Bugün ne pişirsem?

Kaymak cıss. O yanında bal da ister. Balsız boynu bükülür. Bu da bir sürü kalori demek.

Kahvaltı için yumurtalı ekmek de var bak ayrıca pişi
Dur bakayım aklıma geldikçe yazayım
Ben o yumurtalı ekmeğin üzerine bir de sucuk koyuyorum ağır ama çok guzel oluyor. Düşün yani. Ondan sonra ekmeğe sucuk falan koyup firinlamayi keşfettim.

Sucuk yok benimkinde.
Eşim sucuk seviyor haftada iki gün beraber kahvaltı ediyoruz istediği her şeyi yapmaya çalışıyorum. Sucuğu tavada sade pişiriyordum. Bitmiyordu. Ben de böyle yaptım bayılıyor. Oğlan bütün tepsiyi inadına boşaltıp domateslerini siyiriyor. Citir olduğu için ekmeğini yiyemiyor.

Ya o oğlanı var yaa ısırırım yerim yer!
madem ben açım herkesin aklına yemek gelsin akşam ne yedin ki
Bugün aç kaldım işte. Köy tavuğu getirmiş babama hastası, annem pişirdi lakin ön yargılı olduğumdan yemedim. Kokar gibi geldi bana ne bileyim halbuki daha sağlıklı
Kendime düdüklüde ezogelin yaptım hemencecik. Bir onu içtim o kadar

Hanımlar ne pisirdiniz bugün. Bos birakmayin buraları ben taze fasulye yaptım. Sarmam hala bitmedi salata ve yoğurt da olacak. Pazarda beyaz soğan çıkmış taze taze bir de soğan kirayim diyorum acı da değil.

Köy tavuğu olurda yenmez mı yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…