Bakacak kimsem yok ne yazık ki. Biraz daha büyüsün aklı yetsin belki sonra. Krese başlayacak gerçi ama. Çalışınca her şeyi çok iyi düşünmek gerekiyor.Saol bitanem:) bi kardes yapsan bu kadar yormaz seni 1-2 seneye aslinda:)
Sen calisiyomusun? Calisacakmisin? Zaten anne olmak zorda ilk 3-4 yil gercekten sana cok muhtaclar. Ise gidincede aklindalar. Krese baslayinca bi rahatlik okul daha bi rahatlik oluyor ana tabii getirdigi sorunluluklarda varBakacak kimsem yok ne yazık ki. Biraz daha büyüsün aklı yetsin belki sonra. Krese başlayacak gerçi ama. Çalışınca her şeyi çok iyi düşünmek gerekiyor.
Ücretsiz izin. Almıştım. İnim haziranın başında bitti. Öyle okula bir ay beraber gittik. İnşallah bir mani cikmazsa Eylül'de krese başlayacak. 2.5 yaşında olacak. Biraz küçük ama ne yapalim. Onun için de iyi olur inşallah. Konusmamakta inat ediyor çünkü.Sen calisiyomusun? Calisacakmisin? Zaten anne olmak zorda ilk 3-4 yil gercekten sana cok muhtaclar. Ise gidincede aklindalar. Krese baslayinca bi rahatlik okul daha bi rahatlik oluyor ana tabii getirdigi sorunluluklarda var
Oglan cocugu gec konusuyomus :) icin rahat olsun.. kiz nasil olacak bilmiyorumda.. benim buyuk oglanda 3 yasa dogru konusmaya baslamisti sanirim. Yakinda birden cozuluverir dili sen bolca konusup sohbet et onunla..Ücretsiz izin. Almıştım. İnim haziranın başında bitti. Öyle okula bir ay beraber gittik. İnşallah bir mani cikmazsa Eylül'de krese başlayacak. 2.5 yaşında olacak. Biraz küçük ama ne yapalim. Onun için de iyi olur inşallah. Konusmamakta inat ediyor çünkü.
Hep konuşuyoruz. Kankeytayiz zaten. Yavaş yavaş bir şeyler anlatıyor ama işte. Bire kadar sayıyor mesela.Oglan cocugu gec konusuyomus :) icin rahat olsun.. kiz nasil olacak bilmiyorumda.. benim buyuk oglanda 3 yasa dogru konusmaya baslamisti sanirim. Yakinda birden cozuluverir dili sen bolca konusup sohbet et onunla..
Merdiven inip cikiyosaniz inip cikarken say o da ogrenir.. ben ole yapiyodum 12 ye kadar bizim basamaklar.. 1. Kat:) konusur o zaman zevki bambaska guzel oluyo.. sonra bicir bicir gelsin sorular:)Hep konuşuyoruz. Kankeytayiz zaten. Yavaş yavaş bir şeyler anlatıyor ama işte. Bire kadar sayıyor mesela.
Hep merdiven sayarim inip çıkarken keratayla. Ama bir der o kadar. Onun için tek sayı var: bir. Bazen üçe kadar saymaya calsiyor ama iki diyemiyor bü diyor üçe de. Yavaş yavaş olur. Dert etmiyorum.Merdiven inip cikiyosaniz inip cikarken say o da ogrenir.. ben ole yapiyodum 12 ye kadar bizim basamaklar.. 1. Kat:) konusur o zaman zevki bambaska guzel oluyo.. sonra bicir bicir gelsin sorular:)
Dert etcek bise yok daha kucuk...birde bazi seylerde cocuklarda birden oluyo gibi..birden konusuyolar birden saymaya basliyolar gibi..Hep merdiven sayarim inip çıkarken keratayla. Ama bir der o kadar. Onun için tek sayı var: bir. Bazen üçe kadar saymaya calsiyor ama iki diyemiyor bü diyor üçe de. Yavaş yavaş olur. Dert etmiyorum.
Yap kız mis gibi... Ye boşver enerjiye ihtiyacın var. Ben de karnıyarık pilav cacık yapacağım. Ağlayan kek var hala. Durdukça lezzetleniyor ehe. Krem karamelli kek tarifi gördüm bir yerde bu bitsin onu yapacağım. Havuçlu kek planım vardı ama benimkiler öyle kek yemiyor. Islak muhallebili çikolatalı seviyorlar. Pasta gibi olmalı. Ama tiramisu fikri de çok çekici.Dert etcek bise yok daha kucuk...birde bazi seylerde cocuklarda birden oluyo gibi..birden konusuyolar birden saymaya basliyolar gibi..
Pilavimi yaptim aksam yenegim hazir. Birde tatli mi yapsamki: ( tiramisu yapsammiki diye dusunuyom sabahtan beri.. yapsam iyide tum tepsiyi kendim yiyorum nerdeyse:))
Haklisin:) yapayim dimi.. cocuklari babalari gotursunde yapayim en iyisi:)Yap kız mis gibi... Ye boşver enerjiye ihtiyacın var. Ben de karnıyarık pilav cacık yapacağım. Ağlayan kek var hala. Durdukça lezzetleniyor ehe. Krem karamelli kek tarifi gördüm bir yerde bu bitsin onu yapacağım. Havuçlu kek planım vardı ama benimkiler öyle kek yemiyor. Islak muhallebili çikolatalı seviyorlar. Pasta gibi olmalı. Ama tiramisu fikri de çok çekici.
Yap kız benim yerime de yeHaklisin:) yapayim dimi.. cocuklari babalari gotursunde yapayim en iyisi:)
Yaptim dolapta simdi:) cocuklar biraz yediler. Sabredersem yarin yerim sabredemezsem birazdan:))Yap kız benim yerime de ye
Niye sabredeceksin ki ye gitsin.Yaptim dolapta simdi:) cocuklar biraz yediler. Sabredersem yarin yerim sabredemezsem birazdan:))
1 gece beklerse daha guzel oluyo ya:)) saka maka buraya bizden baska takilan yok hee : (Niye sabredeceksin ki ye gitsin.
Olsun ben kimseye söylemem.1 gece beklerse daha guzel oluyo ya:)) saka maka buraya bizden baska takilan yok hee : (
Haha benim ikisi yatti kiz gene asker ediyo beni.. agladi durdu derdi neyse.. evet tatil..Olsun ben kimseye söylemem.he ya evde takılan bi biz varız sanirim herkes tatillerde ortamlarda herhalde. benim de oğlum tepemde zıplıyor.
Allah canlarını sağ etsin ve de akıl fikir versin. Keratalar bazen yoruyor. Benim sıpa ne zaman uyuyacaksa artık. Banyo da yaptı. İnatla çıkmak istemedi. Açtım soğuk suyu üzerine sicrata sicrata kaçırdım heheheHaha benim ikisi yatti kiz gene asker ediyo beni.. agladi durdu derdi neyse.. evet tatil..
:)) sihhatler olsun kuzuya.. bende hepsini banyoladim bugun.. zaten buyukler toz toprakla oynuyolar les gibi oluyolar:) dahada diyolarki banyo yapmiycaz:) zorla sokuyorum banyodan once yemek.. banyo yapiliyo tekrar aciktim:))Allah canlarını sağ etsin ve de akıl fikir versin. Keratalar bazen yoruyor. Benim sıpa ne zaman uyuyacaksa artık. Banyo da yaptı. İnatla çıkmak istemedi. Açtım soğuk suyu üzerine sicrata sicrata kaçırdım hehehe
Benimki banyo yapmaya bayılır. Ama el yüz yıkamaya karşı acayip tripli. Binbir oyunla ancak elini yikayabiliyoruz. Banyodan da çıkmak istemez.:)) sihhatler olsun kuzuya.. bende hepsini banyoladim bugun.. zaten buyukler toz toprakla oynuyolar les gibi oluyolar:) dahada diyolarki banyo yapmiycaz:) zorla sokuyorum banyodan once yemek.. banyo yapiliyo tekrar aciktim:))
Benim 5 yasindaki yikamiyodu yuzunu el yikamayida sevmiyodu. soleye soleye alisti sukur. Pis bi insan olsun istemem ilerdeBenimki banyo yapmaya bayılır. Ama el yüz yıkamaya karşı acayip tripli. Binbir oyunla ancak elini yikayabiliyoruz. Banyodan da çıkmak istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?