Vay yakışır... Bizim için de yeBen yarin adana yemeye gitcem cocuklari uyutup :)) bugun konusu acildi canim cekmis megerse:))
Tontriko kardeşin tarifin aynısı :)Senin de tarifini alırım bebeeem
Bir ara deneyeyim bakalim. Benimkiler pek kek sevmiyor ama bakalımTontriko kardeşin tarifin aynısı :)
İsim vermek yasak mı bilmem ama nefis yemekten benimki :)
Hep ordan yaparım,kalıpta.
Ben de bugün yemek yapmayacağım. Az önce oğlana salçalı makarna yaptım o sayılır mı bilmem. Yanında yoğurt da vardıSelam kizlar bacilar..naparsin ne pisirceniz..
Bugune lahmacun dediydim ama o is yatti:) dunden dolmalar var bi kac.. cocuklar onu yesin. Esimede yaparim biseler.. ben zaten yemicem evde.
@tuzsuz_ruh kankeytam nerelerdesin yaw? Ranazan ne guzel aktiftin burda : (
O kadarciktan bise olmaz:)) diyette oldugunu bilmiyodum..kac kilosunkiBen de bugün yemek yapmayacağım. Az önce oğlana salçalı makarna yaptım o sayılır mı bilmem. Yanında yoğurt da vardıben kendime minicik kasede yoğurtlu semizotu yaptım. Biraz makarnadan da yedim ne yapayım diyet de bir yere kadar
Aslında diyet yavaş yavaş bitiyor ehe.. 57 kg boy 162 64 kg idim dışardan zayifsin denildiği için simardim diyet 57 de bitti.O kadarciktan bise olmaz:)) diyette oldugunu bilmiyodum..kac kilosunki
Hic fena degilsin:) salla diyeti gel bize takil:))Aslında diyet yavaş yavaş bitiyor ehe.. 57 kg boy 162 64 kg idim dışardan zayifsin denildiği için simardim diyet 57 de bitti.
Ben hep sizinleyim bebeeemHic fena degilsin:) salla diyeti gel bize takil:))
O daha iyi aslinda. Ne yediginden cok ne kadar yedigin onemli. Yeri gelince o sagliksiz gozukenler bile metabolizmayi hizlandiriyor. Birde o agirlik olmuyor insanda:) bugun ben baya simarttim kendimi.. gittim oglumla dondurma yedik ustune birde bol mayonezli patates kizartmasi yedim:) aksamada adana:)) midem bayram ediyo bugun.. bugunden sonra normale donerim:))Ben hep sizinleyim bebeeemabur cubur tatlı yemek yiyorum onlarda sıkıntı yok sadece artık hunharca yemiyorum porsiyonları küçülttüm hehe
Oohhh en iyisi. Hem de patates kızartması Vuuuu. Adana neymiş.O daha iyi aslinda. Ne yediginden cok ne kadar yedigin onemli. Yeri gelince o sagliksiz gozukenler bile metabolizmayi hizlandiriyor. Birde o agirlik olmuyor insanda:) bugun ben baya simarttim kendimi.. gittim oglumla dondurma yedik ustune birde bol mayonezli patates kizartmasi yedim:) aksamada adana:)) midem bayram ediyo bugun.. bugunden sonra normale donerim:))
Yaaa kısırrrrKısır
Peynirli börek
Domates,salatalık sögüş
patlıcan turşusu,yeşillik ve ayran.
Yaaa kısırrrrben de yarın yapacağım canım çok çekti... Eline sağlık menü çok güzel. Benim menü de şöyle:
Balık ızgara
Yeşil salata
Ağlayan kek
Ya bir de ayıptır söylemesi çok lezzetli bir kavun almışım kendimden böyle bir performans beklemiyordum bir de kavun dograrim.
Oh ellerine sağlık menü şahane... Dur kekimin de fotosunu atayım
Eki Görüntüle 2163366
Hemen yolluyorum koca tepsi duruyor bebeem...Off müthiş gözüküyoor ellerine sağlıık
İstiyoruum
Hemen yolluyorum koca tepsi duruyor bebeem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?