Ben de diyecektim sulu yemek yapın diye. Hem çorba da iptal oluyor doğal olarakTaze fasulye,pilav,salata olabilir diye düşünüyorum
Ağır değilse fırında tavuk patates pilav salata olur vallahi ne uğraşayım fasulyeden daha kolay yapmasiAğır misafir değilse çok ağır şeyler hazırlamaya da gerek yok. @tuzsuz_ruh pratik yemek önerilerini bekliyoruz.
Bence de daha guzel olur cacik da olabilir yaninaAğır değilse fırında tavuk patates pilav salata olur vallahi ne uğraşayım fasulyeden daha kolay yapmasi
Aynen kuzum calisiyorda zaten kıyamam hem iş hem misafir düşüncesiz insana başka ne yapılırBence de daha guzel olur cacik da olabilir yanina
Henüz belli değil benim menüm
Benim bugunku menum
Yogurtlu makarna
Salata
Aksama caya misafirim var
Muhallebili kadayif
Kakaolu islak kek
Ispanakli borek
Tirtil kurabiye yaptim..
Benim bugunku menum
Yogurtlu makarna
Salata
Aksama caya misafirim var
Muhallebili kadayif
Kakaolu islak kek
Ispanakli borek
Tirtil kurabiye yaptim..
Gel canim afiyet olsunTatlılar böreklerr, size misafir olasım geldi
Gel canim afiyet olsun
Cnm ben once eti kusbasi dograyip hasliyorum suyunu ayiriyorum. Tencerede sogan kirmizi ve yesil biber domates salca ve yag kavuruyorum sonra eti katip kavurduktan sonra bulguru katiyorum tuz karabiber pul biber katip haslanmis olan etin suyunu katip pisiriyorum altini kapatinca uzerine kuru nane ekliyorum dinlendirip yiyoruuzz..afiyet olsunn (ayyy canim istedi valla )Kızlar etli bulgur pilavı yapacağım bana tarif eder misiniz ??
kimyon koyuyor musun :))Cnm ben once eti kusbasi dograyip hasliyorum suyunu ayiriyorum. Tencerede sogan kirmizi ve yesil biber domates salca ve yag kavuruyorum sonra eti katip kavurduktan sonra bulguru katiyorum tuz karabiber pul biber katip haslanmis olan etin suyunu katip pisiriyorum altini kapatinca uzerine kuru nane ekliyorum dinlendirip yiyoruuzz..afiyet olsunn (ayyy canim istedi valla )
Canım kimyon koyma bence.Bulgur pilavına asıl yakışan baharat nane ve karabiberdir.kimyon koyuyor musun :))
etli yaptığım için bir fiske koydum dayanamadım. Güzel oldu ama biraz yağlı geldi bana. Etin suyu ve zeytinyağı koymuştum.Canım kimyon koyma bence.Bulgur pilavına asıl yakışan baharat nane ve karabiberdir.
Cnm biraz gec oldu kusurabakma ete fazla yakistirmiyorum kimyonu tavukta guzel oluyor amakimyon koyuyor musun :))
İşi iptal oldu da kalmadı gitti valla bende yemek falan yapmadım gittim eve çay tost keyfi yaptım tv karşısında ohhh mis evdekini de umursamıyorum artık valla ne bulursa onu yiyorAynen kuzum calisiyorda zaten kıyamam hem iş hem misafir düşüncesiz insana başka ne yapılır
Ohhh süper olmuş o zaman canım afiyet olsun sana evdekine diyecek kelimem yokİşi iptal oldu da kalmadı gitti valla bende yemek falan yapmadım gittim eve çay tost keyfi yaptım tv karşısında ohhh mis evdekini de umursamıyorum artık valla ne bulursa onu yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?