Bugün ne pişirsem?

Selam kizlar bacilar..naparsin ne pisirceniz..

Bugune lahmacun dediydim ama o is yatti:) dunden dolmalar var bi kac.. cocuklar onu yesin. Esimede yaparim biseler.. ben zaten yemicem evde.

@tuzsuz_ruh kankeytam nerelerdesin yaw? Ranazan ne guzel aktiftin burda : (

Ben de bugün yemek yapmayacağım. Az önce oğlana salçalı makarna yaptım o sayılır mı bilmem. Yanında yoğurt da vardıben kendime minicik kasede yoğurtlu semizotu yaptım. Biraz makarnadan da yedim ne yapayım diyet de bir yere kadar

O kadarciktan bise olmaz:)) diyette oldugunu bilmiyodum..kac kilosunki

Ben hep sizinleyim bebeeem abur cubur tatlı yemek yiyorum onlarda sıkıntı yok sadece artık hunharca yemiyorum porsiyonları küçülttüm hehe
O daha iyi aslinda. Ne yediginden cok ne kadar yedigin onemli. Yeri gelince o sagliksiz gozukenler bile metabolizmayi hizlandiriyor. Birde o agirlik olmuyor insanda:) bugun ben baya simarttim kendimi.. gittim oglumla dondurma yedik ustune birde bol mayonezli patates kizartmasi yedim:) aksamada adana:)) midem bayram ediyo bugun.. bugunden sonra normale donerim:))

Oohhh en iyisi. Hem de patates kızartması Vuuuu. Adana neymiş. ben de minigime dondurma ısmarlarim belki. Birazdan dışarı çıkacağız uyansin da hele.

Kısır
Peynirli börek
Domates,salatalık sögüş
patlıcan turşusu,yeşillik ve ayran.
Yaaa kısırrrr ben de yarın yapacağım canım çok çekti... Eline sağlık menü çok güzel. Benim menü de şöyle:
Balık ızgara
Yeşil salata
Ağlayan kek
Ya bir de ayıptır söylemesi çok lezzetli bir kavun almışım kendimden böyle bir performans beklemiyordum bir de kavun dograrim.

Tam benlik menü
Afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…