Bugün ne pişirsem?

Erkek arkadaşımın canı çikolatalı ıslak kek (yoksa ağlayan kek mi deniyordu ne deniyordu ayol krem şantili çikolatalı keke) çekmiş, saatlerdir onunla uğraşıyorum sürpriz yapayım da yesin diye. Boğa burcu bir de anacım boğazına düşkün adam. Koca bir borcam yapmışım elimin ayarı yok. Ne yapsam şimdi ben bunu, direkt borcamı alıp hastaneye mi götürsem yarın orada yerler mi ki? Yoksa birkaç dilimini kesip mi götürsem? Bir de krem şanti kıvamlı olmadı çikolata sosunu üstüne dökünce iyice bozuldu, ben de alacalı bulacalı desenler yaptım üstüne offf Güzel olsun diye uğraştıkça beceremedim.

Ellerine saglik cnm. Düsünüp yapman önemli. Eminim böyle de güzel olmustur :)

Bence hepsini götür bütünü bozulmasın.Evet yerler kalmaz bile.

Ay bugün buraya ugrayamadim bir türlü balık ve salata yaptım bugün. Dondurulmuş balıktı ama iyi pişti beğendik. Evde abur cubur kalmamış eşim boynunu büktü mutfağı karıştırdım biraz çikolata varmış. Gittim sufle yaptım. Şekilli olsun diye ters çevirip süsleyim dedim sufle dağıldı. Allah'tan sadece bir tanesini cevirdiydim. Ama tadi kıvamı çok iyi oldu yine de. Hazır alıp yapardım hep meğer evde yapmak çok kolaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…