Hoş geldiniizBende geldim kızlar aranıza bugün bende de şehriye çorbası koymalı biber dolması karnabahar salatası yeşil salata vardı afiyet şifa olsun herkese
Hoş buldum çok teşekkür ederimmHoş geldiniiz
Ellerinize sağlık, pek güzel olmuş menünüz
Ben bekarımAsıl yarın önemli kızlar yarın çoğu eşler evde tatil . Değişiklik olsun bir gün de senin elinden yiyelim diyip onları mı mutfağa soksak
Evet hanımlar güzel tarifler veriyorlarBu gün ne pişirsem kaygısı çok fena iyi oldu bu fikir olur bizlere
Hah düzeldi sonunda. Canlar yorum yazamıyordum bir türlü tel kafayı yedi. Izgara levrek dünden kalan sarma ve salata vardı. Levreği grill tavada yağsız pişirdim tavayi iyice isittiktan sonra balıkları koydum. Izgarada pişirmiş gibi oldu. Pişmeye yakın parlaklık versin diye çok az zeytinyağı koydum. Eşim daha fırında yapma bunu dedi. Levreği fırında pişirelim patatesli falan. Ne ugrasayim daha 10 dkde pişiyor. Tavam öyle aman aman bir şey değil bu arada 15 TL ye almıştım. Ucuz bir şey.Nasıl uğursuz bir insansam, topiğim de uğursuz. Cağnım arkadaşım boş mesaj atıp ortadan kayboldu. Bu ancak benim topiğimde olabilirdi sleldmsmhizuran
Off levrek hem de en sevdiğim. Yalnız normalde fırında sevmem ama profilde yazdığın tarife fena tav oldumHah düzeldi sonunda. Canlar yorum yazamıyordum bir türlü tel kafayı yedi. Izgara levrek dünden kalan sarma ve salata vardı. Levreği grill tavada yağsız pişirdim tavayi iyice isittiktan sonra balıkları koydum. Izgarada pişirmiş gibi oldu. Pişmeye yakın parlaklık versin diye çok az zeytinyağı koydum. Eşim daha fırında yapma bunu dedi. Levreği fırında pişirelim patatesli falan. Ne ugrasayim daha 10 dkde pişiyor. Tavam öyle aman aman bir şey değil bu arada 15 TL ye almıştım. Ucuz bir şey.
Yok banim bittide bendede yazma istegi kalmamis valla : (tontriko kız sen hala banlı mısın? Neredesin
Yaa kıyamamYok banim bittide bendede yazma istegi kalmamis valla : (
Güzel oluyor öyle de. Özellikle patatesi. Ben tuhafim biraz. Fırında patatesli tavuk yaparım ama patatesini severim bu yüzden benim için adı tavuklu patatestir. Sanırım ben patates canavarıyım. İstersen fırında balığın net tarifini vereyim.Off levrek hem de en sevdiğim. Yalnız normalde fırında sevmem ama profilde yazdığın tarife fena tav oldum
İsteyecektim tarifi ama tlf falan iyice uğraştırmasın diye kıyamadım, söylemedimGüzel oluyor öyle de. Özellikle patatesi. Ben tuhafim biraz. Fırında patatesli tavuk yaparım ama patatesini severim bu yüzden benim için adı tavuklu patatestir. Sanırım ben patates canavarıyım. İstersen fırında balığın net tarifini vereyim.
Ah canim:) valla ne bilim olu topragi derler ya sanki ondan serpilmis ustumeYaa kıyamamben de geçen banlandığımda öyle şeyler hissettim ama geçti dkdksm arsızım zaar
Sen yaz, yazdıkça açılırsın. Menünü falan yaz bari bizi sensiz bırakma
Hadi attık üzerimizdeki toprağı. Kankan da üzülür @tuzsuz_ruh siz adeta simit ve çay gibisiniz slsmsmAh canim:) valla ne bilim olu topragi derler ya sanki ondan serpilmis ustume
Sacma seylere banlaniyorum bazen hevesim kaciyo: (
Menu kp den lahmacun :)Hadi attık üzerimizdeki toprağı. Kankan da üzülür @tuzsuz_ruh siz adeta simit ve çay gibisiniz slsmsm
Biriniz olmadan diğerinizi -hele ki yemek topiğinde- düşünemem
Benim de hevesim kaçmıştı, yaklaşık 4 dakika sürdü sksksk
Bugün hünerli ellerine ne yemekler yaptın de hele
Oooo afiyet olsunMenu kp den lahmacun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?