Bugün ne pişirsem?

Aynen böyle yapıyorum ben de. Bence kavrulunca daha güzel oluyor öteki türlü hırt hırt soğanlar ağzına geliyor.

Aynen böyle yapıyorum ben de. Bence kavrulunca daha güzel oluyor öteki türlü hırt hırt soğanlar ağzına geliyor.
İşte çiğden yapacaksam kuru soğan koymam sade yeşil soğanla yaparım. Zaten şimdi kuru soğanı kim bulmus pazarda beş lira yuh.

İşte çiğden yapacaksam kuru soğan koymam sade yeşil soğanla yaparım. Zaten şimdi kuru soğanı kim bulmus pazarda beş lira yuh.

Altın gibi oldu maşallah. Eskiden 6 liraya bir çuvalını alırdın ayol şaka gibi. Litvanyadan patates alıp dönsen uçak biletiyle beraber daha ucuza geliyor diyorlar ya.

Tamam canim eksik birakmam buralari hizuran bende bugun
Firinda tabuklu patates
Nohutlu bulgur pilavi
Coban salata
Yogurt
Kadayifli muhallebi yaptim.....
Ayrica kisira bayildim yaaaa bende yarin yapim ama benden baska kimse de yemiyor ama cok guzel gorunuyor afiyet olsun Zeytintanem

Ellerine sağlık canım menü çok güzel. Yap ye kisiri boşver... Madem canın çekmiş. Yarın kisir günü olacak galiba. Ben de yapmayı düşünüyorum.

Altın gibi oldu maşallah. Eskiden 6 liraya bir çuvalını alırdın ayol şaka gibi. Litvanyadan patates alıp dönsen uçak biletiyle beraber daha ucuza geliyor diyorlar ya.
Kuru soğan lobisinin işleri hep. Kız Astoria vişneli kek ve vişne kompostosu yaptım bence iyi oldu ama beyler pek yemedi sinir oldum.

Bize gönder sevap işlersin valla iki bekar kızız ahaha. Ağızlarının tadını bilmiyorlar seninkiler.
Ay değil mi ama. Mis gibi olmuş biraz şekeri az ama o kadar olur. Şeker bitti durduk yere yollayayım ben size bunlar yemesin hih

Beraber olsaydi keske canim

Çok güzel olmuş bayılırım :) ben de soğanı kavurmam çiğden yaparım kavurunca pilav yemiş gibi oluyorum :) hangisi olursa hayır demem tabi

İnce bulguru ölçü olarak kişi başı bir çay bardağı katarım üzerini gececek kadar sıcak su,sonra içine kuru soğanı minik minik dograrım,pul biber,kuru nane,karabiber,kimyon,sumak,tuz ve biber ve domates salçası katarım karıştırırım,önce içine doğradım yeşillikleri katarım karıştırırım marul,maydanoz,yeşil nane ve yeşil soğan,sonrada küçük dogranan domates ve salatalıkları kat karıştır,domates sulu olursa doğradığında suyunu katma derim cıvık olur suyunu ayrı bir yerde değerlendirirsin,ekşi olarak nar ekşisi ve limon biraz biraz,istersen arzuya göre içine 1 adet yeşil biber ve 1-2 diş sarımsakta katabilirsin.Yağ olarak zeytinyağı çok güzel bir tat veriyor.

Tarifin icin tsk ederim bulcam yarinki menün belli oldu desene
Bugün domates kattim ama esim domatesli pek begenmedi... sade yemekleri daha cok seviyor

yüksük çorbası
Mercimek köftesi
Semizotu salatası,ayran,yeşillik
Patlıcan turşusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…