Bugün ne pişirsem?

Hanımlar arada şeyi de yazın zahmet olmaz ve üşenmezseniz; beğendiğiniz tariflerinizi

Ben ss alacağım en kısa sürede denemek üzere; bekliyorum o yüzden.

Evet kori de guzel oluyor ama kimyonu daha cok seviyorum ama tabiki hamilelikten once hergun tavuk yiyen ben simdi midem almiyor yiyemiyorum ama evdekiler isteyince de mecbur yapiyorum
Bir şey sorucam; cehaletime ver söslslsöwş Mesela normalde bir şeyden bir kere tiksinince bir daha midemiz almıyor ya senelerce, hamilelikteki bu durum geçici dimi?
Hamileyken bir şeyden tiksinince kalmıyor öyle?

Bir şey sorucam; cehaletime ver söslslsöwş Mesela normalde bir şeyden bir kere tiksinince bir daha midemiz almıyor ya senelerce, hamilelikteki bu durum geçici dimi?
Hamileyken bir şeyden tiksinince kalmıyor öyle?
Yok canim kalmiyor kizimdayken salcadan midem bulanmisti ilk 3 ay sonra duzelmisti. Bu hamileligimde de salcadan ve tavuktan midem bulandi salca gecti yiyebiliyorum nerdeyse 5 ay olacak ama tavuk yiyemiyorum daha niye boyle oldu anlamadim ki tavugu cok seven ben simdi sadece bakiyorum

Evli bile değilim ama bu durum beni şimdiden bir miktar düşündürüyor snsjsnsns

Sevdiğim yiyeceklerden tiksinmek istemem. Geçiciyse ne ala

Evli bile değilim ama bu durum beni şimdiden bir miktar düşündürüyor snsjsnsns

Sevdiğim yiyeceklerden tiksinmek istemem. Geçiciyse ne ala
Ama evlat sevgisi olunca bir baska oluyor rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Hanımlar arada şeyi de yazın zahmet olmaz ve üşenmezseniz; beğendiğiniz tariflerinizi

Ben ss alacağım en kısa sürede denemek üzere; bekliyorum o yüzden.

alinazik çok kolay bi tarif. Bi kapta sarımsaklı yoğurt hazırla, bi yandan tavuğu bol yağda kuşbaşı kavur, bi yandan da patlıcan közle. En alta patlıcan , üzerine sarımsaklı yoğurt , onun üzerine de tavuğu dök .ben baharatsız yapiyordum şimdiye kadar . Bugün baharatlı yapacağım.

Etli güzel de, tavuklu hiç denemedim. Bence çok güzel olur. Canım çekti deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…