Iyi alistirmissin canim kac yasindalar... aksam en azindan kendine vakit ayirabilirsinOle alistirdim.. 7-8 gibi yatcsklar mecbur.. sabahta 6.30 da ayaktalar ama
Buyuk 5,5 digeri 3,5 .. ama su kiz delirtiyo beni:) dagina gore kar veriyo rabbim demekki.. krndime gene vakit yok maalesef suan:)Iyi alistirmissin canim kac yasindalar... aksam en azindan kendine vakit ayirabilirsin
Hahahaahhhh 3 cocuk mu ,,,kiz kac yasinda ki ....hem kizlar daha nazli oluyor annesiBuyuk 5,5 digeri 3,5 .. ama su kiz delirtiyo beni:) dagina gore kar veriyo rabbim demekki.. krndime gene vakit yok maalesef suan:)
Birazda rahatsiz ole ben burda takiliom o da mizmizlaniyo valla pilinin bitmesini bekliyorumHahahaahhhh 3 cocuk mu ,,,kiz kac yasinda ki ....hem kizlar daha nazli oluyor annesi
Benim huysuz bazen ne emer ne uyur öyle mizirdanir dururdu. Zorda kalınca fön sesini dayardik. Mayisip uyuyordu. Çocuklar fön ne bileyim elektrikli süpürge sesine dayanamayip uyuyorlarmis. Gerçi senin üç numara bu biliyorsundur.Birazda rahatsiz ole ben burda takiliom o da mizmizlaniyo valla pilinin bitmesini bekliyorum8 aylik
Biliyomda o genelde gaz zamanlarinda oluyo.. kolikte ise yariyo..buyudu sipa supurgeye filan kanmaz:)Benim huysuz bazen ne emer ne uyur öyle mizirdanir dururdu. Zorda kalınca fön sesini dayardik. Mayisip uyuyordu. Çocuklar fön ne bileyim elektrikli süpürge sesine dayanamayip uyuyorlarmis. Gerçi senin üç numara bu biliyorsundur.
Yok valla benimki kolik değildi sekiz aylık falanken de açıyorduk. Bayağı bir sonra bıraktı huysuzlugu essekBiliyomda o genelde gaz zamanlarinda oluyo.. kolikte ise yariyo..buyudu sipa supurgeye filan kanmaz:)
:) yeni uyudu oh valla :)Yok valla benimki kolik değildi sekiz aylık falanken de açıyorduk. Bayağı bir sonra bıraktı huysuzlugu essek
Ayyyyyyy masallah.. valla iyi cesaretlisin aralarinda yas farki cok az... benim bir kizim var 11 yasini doldurdu... simdi de 2. Kizimiz geliyor ben ancak cesaret edebildim ama helal olsun sana zor olsa gerek 3 cocukla ugrasmakBirazda rahatsiz ole ben burda takiliom o da mizmizlaniyo valla pilinin bitmesini bekliyorum8 aylik
Canim asil seninki iyi cesaret o kdr ara verdikten sonra tekrar etmek. Tekrar uykusuz geceler bezler gazlar:) ne guzel moral verdim dimi:))Ayyyyyyy masallah.. valla iyi cesaretlisin aralarinda yas farki cok az... benim bir kizim var 11 yasini doldurdu... simdi de 2. Kizimiz geliyor ben ancak cesaret edebildim ama helal olsun sana zor olsa gerek 3 cocukla ugrasmak
Ohh o zaman dans:) yeni uyudu oh valla :)
:) sagol cnm kafam patladi su secimOhh o zaman danstatlı uykular uyusun bebecik. Sen de güzel bir kahve iç. Hatta ben de poncikatörü uyutup içeyim...
Aynen canim rahatliga alisinca biraz zor olacak gibi duruyorrr... ama sende hepsi bir arada cikar ilerleyen zanda rahat edersin....Canim asil seninki iyi cesaret o kdr ara verdikten sonra tekrar etmek. Tekrar uykusuz geceler bezler gazlar:) ne guzel moral verdim dimi:))
Zor tabii kolay diyemicem ama bi sekilde geciyor.. yogun geciyo genelde.. krese okula gidiyo ikisi. Kucuk oglum bi kac saat gidiyo haftada mesela.. o bile rahatlatiyo..birazda planli olmak lazim sanirim. Ha bu tabiiki yorucu oldugu gercegini degistirmiyor
Diş mi çıkarıyor bir tanıdığımın çocuğuda diş çıkarıyor bu aralar ateş halsizlik var çocukta.Oda dişten ötürü huyu değişti diyor annesi.Birazda rahatsiz ole ben burda takiliom o da mizmizlaniyo valla pilinin bitmesini bekliyorum8 aylik
Insallah kucuk bi yuruseydi insallah tasima isi belimi bukuyo : (Aynen canim rahatliga alisinca biraz zor olacak gibi duruyorrr... ama sende hepsi bir arada cikar ilerleyen zanda rahat edersin....
Ne bilim benim kizda ne var : ( yas gectikce zorlasiyomus bu isler vallaDiş i çıkarıyor bir tanıdığımın çocuğuda diş çıkarıyor bu aralar ateş halsizlik var çocukta.Oda dişten ötürü huyu değişti diyor annesi.
Bende düsünüyorum yarin ne yapsam diye...Bugün
Kemik suyuna sebzeli süzme Mercimek çorbası
İçli köfte
Semizotu salatası,ayran vardı
Yarına bakalım gerçi yarın da oldu bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?