Ellerinden öperim onun. Tam bir tatlıs anne.Annem diyor ki netten bulayım, resimli falan daha iyi anlar
Burayı çok ciddiye alıyor zaar “tam anlatamam, anlamazlar” korkusu bastırdı sösmsms
Ver bir şey olmaz diyorum, yok netten bulayım oradan daha güzel yapar diyor.
Heyecan yaptı zannımca sksksm “kız versene, anne tarifi ister” diyorum. Yok ben netten bulucam daha düzgün olur diyorEllerinden öperim onun. Tam bir tatlıs anne.Anneler hep iş yapılacaksa en iyisi olsun ister.
OooooooAynen ya ozlemisiz valla yagmuru temizlik de yaptim evim mis gibi kokuyor disardan da yagmur kokusuuu ohhhhhh cok guzel
Heyecan yaptı zannımca sksksm “kız versene, anne tarifi ister” diyorum. Yok ben netten bulucam daha düzgün olur diyor
Owwww taktiklere gellllll yiyor değil miyok valla 1 haftadır yapmıyorum köfteyi. Bi de soğumasın diye önüne üç tane üç tane koyuyorum :)) geri kalani patates patlıcan havucla dolduruyorum tabağı :))
Kız anlatsın işte anlarız bizAnnem diyor ki netten bulayım, resimli falan daha iyi anlar
Burayı çok ciddiye alıyor zaar “tam anlatamam, anlamazlar” korkusu bastırdı sösmsms
Ver bir şey olmaz diyorum, yok netten bulayım oradan daha güzel yapar diyor.
Kız birbirimize girdik ana kız skskeksmdKız anlatsın işte anlarız biz
Ahahahhahahaha vermiyor inat etti yaniKız birbirimize girdik ana kız skskeksmd
Öldürecek beni yeminle
Ben bunu böyle yetiştirmedim kime çekti bilmem ki
Oh oh ellerine sağlıkYalnız bisey diyeyim mi dolmam çok güzel olmuş ici tane tane
Valla yicem bir tane dayanamam aynen ramazan tarifleri sofraları o zaman resim çekip atalimOh oh ellerine sağlık
Ramazan da geliyor, asıl o zaman şenlenecek buralar
Kendi tarifinin yetersiz, anlaşılmaz olacağını düşünüyor. SmsmsmAhahahhahahaha vermiyor inat etti yani
Çok güzel fikirValla yicem bir tane dayanamam aynen ramazan tarifleri sofraları o zaman resim çekip atalim
Teyzem gurban olurum kendi tarifini ver sen bize bulaştırma onların tariflerineKendi tarifinin yetersiz, anlaşılmaz olacağını düşünüyor. Smsmsm
Halbuki kaç senelik anne
Sanki onlar bana Emine BederTeyzem gurban olurum kendi tarifini ver sen bize bulaştırma onların tariflerine
Benim baktığım iç pilavla yapılmış. Bir de pilav önceden pisirilmis galiba. Bu tarifteki çok riskli geldi. Annen böyle mi yapıyor?
Ahahahha hâlbuki onlar üstünkörü anlatıyor farkında değilSanki onlar bana Emine BederAynısı işte
Ah bu anneler
Yok kuzum annem de böyle yapıyor. İç pilavlı değil bizimkisi, orayı kaçırmışımBenim baktığım iç pilavla yapılmış. Bir de pilav önceden pisirilmis galiba. Bu tarifteki çok riskli geldi. Annen böyle mi yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?