- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Sen de yapamamısın ki etiketi eheKızlarrrr selammm napıyorsunuz yahuuuu @tontrıko kankeytammm neden bir etiket bilem yapmadın kızancım özlemedin mi beni hiç
Canım benım takıma böle vaktım olamadı maalesef ki buraya gelemedim sen napıyorsunSen de yapamamısın ki etiketi eheepeydir buraya gelmedim ben de. Niye öyle olduysa
Seminer bitti. Evde yuvarlanıyorum aslında. Çocukla uğraş parka götür getir. Parka bir çıktık mi benim pil bitiyor gerçi. Biraz uzandım yemek temizlik yapılacak. Of su evin derdi hiç bitmez.Canım benım takıma böle vaktım olamadı maalesef ki buraya gelemedim sen napıyorsun
Azeri mutfağı da çok güzeldir. Günlük neler pisirdiginizi yazın heyecanla beklerizQızlar kim istəsə soruşsun Azəri yeməklərinin resseptini yazım. Çox dadlı yeməklərimiz mətbəximiz var. Elə sizin də. Türklərin yəni)
Insallah kucuk bi yuruseydi insallah tasima isi belimi bukuyo : (
Bildigim kadariyla cok zayiftin heralde sen... ama yuruse de bu sefer pesinden kosturacak cadiiiiiInsallah kucuk bi yuruseydi insallah tasima isi belimi bukuyo : (
49 olmusum gene malesef : ( simdide yogunluktan veriyorum aslinda..o zamanda pesinden maraton kosariz napalim:)Bildigim kadariyla cok zayiftin heralde sen... ama yuruse de bu sefer pesinden kosturacak cadiiiii
Ohh eline sağlık valla daha ne olsun... Ben kanat ızgara köz patlıcan salatası salçalı makarna yaptım. Şükür karnimiz doydu.Bende bugun
Kiymali makarna
Salata
Ayran
Tavuklu bezelye ve pirinc pilavi var (dunden kalan )
Yaprak sarmasi ici hazirladim yemekten sonra saricam.. yarina yemek derdim de yokkk
Ayyyy ne guzel cok zayifsin... canim ben sadece disini biomiyorum ama genelde ben ekmek kurutup rondodan geciriyorum galeta unu yapiyorum.. citir tavuk kofte fioan yaparken kullaniyorum oyle degerlendirebilirsin49 olmusum gene malesef : ( simdide yogunluktan veriyorum aslinda..o zamanda pesinden maraton kosariz napalim:)
Buarada elimde birsuru ekmek disi var napabilirim? Ekmegin icini yiyo sipalar disi kaliyo : ( kitir yapip corbaya kullaniorum ama cok fazla.. aklima evde yaptigim donerlerkeviskebdr geldi ama hakikaten o kadar cokki: ( baska ne yapabilirim?
Afiyet olsun canim seninmenude guzel...sarmami sardim icini biraz fazla yapmisim patlicanla domates de doldurdum biraz 2 gun yeriz artik... yorulmusum valla simdi de dusumu aldim biraz kk ya takilayim bariOhh eline sağlık valla daha ne olsun... Ben kanat ızgara köz patlıcan salatası salçalı makarna yaptım. Şükür karnimiz doydu.
Ohhh ellerine sağlık senden keyiflisi yoktur şimdi ehe... Ben de çocuğu yıkadım çamaşır katladim oturuyorum. Aslında güzel köpüklü bir kahve icesim var da bakalım kerata uyusun yaparım belki.Afiyet olsun canim seninmenude guzel...sarmami sardim icini biraz fazla yapmisim patlicanla domates de doldurdum biraz 2 gun yeriz artik... yorulmusum valla simdi de dusumu aldim biraz kk ya takilayim bari
Himm kahvemi de ictim canim bu aradaOhhh ellerine sağlık senden keyiflisi yoktur şimdi ehe... Ben de çocuğu yıkadım çamaşır katladim oturuyorum. Aslında güzel köpüklü bir kahve icesim var da bakalım kerata uyusun yaparım belki.
Fazla kahve tuketme cnm hamilesin ya.. afiyet olsun:)Himm kahvemi de ictim canim bu arada
HosgeldinMerhaba kızlar bende hergün ne pişirsem derdindeyim açanın eline sağlık bende burdayım artık ...
Sen bos ver zayifligi oh tadini cikar:) bende ole yapim birazinida pogca yapiliomus bakimde yapimAyyyy ne guzel cok zayifsin... canim ben sadece disini biomiyorum ama genelde ben ekmek kurutup rondodan geciriyorum galeta unu yapiyorum.. citir tavuk kofte fioan yaparken kullaniyorum oyle degerlendirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?