Ellerine sağlık canım benim üstüne sos yapmadin mi@tuzsuz_ruh bugün köfte ve sütlaç yapıyorum
yemeğim bitti bugün şükürler olsun Allaha. İnanılmaz mutluyum şuan :)) bastım kimyonu vurdum kirbaci hepsini yedi :)) bu arada pilav yerine sütlaç yaptım.Patlıcanlı köfte, pilav, cacık
yemeğim bitti bugün şükürler olsun Allaha. İnanılmaz mutluyum şuan :)) bastım kimyonu vurdum kirbaci hepsini yedi :)) bu arada pilav yerine sütlaç yaptım.
Taze fasulye var sadece eşim yeter dedi başka bişey yapmadım ızgara kabak yapabilirim kendime birazdan yemedik biz dahaKızlar sizin de fotoları görelim hadi , yeni tarifler istiyorum.
Taze fasulye var sadece eşim yeter dedi başka bişey yapmadım ızgara kabak yapabilirim kendime birazdan yemedik biz daha
Ilk defa aldım canım çok istedi bizim buralarda başlamıştır aslında dökmeye ama pazardaki yerli değilbiz kahvaltıyı geç yaptık, o yüzden erken oldu aksam yemeğimiz .birazdan semaver keyfi yapacağız.
Fasulyenin zamanı geldi mi bu arada ? Benim buzlukta var daha
Afiyet olsun kuşum burdayiz artık bak gel sendd@tuzsuz_ruh sibelim❤❤❤
Bugün aklımda sulu köfte ve pilav yapmak vardı ama eşim yemeğe gelemeyeceğini söyleyince vazgeçtim. Dünden çorba var onu yedik kızımla.
Afiyet olsun kuşum burdayiz artık bak gel sendd
Tamam❤❤Afiyet olsun kuşum burdayiz artık bak gel sendd
Yok canım 2. Kez tüpe başlıyorum pazar günü geçen hafta Yasin okuttum onun koşturmacası iş yoğunluğu buara sık gelen yatılı misafir telaşı derken tlf unuttu m
yok üstüne sos yapmadım. Sos ne yapılır ki, köfteyi fırınla dedin ya sen, sadece sıvıyağ koydum o yüzdenEllerine sağlık canım benim üstüne sos yapmadin mi
Salça ve sıcak su ile sos yapabilirsinyok üstüne sos yapmadım. Sos ne yapılır ki, köfteyi fırınla dedin ya sen, sadece sıvıyağ koydum o yüzden
Yanina tavuk kizartmasi da ekliyorum esim istediKizlar aksam oluyor hadi menuler gelsin
Benim menum,
Yuzuk corbasi
Karisik soslu kizartma
Cacik
Ali nazik mı çok az ekleyebilirsin canimTavuğa kimyon koysam tadını bozar mi ki sarımsaklı yoğurt yanına ? @tuzsuz_ruh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?