Kaymak cıss. O yanında bal da ister. Balsız boynu bükülür. Bu da bir sürü kalori demek.Uyurken bağla bence uyanınca yaparsiniz
Eğer alırsan bir daha mayaladiktan sonra dolaba koyuyoruz ya bir gece soğuduktan sonra al kaymagini az soğuk su kat içine robotla bir bızıtla o yaptığın kaymaktan has kaymak olur sana
E burada amacımız yemek konuşmak ama. Konusmah da mı yassah gurban.Yazıklar olsun gece gece kalktım mutfağa gittim ikiniz yüzünden @tuzsuz_ruhhizuran envaiçeşit yiyecek konuşmuşlar
Patetes kizartmasi ,zeytin salatasi,sigara boregi,biber kozlemesi ,pogaca benim spesiyellerim bunlar cnmKmsl Hnd kahvaltılık değişik tarif beklemekteyiz
Sksjsksn konuşun da peynir ekmek konuşun bu saatte be vicdansızlarE burada amacımız yemek konuşmak ama. Konusmah da mı yassah gurban.
Kahvaltı için yumurtalı ekmek de var bak ayrıca pişiE burada amacımız yemek konuşmak ama. Konusmah da mı yassah gurban.
Ben pazardan özellikle kırmızı biber aldım kozlemek için. Kahvaltıya pişiriyorum bir tane ufak. Ucuzlamisti napim.Sksjsksn konuşun da peynir ekmek konuşun bu saatte be vicdansızlar
Nereden bulam köz biber
Ben o yumurtalı ekmeğin üzerine bir de sucuk koyuyorum ağır ama çok guzel oluyor. Düşün yani. Ondan sonra ekmeğe sucuk falan koyup firinlamayi keşfettim.Kahvaltı için yumurtalı ekmek de var bak ayrıca pişi
Dur bakayım aklıma geldikçe yazayım
Ben de aynısının kaşar ve kekiklisini fırınlıyorum o da güzel oluyorBen o yumurtalı ekmeğin üzerine bir de sucuk koyuyorum ağır ama çok guzel oluyor. Düşün yani. Ondan sonra ekmeğe sucuk falan koyup firinlamayi keşfettim.
Sucuk yok benimkinde.Ben de aynısının kaşar ve kekiklisini fırınlıyorum o da güzel oluyor
Ekmek güzel bir şey evet. O değil de canım acayip dürüm çekiyor bu araBen de aynısının kaşar ve kekiklisini fırınlıyorum o da güzel oluyor
Kurban olam sus ya gece gece ölüyomEkmek güzel bir şey evet. O değil de canım acayip dürüm çekiyor bu ara
Eşim sucuk seviyor haftada iki gün beraber kahvaltı ediyoruz istediği her şeyi yapmaya çalışıyorum. Sucuğu tavada sade pişiriyordum. Bitmiyordu. Ben de böyle yaptım bayılıyor. Oğlan bütün tepsiyi inadına boşaltıp domateslerini siyiriyor. Citir olduğu için ekmeğini yiyemiyor.Sucuk yok benimkinde.
madem ben açım herkesin aklına yemek gelsinKurban olam sus ya gece gece ölüyom
Of yanında da ayran
Ya o oğlanı var yaa ısırırım yerim yer!Eşim sucuk seviyor haftada iki gün beraber kahvaltı ediyoruz istediği her şeyi yapmaya çalışıyorum. Sucuğu tavada sade pişiriyordum. Bitmiyordu. Ben de böyle yaptım bayılıyor. Oğlan bütün tepsiyi inadına boşaltıp domateslerini siyiriyor. Citir olduğu için ekmeğini yiyemiyor.
Bugün aç kaldım işte. Köy tavuğu getirmiş babama hastası, annem pişirdi lakin ön yargılı olduğumdan yemedim. Kokar gibi geldi bana ne bileyim halbuki daha sağlıklımadem ben açım herkesin aklına yemek gelsinakşam ne yedin ki
Haftada iki defa bir çay kaşığı zarar vermezKaymak cıss. O yanında bal da ister. Balsız boynu bükülür. Bu da bir sürü kalori demek.
Kızım bide iyi yönden bak sen yiyebiliyorsun o saatte biz onu da yiyemiyoruzYazıklar olsun gece gece kalktım mutfağa gittim ikiniz yüzünden @tuzsuz_ruhhizuran envaiçeşit yiyecek konuşmuşlar
Köy tavuğu olurda yenmez mı yahuuuYa o oğlanı var yaa ısırırım yerim yer!
Bugün aç kaldım işte. Köy tavuğu getirmiş babama hastası, annem pişirdi lakin ön yargılı olduğumdan yemedim. Kokar gibi geldi bana ne bileyim halbuki daha sağlıklı
Kendime düdüklüde ezogelin yaptım hemencecik. Bir onu içtim o kadar
Bence sizler de gayet iyisiniz, abartıyorsunuz.Kızım bide iyi yönden bak sen yiyebiliyorsun o saatte biz onu da yiyemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?