Bence süper... Kahvaltiliga bayılırım.. hele bir de mis gibi doğal tereyağı.. tuzsuzsa balla da çok güzel yenir... Tuzlu ise yumurtaya devam...Menü sayılırmı bilmem ama memleketten tereyağı getirdim. Buralarda yokmuydu vardı tabii ama 900 gr kutu 36 tl benim herif onu asla almaz. Bu annemlerin hediyesi olunca yiyecek hıyar herif neyse sakinim
3 yada 4 yumurta ile onu pişircem yanına üzüm çay kahvaltılık
Tuzlu annem tuzlamış yemeklik yapmış sağolsun :))Bence süper... Kahvaltiliga bayılırım.. hele bir de mis gibi doğal tereyağı.. tuzsuzsa balla da çok güzel yenir... Tuzlu ise yumurtaya devam...
Afiyet olsun. Yemiş kadar oldum. Ben de gideyim de sofrayı kurayim aciktik...Tuzlu annem tuzlamış yemeklik yapmış sağolsun :))
Teşekkür ederimm buyrun beraber olsun :)
Kolay gelsinnn afiyet olsunn :)Afiyet olsun. Yemiş kadar oldum. Ben de gideyim de sofrayı kurayim aciktik...
Allah şifa versin. Hastalığı nedir?
Allah şifa versin... İnşallah iyileşir kısa zamanda.Sağol canım inşallah. Hastalığı yoktu bildiğimiz kadarıyla, fenalaşınca hastaneye götürdük. Kanında üre yüksekliği saptandı hemde aşırı derecede. Böbrekleri zor durumda bugünde diyalize bağlamışlar
Allah şifa versin... İnşallah iyileşir kısa zamanda.
Gecmis olsun allah sifa versinSağol canım inşallah. Hastalığı yoktu bildiğimiz kadarıyla, fenalaşınca hastaneye götürdük. Kanında üre yüksekliği saptandı hemde aşırı derecede. Böbrekleri zor durumda bugünde diyalize bağlamışlar
ay öyle oldu vallahı günlerdir evde yemek yapmıyorum bende inşallah bugün yapıcam ama ne yapıcam bılmıyorumMerhabaaa, kimsecikler yokAraya bayram girdi :)
Biz bugün mangal yapicazSelam hanımlar nasılsınız? Menüler belli oldu mu bakalım? Ben karar verdim.
Tavuk ciğeri sote
Bulgur pilavı
Cacık
Fırın sütlaç
Oooooo daha ne olsun... Yalnız köz patlıcan salatasi da muhteşem olurmuş...Biz bugün mangal yapicaz
Ek olarak bunlari yaptim:
Pogaca
Pita ekmegi (balon ekmek)
Coban salatasi
Yesil salata
Kirmizi fasülye salatasi
Evet menüler bayağı benzer... Bence sen de sütlaç yapmalısın olmadı muhallebi ihihii
Muhallebi yaptımEvet menüler bayağı benzer... Bence sen de sütlaç yapmalısın olmadı muhallebi ihihii
Vuuuu havaliii. Benim sütlaç bebekler de pisiyor firindalar aman unutmayayim. Bir ara bayağı yakmistimMuhallebi yaptım
Yazmamışım valla,muzlu muhallebi yaptım hem de
Sütlaç fırında he,pek severim.Vuuuu havaliii. Benim sütlaç bebekler de pisiyor firindalar aman unutmayayim. Bir ara bayağı yakmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?