Ama bir dilim de tam tahilli ekmek yemistim ayriyeten. Az menemen peynir zeytin azar azar. Tam doymadan kalkıyorum.Bu pizzadan sayılmaz o zaman ye iki dilim
@tuzsuz_ruh Ne kadar prof yaklaşıyorsa olaya ben de tam tersi “emekli teyze” yorumlarımla yaklaşıyorum ama senin göbek sırf yağ değildir dediğim gibi, şişkinlik de yanıltabiliyorBen 60-69 aralığı grubundayim serbest takılıyorum yeni başladım amacim göbeğimi eritmek. Simit yediğim için meyve yemedim. Yarım balık yedim akşam yemeğinde. Ara öğün de yemedim. Ama göbek inmeye başladı galiba.
Ama bir dilim de tam tahilli ekmek yemistim ayriyeten. Az menemen peynir zeytin azar azar. Tam doymadan kalkıyorum.
Yumurta salatası zeytin salatası fırında kaşarlı patates püresi soslu sosis kuru domates salatası offfff offfff gözün kör olsun diyetSos sürüyor musun tabanına peki? @tuzsuz_ruh da çok tarif var. Üstadımız o, söylesin
Haricinde Nefis yemek tariflerinde var bir sürü, ben oradan bakıyorum hepYumurta salatası zeytin salatası fırında kaşarlı patates püresi soslu sosis kuru domates salatası offfff offfff gözün kör olsun diyethatta yetmezse hazır yufkadan kıymalı börek o da yetmezse kırmızı koz biber salatası bunların hepsi kahvaltılık bayilacam çok severim
Datlim meyvenin yeri ayri ama sen kritik eşiktesin 60 kilo direnci zor kırılan kilo kürlerle destekle kendini mesela elma kürü gündüz akşama içilebilir ve ödem bırakmaz yada gece yoğurt sumak yoğurt pulbiber kürü ama mutlaka yoğurt ekle öğünlerine tarçınlı elma felaket bastırır hepsi denenmiş suya zencefil limon nane tarcın tokluk verirBen 60-69 aralığı grubundayim serbest takılıyorum yeni başladım amacim göbeğimi eritmek. Simit yediğim için meyve yemedim. Yarım balık yedim akşam yemeğinde. Ara öğün de yemedim. Ama göbek inmeye başladı galiba.
Canımsın bana böyle gelin@tuzsuz_ruh Ne kadar prof yaklaşıyorsa olaya ben de tam tersi “emekli teyze” yorumlarımla yaklaşıyorum ama senin göbek sırf yap değildir dediğim gibi, şişkinlik de yanıltabiliyor
Işte o ekmeği yemeyip iki dilim pizza biraz menemen zeytin peynir süper kahvaltı olurdu sanaAma bir dilim de tam tahilli ekmek yemistim ayriyeten. Az menemen peynir zeytin azar azar. Tam doymadan kalkıyorum.
Kız uygulamasını indirdim ben. Hep oradan bakarım. Bazı üyelerin tarifi sasmiyor.Haricinde Nefis yemek tariflerinde var bir sürü, ben oradan bakıyorum hephizuran
Ya skskdmdm işte seni bu yüzden seviyorumCanımsın bana böyle gelinama kilo almışım ya eski tuniklerimden anlıyorum. Daha doğrusu bir süredir giymediklerimden diyeyim. Bebekten başka düşünecek bir konu olduğu için buna taktım sanırım. Bir de bunu fark ettiğim gün Çengelköy borekcisinde kahvaltı ediyorduk. Bir kadın geldi 40 yasindan fazlaydı sanırım ama arkadan genç kız fiziği vardı. Ben de patatese dönmüş kendimi salmışım. Kahvaltımı yaptıktan sonra hirslandim. Hemen kahvaltıya atarlanmadim ama. Yedim öyle başladım
Canım aylardır diyette olunca proflukta sınır tanimiyorsun işte boya gore değişiyor bu dediğin işte mesela benim hedefim 60 şuan 71 kiloyum 11 kilom kaldı vermem gereken ama sanki 60 olsam yine fazlam olacak gibi üstelik 83 le başladım ben yani boyum kısa olduğu için direk göbeğe gidiyor bende@tuzsuz_ruh Ne kadar prof yaklaşıyorsa olaya ben de tam tersi “emekli teyze” yorumlarımla yaklaşıyorum ama senin göbek sırf yağ değildir dediğim gibi, şişkinlik de yanıltabiliyor
Atalar sülalesinin tarifleri iyi. Zaten o site de onların sanırımKız uygulamasını indirdim ben. Hep oradan bakarım. Bazı üyelerin tarifi sasmiyor.
Hmm aslında olurdu doğru. Ben o ekmeği çok sevdim. Bir dilim olsun yiyeyim bari dedim. Tam tahilli diye geçiyor yulaf çavdar bir sürü şey var içinde tadı çok güzel. O kadar olur ama. Açım zaten şu anIşte o ekmeği yemeyip iki dilim pizza biraz menemen zeytin peynir süper kahvaltı olurdu sana
İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Ben hiç diyet yapmadım. Hamilelikte çok dikkat ettim. Zaten şansıma istahim kapanmıştı. Çikolatayı çayı çok sevmeme rağmen yiyip içemedim. Tatlı her şey beni rahatsız ediyordu.Canım aylardır diyette olunca proflukta sınır tanimiyorsun işte boya gore değişiyor bu dediğin işte mesela benim hedefim 60 şuan 71 kiloyum 11 kilom kaldı vermem gereken ama sanki 60 olsam yine fazlam olacak gibi üstelik 83 le başladım ben yani boyum kısa olduğu için direk göbeğe gidiyor bende
Ben de beğeniyorum.Atalar sülalesinin tarifleri iyi. Zaten o site de onların sanırım
Işte onu bölerek devam edersen birden kendine depolamamış oluyorsun yani sabah pizza kaçamağın akşamda bir dilim ekmek yesen süperin süperi olur hemde yakar ayrıca spor yapıyor musun yapmazsan gitmiyor o ter olmadan kalk üç kaşık yoğurda varsa sumak yoksa pul biber dök ye gel hem tok tutan hem yağ yakan o da yoksa varsa süt tarcın bu da yağ yakiyorHmm aslında olurdu doğru. Ben o ekmeği çok sevdim. Bir dilim olsun yiyeyim bari dedim. Tam tahilli diye geçiyor yulaf çavdar bir sürü şey var içinde tadı çok güzel. O kadar olur ama. Açım zaten şu an
Sen de az degilmissin. Hepsi nefis. Ben de Köz bibere bayılırım. Limon az zeytinyağı kekik nar ekşisi. Of of.Yumurta salatası zeytin salatası fırında kaşarlı patates püresi soslu sosis kuru domates salatası offfff offfff gözün kör olsun diyethatta yetmezse hazır yufkadan kıymalı börek o da yetmezse kırmızı koz biber salatası bunların hepsi kahvaltılık bayilacam çok severim
Bende 28 yaşıma geldim bu yaşıma kadar diyet ne bilmezdim bir kürtaj oldum ondan sonra ne olduysam oldum hormonlar değişti sanırım kilo almaya başladım sağolsun bir eş varki bende eşten öte yemek yemek için yaşıyor onun yanında olup kilo almamak imkansız inşallah en yakın zamanda bitsin istiyorum artıkİnşallah hedefinize ulaşırsınız. Ben hiç diyet yapmadım. Hamilelikte çok dikkat ettim. Zaten şansıma istahim kapanmıştı. Çikolatayı çayı çok sevmeme rağmen yiyip içemedim. Tatlı her şey beni rahatsız ediyordu.
Birde sarımsak köz bibere müthiş olurSen de az degilmissin. Hepsi nefis. Ben de Köz bibere bayılırım. Limon az zeytinyağı kekik nar ekşisi. Of of.
Tam uykudan önce sıkıntı olmaz mı. Leslie diye bir şey yapıyormuş millet. Güzele benziyor ona başlayacağım. Zaten bu kaçamak haftasonuna özgü yani bugune. Bir hafta bile olmadı daha. Hafta içi yeşillik peynir zeytin belki haşlanmış yumurta domates salatalık bir dilim ekmek yiyorum. Bir bardak da çay. Zaten şekeri bıraktım. Yememem gereken bir şey var mı bunlardan.Işte onu bölerek devam edersen birden kendine depolamamış oluyorsun yani sabah pizza kaçamağın akşamda bir dilim ekmek yesen süperin süperi olur hemde yakar ayrıca spor yapıyor musun yapmazsan gitmiyor o ter olmadan kalk üç kaşık yoğurda varsa sumak yoksa pul biber dök ye gel hem tok tutan hem yağ yakan o da yoksa varsa süt tarcın bu da yağ yakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?