Bugün ne pişirsem?

Kızlarrrr selammm napıyorsunuz yahuuuu @tontrıko kankeytammm neden bir etiket bilem yapmadın kızancım özlemedin mi beni hiç

Canım benım takıma böle vaktım olamadı maalesef ki buraya gelemedim sen napıyorsun
Seminer bitti. Evde yuvarlanıyorum aslında. Çocukla uğraş parka götür getir. Parka bir çıktık mi benim pil bitiyor gerçi. Biraz uzandım yemek temizlik yapılacak. Of su evin derdi hiç bitmez.

Qızlar kim istəsə soruşsun Azəri yeməklərinin resseptini yazım. Çox dadlı yeməklərimiz mətbəximiz var. Elə sizin də. Türklərin yəni)
Azeri mutfağı da çok güzeldir. Günlük neler pisirdiginizi yazın heyecanla bekleriz mesela bugün menüde ne var

Bende bugun

Kiymali makarna
Salata
Ayran
Tavuklu bezelye ve pirinc pilavi var (dunden kalan )

Yaprak sarmasi ici hazirladim yemekten sonra saricam.. yarina yemek derdim de yokkk

Bildigim kadariyla cok zayiftin heralde sen... ama yuruse de bu sefer pesinden kosturacak cadiiiii
49 olmusum gene malesef : ( simdide yogunluktan veriyorum aslinda..o zamanda pesinden maraton kosariz napalim:)

Buarada elimde birsuru ekmek disi var napabilirim? Ekmegin icini yiyo sipalar disi kaliyo : ( kitir yapip corbaya kullaniorum ama cok fazla.. aklima evde yaptigim donerlerkeviskebdr geldi ama hakikaten o kadar cokki: ( baska ne yapabilirim?

Bende bugun

Kiymali makarna
Salata
Ayran
Tavuklu bezelye ve pirinc pilavi var (dunden kalan )

Yaprak sarmasi ici hazirladim yemekten sonra saricam.. yarina yemek derdim de yokkk
Ohh eline sağlık valla daha ne olsun... Ben kanat ızgara köz patlıcan salatası salçalı makarna yaptım. Şükür karnimiz doydu.

Ayyyy ne guzel cok zayifsin... canim ben sadece disini biomiyorum ama genelde ben ekmek kurutup rondodan geciriyorum galeta unu yapiyorum.. citir tavuk kofte fioan yaparken kullaniyorum oyle degerlendirebilirsin

Ohh eline sağlık valla daha ne olsun... Ben kanat ızgara köz patlıcan salatası salçalı makarna yaptım. Şükür karnimiz doydu.
Afiyet olsun canim seninmenude guzel...sarmami sardim icini biraz fazla yapmisim patlicanla domates de doldurdum biraz 2 gun yeriz artik... yorulmusum valla simdi de dusumu aldim biraz kk ya takilayim bari

Afiyet olsun canim seninmenude guzel...sarmami sardim icini biraz fazla yapmisim patlicanla domates de doldurdum biraz 2 gun yeriz artik... yorulmusum valla simdi de dusumu aldim biraz kk ya takilayim bari
Ohhh ellerine sağlık senden keyiflisi yoktur şimdi ehe... Ben de çocuğu yıkadım çamaşır katladim oturuyorum. Aslında güzel köpüklü bir kahve icesim var da bakalım kerata uyusun yaparım belki.

Ohhh ellerine sağlık senden keyiflisi yoktur şimdi ehe... Ben de çocuğu yıkadım çamaşır katladim oturuyorum. Aslında güzel köpüklü bir kahve icesim var da bakalım kerata uyusun yaparım belki.
Himm kahvemi de ictim canim bu arada

Ayyyy ne guzel cok zayifsin... canim ben sadece disini biomiyorum ama genelde ben ekmek kurutup rondodan geciriyorum galeta unu yapiyorum.. citir tavuk kofte fioan yaparken kullaniyorum oyle degerlendirebilirsin
Sen bos ver zayifligi oh tadini cikar:) bende ole yapim birazinida pogca yapiliomus bakimde yapim

Biraz once sofra sırları filmini izledim internetten. Baslıgı gorunce yazmak istedim ama super suprizli film tavsiye edilir demet evgar oynuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…