Bugün ne pişirsem?

Buyuk 5,5 digeri 3,5 .. ama su kiz delirtiyo beni:) dagina gore kar veriyo rabbim demekki.. krndime gene vakit yok maalesef suan:)
Hahahaahhhh 3 cocuk mu ,,,kiz kac yasinda ki ....hem kizlar daha nazli oluyor annesi

Birazda rahatsiz ole ben burda takiliom o da mizmizlaniyo valla pilinin bitmesini bekliyorum 8 aylik
Benim huysuz bazen ne emer ne uyur öyle mizirdanir dururdu. Zorda kalınca fön sesini dayardik. Mayisip uyuyordu. Çocuklar fön ne bileyim elektrikli süpürge sesine dayanamayip uyuyorlarmis. Gerçi senin üç numara bu biliyorsundur.

Biliyomda o genelde gaz zamanlarinda oluyo.. kolikte ise yariyo..buyudu sipa supurgeye filan kanmaz:)

Biliyomda o genelde gaz zamanlarinda oluyo.. kolikte ise yariyo..buyudu sipa supurgeye filan kanmaz:)
Yok valla benimki kolik değildi sekiz aylık falanken de açıyorduk. Bayağı bir sonra bıraktı huysuzlugu essek

Birazda rahatsiz ole ben burda takiliom o da mizmizlaniyo valla pilinin bitmesini bekliyorum 8 aylik
Ayyyyyyy masallah.. valla iyi cesaretlisin aralarinda yas farki cok az... benim bir kizim var 11 yasini doldurdu... simdi de 2. Kizimiz geliyor ben ancak cesaret edebildim ama helal olsun sana zor olsa gerek 3 cocukla ugrasmak

Ayyyyyyy masallah.. valla iyi cesaretlisin aralarinda yas farki cok az... benim bir kizim var 11 yasini doldurdu... simdi de 2. Kizimiz geliyor ben ancak cesaret edebildim ama helal olsun sana zor olsa gerek 3 cocukla ugrasmak
Canim asil seninki iyi cesaret o kdr ara verdikten sonra tekrar etmek. Tekrar uykusuz geceler bezler gazlar:) ne guzel moral verdim dimi:))

Zor tabii kolay diyemicem ama bi sekilde geciyor.. yogun geciyo genelde.. krese okula gidiyo ikisi. Kucuk oglum bi kac saat gidiyo haftada mesela.. o bile rahatlatiyo..birazda planli olmak lazim sanirim. Ha bu tabiiki yorucu oldugu gercegini degistirmiyor

Aynen canim rahatliga alisinca biraz zor olacak gibi duruyorrr... ama sende hepsi bir arada cikar ilerleyen zanda rahat edersin....

Bugün
Kemik suyuna sebzeli süzme Mercimek çorbası
İçli köfte
Semizotu salatası,ayran vardı

Yarına bakalım gerçi yarın da oldu bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…