Bugün ne pişirsem?

Leslie ye bayılırım dans etmeyi seviyorsan zumba da deneyebilirsin yada cardio yap en hızlı yağ yaktıran kendisi vücutta

Hayır kahvaltın çok güzel bence hic birşey yok çıkarman gereken

Yoğurdu yatmadan ye diyor kürü veren uzman süt 1 saat önce pul biberli olan yarim saat önce hem bağırsak çalıştırıyor hem tok tutuyor hem yağ yakıyor ama sürekli 2 hafta yapmalisin

Geçmiş olsun üzüldüm. Yasitmisiz. Eşler öyle ya. Benimki de abur cubur meraklısı. Evlenmeden önce 55 kiloluydum. Hemen almaya başladım düzen değişti tabi. Öğrencilik işte cepte para olmayınca abur cubur almazdim. Okuldan yerdik. 6 dan sonra bir şey yemezdim. Belki arada çay çekirdek. Okul bitince evlendim. Düzen tepetaklak olunca kilo aldım tabi. Çalışırken yine iyiyim ücretsiz izne ayrıldım. Evde olunca aldım kiloyu. Göbek çevresi yağı iyi değil diye önlem almak istedim.

Yoğurt da hazır bendeki bir süredir süt mayalamiyorum. Hazır yoğurt olur mu?

Teşekkür ederim canım
Aynen evlenince tüm düzen değişiyor bir pantolonum var ona sığarsam bırakıcam diyeti o kadar olsam kâfi ama daha var ona da
Göbek çok sıkıntılı en zayıf çalışan kas en zor eriyen en çabuk cikan yer vucutta o yuzden hemen onlemini almak lazim

Birde sarımsak köz bibere müthiş olur

Laf aramızda hayır diyemeyecegim iki şey var yemekte bir kahvaltıda tuzlu şeyler ne olursa ama birde normal yemekte meze bu ikisini ölüyor olsam tokluktan hayır diyemem
Meze deyince ezme ve humus geçti gözümün önünden. Bir ara sık sık yapardım humusu.

Yoğurt da hazır bendeki bir süredir süt mayalamiyorum. Hazır yoğurt olur mu?
Olur tabi ama ev yogurdu bagirsak icin en saglikli probiyotik olan yiyecek ekşiyen yogurt her kosulda iyidir en kisa zamanda mayala kendin ve yogurdu ogunlerine ekle bir kase

İnşallah. Hedefiniz güzel. Ben de göbekten kurtulmak istiyorum. Bakalım. Bir de Bingil bingil kollar var o ayrı konu.

Meze deyince ezme ve humus geçti gözümün önünden. Bir ara sık sık yapardım humusu.
Acili ezme közlenmiş patlıcan salata humus ve ekşili mantar favorim humusu da yaparım kabuklarını ayıklayıp güzel olur

İnşallah. Hedefiniz güzel. Ben de göbekten kurtulmak istiyorum. Bakalım. Bir de Bingil bingil kollar var o ayrı konu.
Internette çok video var kollar için bacak için popo için simit bölgesi için herşeye çözüm var ordan bakıp yapabilirsin ama bir an önce başla sporsuz asla olmuyor

Olur tabi ama ev yogurdu bagirsak icin en saglikli probiyotik olan yiyecek ekşiyen yogurt her kosulda iyidir en kisa zamanda mayala kendin ve yogurdu ogunlerine ekle bir kase
Aksam ve öğlen yiyorum mutlaka. Bugün yiyemedim disardaydik. Bir de aksam balık vardı. Zaten severim. Kaliteli süt bulsam keşke. Buradakiler hep yağını çekiyor. Doğal değil gibi geliyor. Esimin is yerine getiriyorlarmis. Bazen kalınca alıp getirirdi. Bayağı güzeldi yoğurdu taş gibi oluyordu. Eşime bırakmıyorlar ama hemen paylaşıp bitiriyorlar.

Acili ezme közlenmiş patlıcan salata humus ve ekşili mantar favorim humusu da yaparım kabuklarını ayıklayıp güzel olur
Babagannus olacak of. Video izlenir de benim sıpa izin vermez. Öğle uykusundayken ne yaparsam artık. bizim TV YouTube a bağlanıyordu önceden. Artık sürümü desteklemiyormus. Açmıyor. Açsa oglanla hoplaya zıplaya yaparız. Ama bilgisayarı rahat bırakmaz

Işte onu eşin satan kişiye söyleyecek bana ayır mutlaka alırım her geldiğinde diye bizim eve servis sütçü var kapıya kadar getiriyor

Bilgisayarı tv ye bağla öyle yapın ben anne olan üyelere hep diyorum takımdaki kucağınıza alın lesli yapın alın size ağırlıklı leslie squat yapın al sana ağırlıkla squat iki kat faydalı hatta çıkarım koltuğa tutun elinden iki kişi zıplayın ip atlar gibi hem çocuk enerjisini atar hem siz spor yapmış olursunuz

Dedim söyle diye. Limitli getiriyorlarmis. Hala satıyor mu bilmiyorum ama. O süt çok iyiydi. İçimde kaldı hep.
Yaaaa ama getirir gene bence ya millet müşteri istiyor hep tekrar söylesin bence bizim sütte dağda otlaniyor üstü bir parmak sapsarı yağ

Wi-fi üstünden baglayamadik bir türlü. HDMI' yla baglasam oğlum rahat durmaz. Çok meraklı kerata.
Uyurken bağla bence uyanınca yaparsiniz
Ay o da öyleydi. Ben ondan kaymak yapıyordum mayalamadan önce sıyırıp.
Eğer alırsan bir daha mayaladiktan sonra dolaba koyuyoruz ya bir gece soğuduktan sonra al kaymagini az soğuk su kat içine robotla bir bızıtla o yaptığın kaymaktan has kaymak olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…