Ayyyyy cok guldum valla.. yiyip yiyip kilo almamak guzedirAynen.. bazen dusunuyorum yemek isi en basiti evde diye.. ben galiba yenek yapmayi seviyorum yemeyide severim:) bi keresinde 2 adana durum yemistimde kebapcidaki adam sasirmisti. Bi bana bakti bide iki adanaya:)) hahaha
Canim tatli biselerde istiyo yarin tiramisu yapcam canim cok cekti gene: (
Yok o kadar degil tabii canim:) bu mesela ayda bir yaptigim birseydir her gun iki adana yesem 200 kilo olurum:)Ayyyyy cok guldum valla.. yiyip yiyip kilo almamak guzedir
Sen en güzel diyetlerin katilisin tontrikocugumAynen.. bazen dusunuyorum yemek isi en basiti evde diye.. ben galiba yenek yapmayi seviyorum yemeyide severim:) bi keresinde 2 adana durum yemistimde kebapcidaki adam sasirmisti. Bi bana bakti bide iki adanaya:)) hahaha
Canim tatli biselerde istiyo yarin tiramisu yapcam canim cok cekti gene: (
Ellerine sağlık daha ne olsun...Benim dem menumde
Yaprak sarma,,dolma
Yogurtlu semizotu salatasi
Kiymali makarna (dunden )
Var....
Hic yapmadim onu ama severim.. zor bi tatli gibi gozukuyo gercektenSen en güzel diyetlerin katilisin tontrikocugumben kardeşim buradayken koca bir tepsi yapmıştım. Bir süre tatlı yapmayacağım. Sufle yapmayı denedim. Çok kolaymış ya bayağı bir şaşırdım. Bence seviyorsan denemelisin.
Oh ellerine sağlık . Eşimle oğlum kek pek sevmiyor illa çikolatalı ıslak kek olacak ancak öyle.Bugün tarhana çorba
Porsiyonluk güveçlerde sebzeli köfte
Pilav
Salata
Bir de dereotlu minik poğaçalar
Sodalı,iki renkli baton kek
Yaptım.
Birazdan çayla yeriz
TeşekkürlerOh ellerine sağlık . Eşimle oğlum kek pek sevmiyor illa çikolatalı ıslak kek olacak ancak öyle.
Yok kız valla çok kolay. Toplam yapımı 15 dk sürüyor. Pişirme dahil. Hadi taş catlasa 20 dk olsun. Şöyle gelişti yapisim. Bir gün evde abur cubur kalmamış. Cay demledim ama yanına bir şey yok. Bir tek geçen yayptığım vişneli kek vardı onun da üstü sulandı bir değişik oldu zaten benimkiler yemek istememişti. Dedim ne yapsam. Evde biraz çikolata ve son iki yumurta vardı. Tarif araştırdım nyt de gördüm. Dedim yapayım. Hemen pisti. Çay da hazırdı üstelik çayla yedik.Hic yapmadim onu ama severim.. zor bi tatli gibi gozukuyo gercekten
Ben çok severim. Benim de en sevdiğim ıslak kek bakma.Teşekkürler
Benim kızlar kekin her türlüsünü seviyor,bana kalsa ben de pek sevmem normal keki ama iyi oluyor evde bulunması
Afiyet olsun cikolatali kakaolu tatlilara bayiliyorum zaten gerci ben genelde tatli seviyorum galiba..sendeki tarifi versene bi zahmetYok kız valla çok kolay. Toplam yapımı 15 dk sürüyor. Pişirme dahil. Hadi taş catlasa 20 dk olsun. Şöyle gelişti yapisim. Bir gün evde abur cubur kalmamış. Cay demledim ama yanına bir şey yok. Bir tek geçen yayptığım vişneli kek vardı onun da üstü sulandı bir değişik oldu zaten benimkiler yemek istememişti. Dedim ne yapsam. Evde biraz çikolata ve son iki yumurta vardı. Tarif araştırdım nyt de gördüm. Dedim yapayım. Hemen pisti. Çay da hazırdı üstelik çayla yedik.
Havuclu cevizli kek yapiyorum ben cok guzel tarcinda katiliyo. Herkes severek yiyoBen çok severim. Benim de en sevdiğim ıslak kek bakma.havuçlu kek çok merak ediyorum aslında bir kere yapmış tutturamamistim. Tekrar denemek istiyorum ama bakalım.
Tarif gelsin o zaman:Afiyet olsun cikolatali kakaolu tatlilara bayiliyorum zaten gerci ben genelde tatli seviyorum galiba..sendeki tarifi versene bi zahmet
Kız daha duruyor musun tarif rica edeyim.Havuclu cevizli kek yapiyorum ben cok guzel tarcinda katiliyo. Herkes severek yiyo
Dur geliyo :)Kız daha duruyor musun tarif rica edeyim.
Havuçlu kekim meşhurdurBen çok severim. Benim de en sevdiğim ıslak kek bakma.havuçlu kek çok merak ediyorum aslında bir kere yapmış tutturamamistim. Tekrar denemek istiyorum ama bakalım.
Ay sen benliksin:) bende hamur dedin mi akan sular durur furan seller akar o derece:)Havuçlu kekim meşhurdur
Kayınvalideciğim bile çok metheder,var gerisini sen düşün
Bu kış havuç zamanı çok yaptım yine,havuç tarçın ceviz üçlüsü ile kalıpta kek.
Onu da severim bak.
Ay ben her şeyi severim hamurişi pasta börek poğaça kurabiye Allah ne verdiyse hem yapmayı hem yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?