sırf yaşlı diye,yani duygusal açıdan seçmişler,şıklık yarışıysa hak yerini bulmadı.1 sene boyunca o kadar insan geldi gitti,en şık şimdi bu teyzemi,lütfen!!!

yarışma biranda gözümde küçüldü,bu ne ciddiyetsizlik,adamla dalga geçer gibi.

diğer kızlara haksızlık yapıldı. çağla şikele bile taş çıkartacak kızlar vardı. 3. de nasıl 3.oldu anlamadım.

olmadı bu

bende açtım ilk başlarda baktım Ivana Sert şarkı söyleyip dans etmeye çalışıyor
hemen değiştirdim kanalı bu ne ucuzluk yaa çok saçma

Çekim çok kötüydü, kameramanlara ağzım açık kaldı, devamlı yayın hatalarıyla doluydu, canlı yayın deyip geçilmeyecek kadar çok hem de. Çoğu kişinin ne yaptığı belli değildi, karman çorman bir sunumdu.

1. ranaydı galiba o teyzenin olacağı belliydi yaşından dolayı. bi yandan destekliyorum insanları mutlu etmek de hoş ama bi yandan da abes kaçtı cumhuryet kadını diye nitelemeleri örtülü türk kadınını kötülemek amaçlı gibi geldi bana yanlsı algılamısım olabilirim ama..

ikinci ve üçüncü kim kızlar isim fotoğraf vs açıklayabilir misiniz biraz?

birinci seçilen nine mi dediki ben cumhuriyet kadınıyım tabi ben birinci seçileceğim diye:26:

ikinci maskeli kız oldu, üçüncü türbanlı kız oldu..

cumhuriyet kadını vurgusunu kimseyi kötülemek olarak algılamadım, aksine cumhuriyet kadınının nasıl olduğunu, eskiden kadınların nasıl olduğunun çok büyük örneğiydi.. o devirde örtülü kadın demek başörtüsü takan kadındı çünkü, türban yeni bir kavram

bence saç rengi farklı olan (sarı-siyah) kadın (adı özlemdi) 1. olmalıydı, çok orijinal bir tarzı var ve kendine yakıştırıyordu. 3. olanı ise hiç beğenmedim, kıyafeti kötüydü

valla bizde cumhuriyet kadınız,Türk kadınıyız ama bunun şıklıkla ne alakası var,şıklık yarışmasıysa ona göre seçim yapılsın,olaya duygusal bakılması çok saçma.eğer teyze yada 3.olan bayan gerçekten içlerinde en iyileri olsaydı desteklerdim,hakettiler kazandılar derdim.üçüncü sırf arada birde kapalı olsun diye üçüncü oldu,dediğim gibi ikinceye laf yok,teyzeyede sırf yaşlı,işte cumhuriyet kadını muhabbetinden dolayı oy verildi.ama o kadar insana haksızlık olmuyormu,yarışmanın ciddiyeti kaybolmuyormu,birdaha programı gördüğüm yerde değiştiricem,ciddiyetsiz saçma sapan bir program,anladımki kendileri çalıp kendileri eğleniyorlar.

hata bende ciddiye alıp izledim,sinir oldum cidden ya,resmen izleyenleri ve diğer yarışan kızları salak yerine koydular.

Son düzenleme:
bu arada benim favorilerim 3 kişiydi;

3.yarışmacı olan kırmızı elbiseli tek kolu siyah dantelli olan kız

sarı saçlı barbie benziyor denilen kızın siyah dantelli elbisesi

birde bembeyaz altı tüllü,şortlu,göğüs dekolteli elbiseydi.

üçüde harikaydı,üçünden biri birinci olmalıydı bence.

Son düzenleme:
ben 2. olan bayanin giydigini en cok begenmistim.

yere cakilan yarismaci düsünce pek üzüldügümü söyleyemem, cok havaliydi yere düsünce fosss oldu

kapali bayan cikinca cumhuriyet sohbeti baslamasi, örtülülerin sosyal alanlarda olmamasindan bahseden sahis türkiyede yasamiyor sanirim! yada at gözlükleri ile dolaniyor. yada paralel bir hayat yasiyor nisantasinda. cok komik buldum.

ve yine o sahis baska yarismacilarin giydiklerine yorum yaparken ki "sapiksi" tavri cok dikkatimi cekti. modadan anlayip etmeyip her bayana asilma tavirlari oldu. sirf bu yüzden programdan sogudum.

duygusal düşününce kadın için sevindim tabi, o yaşta kadın, mutlu olmuştur falan filan ama, haklısınız söylediklerinizde çok hem de.
yaşlı teyzeye denildiği gibi kendi aralarında bir plaket, madalya tarzı duygusallık katacak bir ödül ayarlasalardı onu verselerdi, ama yarışmanın birincisi o kadar hazırlanan kızlardan biri olsaydı daha iyi olurdu.

kızlar 1. kim oldu resimleri merak ediyorum net kotalı video izleyemedim.resimleri nerden görebilirimmmmmm

arada bi açıp baktım her bakışımda biri tökezliyordu rezil bişeydi ya neyse sonuna baktım biraz

o türbanlı kız 3. olmayı bile haketmediği gibi bi de teşkkr edeceğine beğenmedi bile 1. olmayı bekliyormuş ya puahaha

2. fena değildi diğerlerinin kıyafetlerini izlemediğim için bilemiyorum tabi

1. olan teyze hiç de haketmedi ne o öyle oraya bi sürü kız hayal ederek o kadar para harcayarak gelmişler. sonuçta bu bi 'cumhuriyet kadını nasıldı?' yarışması değil.

Türkiyenin en şık kadını o teyzeyse ben de bişey demiyorum valla yuh. şimdi oy kullananlar o teyzeye mi attı hayatta inanmam peh

neyse böylece bu yarışmanın da gerçeği yansıtmayan, ilk üçün oylarla değil de işlerine nasıl geliyorsa öyle seçildiğini görmüş olduk.

yarışmayı düzenli olarak takip etmiyordum. geçen hafta birkaç kez izledim. gala gecesi diye diye abarttılar. bende muhteşem ihtişamlı bir gece bekliyordum. bu akşam kanalı açtığımda 12. yarışmacı yürüyordu sahnede.

abarttıkları kadar değildi,muhteşem bir organizasyon bekliyordum ben. çağla şikel'in sunumu berbattı diyebilirim.
evet keşke o teyzeye ayrıyetten plaket filan verilseydi .

özlem'in tarzı çok farklıyı daha önce de izlemiştim ama bu geceki elbise olmamıştı. barbie bebeğe benzetilen kızdı benim favorim. elbisesine bayıldım

bugün ne giysem benim için bitmiştir, daha da izlemem

teyze iyi giyinmişti o yaşta kadın kötü görünüyordu diyemem ama gerçekten bi ton genç kız vardı birinci olması gereken bence yakışmadı. cumhuriyet kadını dedikleri bayan da şapkalıydı işte sonuçta türbandan kastım da başörtüydü ki o dönem vardı ben orda bi vurgu sezdim ama dedim ya algıda hata olabilir asla eleştirmiyo aksine sizlerin fikrini soruyorum herkese süper muhteşem derlerken kapalı kızı görünce suratlarında da düşme oldu gibi geldi bana ama kız şık mıydı hayır berbattı bence renkler çok boğdu beni. ikinci kız en iyisiydi galiba bu üç seçim arasından düşen kadından cidden almanyadan gelme falan çok havalıydı ben düşmesine üzüldüm açıkçası sonuçta rezil oluyorsun ama belki de bu da dünyanın adaleti..

sonuç olarak 81 yaşında teyzemizi türkiyenin en şık kadını seçip 100bini eline verip göndermişler işte güle güle harcasın teyzem

2. olan kızın elbisesi hosuma gitti kırmızı siyahlı vardı bir kız onunki guzeldi birde mavi ısıltılı dantelli gibi bir elbise giymisti biri onu begendim..3. olan kapalı bayanın kıyafeti guzel degildi cidden ucuncu oldu diye kızdımı ne etti anlamadım ama o elbiseye ucuncu olmasına sevinmeli birinci olan kadında haketmedi bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…