Bugün ne pişirsem?

Bugün karnabahar yapacağım. Dünden yoğurt çorbam artmıştı. Çorba yerine de salata yapmayı düşünüyorum. Yarin şehir dışına çıkıyoruz. Kuzenin nişanı var ona gideceğiz. O yüzden cuma cumartesi pazar yemek yapmıyorum.

Dün bildiğin aşerdiğim için tavuklu nohutlu pilav yaptım. Önden mercimek çorbası. Yanına da turşu ve ayran ohh, tam seyyarcı menüsü oldu. Kardeşim gelsin diye bekliyorum.

Dün bildiğin aşerdiğim için tavuklu nohutlu pilav yaptım. Önden mercimek çorbası. Yanına da turşu ve ayran ohh, tam seyyarcı menüsü oldu. Kardeşim gelsin diye bekliyorum.
Off ya bayılırım. Bugün ben de mi yapsam

Bugün menü kahvaltılık pişmiş yumurta dünden kalan kızartma makarna salatasi bitsin evde olanlar yemek yapmadim

Bizim; taze fasulye, pilav, salata

hizuran Kızlar arkadaşımı da getirdim. Kendisi pek bir hamarat.
Kız Allah iyiliğini versin buradan da Ban yemeyelim teveccühlerinize layık olmaya çalışacağım efenim. Tam benlik konu. Bugün çok bir şey yapmadım ama. Kıymalı yaprak sarma salata ve yoğurt yedik biz. Ben diyette olduğumdan sekiz tane yedim. Bence çok az.

Esğtf. Kız daha ne yapsasın oturdun yaprak sardın

Şimdi 5/A sınıfından hizuran arkadaşımız bize menüsünü söyleyecek sldldmsm
1/C sınıfından Maridn arkadaşımız bugün aç kalacak

tontriko kız sen hala banlı mısın? Neredesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…