- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ben tavuga en cok yakisan baharatin kimyon oldugunu dusunuyorumTavuğa kimyon koysam tadını bozar mi ki sarımsaklı yoğurt yanına ? @tuzsuz_ruh
Ben de köri yakıştırıyorum en çokBen tavuga en cok yakisan baharatin kimyon oldugunu dusunuyorum
Evet kori de guzel oluyor ama kimyonu daha cok seviyorum ama tabiki hamilelikten once hergun tavuk yiyen ben simdi midem almiyor yiyemiyorum ama evdekiler isteyince de mecbur yapiyorumBen de köri yakıştırıyorum en çok
Bir şey sorucam; cehaletime ver söslslsöwş Mesela normalde bir şeyden bir kere tiksinince bir daha midemiz almıyor ya senelerce, hamilelikteki bu durum geçici dimi?Evet kori de guzel oluyor ama kimyonu daha cok seviyorum ama tabiki hamilelikten once hergun tavuk yiyen ben simdi midem almiyor yiyemiyorum ama evdekiler isteyince de mecbur yapiyorum
Yok canim kalmiyor kizimdayken salcadan midem bulanmisti ilk 3 ay sonra duzelmisti. Bu hamileligimde de salcadan ve tavuktan midem bulandi salca gecti yiyebiliyorum nerdeyse 5 ay olacak ama tavuk yiyemiyorum daha niye boyle oldu anlamadim ki tavugu cok seven ben simdi sadece bakiyorumBir şey sorucam; cehaletime ver söslslsöwş Mesela normalde bir şeyden bir kere tiksinince bir daha midemiz almıyor ya senelerce, hamilelikteki bu durum geçici dimi?
Hamileyken bir şeyden tiksinince kalmıyor öyle?
Evli bile değilim ama bu durum beni şimdiden bir miktar düşündürüyor snsjsnsnsYok canim kalmiyor kizimdayken salcadan midem bulanmisti ilk 3 ay sonra duzelmisti. Bu hamileligimde de salcadan ve tavuktan midem bulandi salca gecti yiyebiliyorum nerdeyse 5 ay olacak ama tavuk yiyemiyorum daha niye boyle oldu anlamadim ki tavugu cok seven ben simdi sadece bakiyorum
Ama evlat sevgisi olunca bir baska oluyor rabbim isteyen herkese nasip eder insallahEvli bile değilim ama bu durum beni şimdiden bir miktar düşündürüyor snsjsnsns
Sevdiğim yiyeceklerden tiksinmek istemem. Geçiciyse ne ala
Amin amin. Rabbim sana ve diğer annelere de evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, acılarını göstermesin inşallahAma evlat sevgisi olunca bir baska oluyor rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Hanımlar arada şeyi de yazın zahmet olmaz ve üşenmezseniz; beğendiğiniz tariflerinizi
Ben ss alacağım en kısa sürede denemek üzere; bekliyorum o yüzden.
Insallah canimAmin amin. Rabbim sana ve diğer annelere de evlatlarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, acılarını göstermesin inşallah
Etli güzel de, tavuklu hiç denemedim. Bence çok güzel olur. Canım çekti deneyeceğimalinazik çok kolay bi tarif. Bi kapta sarımsaklı yoğurt hazırla, bi yandan tavuğu bol yağda kuşbaşı kavur, bi yandan da patlıcan közle. En alta patlıcan , üzerine sarımsaklı yoğurt , onun üzerine de tavuğu dök .ben baharatsız yapiyordum şimdiye kadar . Bugün baharatlı yapacağım.
Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerini mucizesiyle mükafatlandırsın inşallahben de önümüzdeki ay deneyecegim son olacak inşallah. Tamamen ruh haliyle alakalı bu bebeğin tutunması. Ben ancak kendimi toparladım şimdi tam olarak hazırım.
Ağır misafir değil herhalde?Pufff yarın akşam yatılı misafirim var kızlar iş çıkısı yapılacak basit tarif önerileriniz var mı yemek için
Ağır misafir değil herhalde?[/QUOT
Ağır değilde düşüncesiz desek daha doğru olur canım
Taze fasulye,pilav,salata olabilir diye düşünüyorumAğır misafir değilse çok ağır şeyler hazırlamaya da gerek yok. @tuzsuz_ruh pratik yemek önerilerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?