Yazik kuzuya geçmiş olsun. Senin de cidden masallahin var. Hamarat hatunsun vesselam. Ellerine sağlık. Biz bir çıkıp geldik oğlumla akşamüstü babasını da alıp gideriz belki.Selam kizlar,
Bugun gene sabahin korunde diktiler beni ayaga:)) gece 2 numaranin burnu kanamis carsaf yatak kalmamis: (Onlari attim makinaya..birazdan onlari sericem..
Kahvaltimizi yaptik aksam yemegimi bilem yaptim masallah bana..
Kurufasulye
Nohutlu pilav
Cacik
3 numara uyaninca disari cikicaz kismetse.. park carsi pazar yapalim bari tum gun evde gecmez yoksa:)
Eline sağlıkBenim menüm şöyle:
Kısır
Kaytaz boregi
Ayran
Turşu ve yeşillik
Ağlayan keke devam...
Benim menüm şöyle:
Kısır
Kaytaz boregi
Ayran
Turşu ve yeşillik
Ağlayan keke devam...
Yap bebeem kısır iyidir.Ben de kısır yapacağım yaa canım çekti. Gideyim de yeşillik alayım biraz.
Of of of menü nefisss... Eline sağlık.Slm kızlar ablam misafirim
menüm şöyle :)
Dolma/sarma
tavuk kizartmasi
salata
ıslak kek
Olsun canım sonuçta yemekler hazırlanmış hele yardimlasa yapılmışsa daha leziz olur.Sagol canım pek hamarat değilim ablam sağolsun yardım etti :)
Aynen canım haklısın valla o yüzden böyle yardım eden misafiri ağırlamak hem kolay hem de daha güzel oluyor :)Olsun canım sonuçta yemekler hazırlanmış hele yardimlasa yapılmışsa daha leziz olur.
Saol hayatim.. ay tum gun disardaydik geberdim valla : ( off yarin babalari buyukleri bi yerlere gotururse biraz dinlenirim umarim: (Yazik kuzuya geçmiş olsun. Senin de cidden masallahin var. Hamarat hatunsun vesselam. Ellerine sağlık. Biz bir çıkıp geldik oğlumla akşamüstü babasını da alıp gideriz belki.
Valla insan biraz olsun dinleniyor. Dışarı çıkıyorsak oğlanı babasına devrediyorum iyi geliyor.Saol hayatim.. ay tum gun disardaydik geberdim valla : ( off yarin babalari buyukleri bi yerlere gotururse biraz dinlenirim umarim: (
O zaten iyi oluyoda yok kosmayin yok terlemeyin: ( ne zaman evdeyim biraz dinleniyorum. Kuru fasulye cacik artti. Biraz daha pilav yaparim yemek iside yok. Az bi utum var birde kiz uyuyunca pedikurumu ayak bakimimi yaparim yarin insallah.. mahvoldum tum gun ayaktaValla insan biraz olsun dinleniyor. Dışarı çıkıyorsak oğlanı babasına devrediyorum iyi geliyor.
Yemek varsa gerisi dert değil. Ben de yarın karnıyarık yaparım belki bakalım. Gerçi ben bu aralar sıkılıyorum. Cocuk uyuyunca boşluğa düşüyorum. Kendimi yemek tarifi ararken buluyorum hepO zaten iyi oluyoda yok kosmayin yok terlemeyin: ( ne zaman evdeyim biraz dinleniyorum. Kuru fasulye cacik artti. Biraz daha pilav yaparim yemek iside yok. Az bi utum var birde kiz uyuyunca pedikurumu ayak bakimimi yaparim yarin insallah.. mahvoldum tum gun ayakta
Oyle alismis vucut napsin:) ben onceleri cocuklar yatinca oyle hissederdim. Simdi helede yaz geldi ya pat yataga dusuyorum valla. Uyumuyorum henen ama uzanmak dinlenmek iyi geliyoYemek varsa gerisi dert değil. Ben de yarın karnıyarık yaparım belki bakalım. Gerçi ben bu aralar sıkılıyorum. Cocuk uyuyunca boşluğa düşüyorum. Kendimi yemek tarifi ararken buluyorum hep
Ya gelmez mi? Benimki beş dk otursa sevinçten havalara uçuyorum. Sürekli bir karıştırma kurcalama halinde. Seninki çarpı üç hele. Allah kolaylık versin.Oyle alismis vucut napsin:) ben onceleri cocuklar yatinca oyle hissederdim. Simdi helede yaz geldi ya pat yataga dusuyorum valla. Uyumuyorum henen ama uzanmak dinlenmek iyi geliyo
Saol bitanem:) bi kardes yapsan bu kadar yormaz seni 1-2 seneye aslinda:)Ya gelmez mi? Benimki beş dk otursa sevinçten havalara uçuyorum. Sürekli bir karıştırma kurcalama halinde. Seninki çarpı üç hele. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?