Bugün Ne Giysem? Show Tv

aynen ya bende bayıldım o elbiseye arayıp duruyordum bende bulabildinmi bari.aynısından diktirmeyi düşünüyorumda tam boy resim lazım ön arka

Uğurkan eskiden çok kibar davranırdı kızlara,oysa şimdi jüri olunca çok değişmiş

programın sıkı takipçisi değilim ancak denk gelirsem izliyorum.
fiyat mevzuna taktım ben. illa ne kadara aldın diye soruyorlar.
bilmiyorum cevabını da kabul etmiyorlar. saçma bence.
belli ki atıyor çoğu yarışmacı kafasından. benim fikrim böyle yani.

bu kadar ucube bir yarışma görmedim. hani zor bu kadar iğrencini yapmak. o da bir başarı. geçen sezonu izledim sadece şimdi izlemiyorum.
hakan akkaya denen adamı var ya, şöyle bir toplu linç etseler insan hakları-makları unuturum, alkışlarla izlerim

ben ivana sert olarak kararımı açıklamak istiyorum .......................BIZIMLESIN

Ya bu programa katılan yarışmacıları gerçekten çok merak ediyorum ya biri değilde biri en azından adam gibi giyinmez mi hepsi saçma sapan giyiniyorlar acaba bilerekmi böyle yapıyorlar hani kıza baksan bişey biliyor sanırsın mesleğine sorsan iyi bilmiş okumuş dersin ama bi giyinsin ödün kopar resmen yani o kıyafetleri nasıl taşıyorlar üstlerinde anlamıyorum hepsi saçmalık abidesi resmen.yani hiçmi modayla alakalı yok bunların yada bırak modayı adam gibi giyinmeyi ne çabuk unutmuşlar modanın peşine takıla takıla gülünç hale gelmişler.ben arada denk gelirsem izlerim izlerkende sadece gülüyorumbızımlesin.............üzgünüm bızımle değılsın........

cok sacma ve gereksız bır program...mıllet yemege ekmegı zor bulurken bunların yaptıkları saçma sapan işler...soylenecek hıcbırsey yok.kesınlıkle ızlemıyorum....

Bu yarışmadaki juri üyeleri çok tutarsızca eleştiriyorlar yarışmaya katılanları
Hele o Özge Ulusoy ne alaka juri koltuğuna oturmuş
Çağla desen görmemiş gibi takıp takıştırıyor şık giyinmekten bihaber
İlk başlarda izliyordum da artık bi müddet sonra sıkıyor
juri üyeleri deli ediyor insanı

çağla şikel dün akşam yarışmacıya akıl veriyor.akıl vermiyorda anlayın kendi ikoncanmış ya hani.yarışmacı deri ceket,yazlık penye,şort,çizme giymiş.ben rezil ederler bunu dedim.sen kalk çağla ben çok severim falan fişman ben haziran ayında şortumun altına ugg larımı giyerim de.Şaştım kaldım ugg değil de 50 liralık çizme ver ayağına giymez.

Ara sira denk gelip izliyorum. Ay ben Cagla'yi cok sevdim ya. Cok tatli birsey, yorumlari da oyle. Yani sizin dediklerinizi izlemedim, fazla denk gelip de izleyemiyorum ama, gordugum kadariyla hosuma gitti yani. Ben yeni juriyi eskisinden daha cok begendim. Eski juride insanlarla alay eden insanlar vardi, gergin bir ortam vardi yarismada. Simdi birtek Hakan gergin, otekiler daha sakin. Sevdim ben yani, daha cok keyif aliyorum eskisinden.

Ama birsey daha var. Sokaktan gecenleri bile durdurup ustundekileri kaca aldigini sorar olmuslar. Bu fiyat meselesine ben de sinir oluyorum. Eger soylenilen fiyatlar dogruysa, bazen sacma sapan seylere verilen o kadar paraya aciyorum ya.

Son düzenleme:
sürekli takipçisi değilim ama dünki programda sokak röportajda, bakır renk saçlı bayanın taytına hayran kaldım yaa ne güzel bişeydi o öyle
dizden aşağısı çizme modeli verilmiş deri bir botla giyince dize kadar bi çizme modeli görünüyor??? izleyen nette gören varsa yazabilirmi acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…