- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Cokkk uzun zamandır yapmamıştımDolma iyidir. Hem de çok iyidir
Işte bu tarifte aynı şekilde buzluk tarifi kendisi çıkar çıkar pisiraaaa geçmiş sayfalara bir göz atayım bir ara o halde
benimde sürekli yaptığım ve tadının ev halkı tarafından beğenilen bir inegöl köfte tarifim vardır
üstelik buzlukta saklanması benim için paha biçilemez
küçük olduğunu düşünerek onunla oturmak bile mutluluk nedeni
Kesinlikle doğru. Her şeyden yapmak lazım. Çocuğun önünde babası yemeği kotulerse kepçeyle vurun.Işte bu yuzden bak bebek bekliyormuşsun hayırlı olsun ama dogdugu zaman babası yemez diyip yazmamazlik yapma bir evde ne pişerse çocuk onu yer benim kocam hic sebze yemezdi anası dosdoğru yemek koymamış ki önüne yesin 6 yıl uğraştım şuan sadece pırasa kereviz enginar nadir yer geri kalan herşeyi yer aralarda et olmak şartıyla
Şuan yaptığım tam da öyle firinlanacak işte ahahahhadediğim gibi bunlar benim en az 3 günlük yemeğim
yani en azından 2 akşam rahat olacağım demektir hepsini bugün yemeyeceğiz
her güne bir yemek gibi düşünelim
yanlarında çoğunlukla salata, turşu ya da cacık takviyesi ile yenilecek
makarna ve pilav olmadan tüketilecek
dolma çok severim hele bir de kırmızı biber ve fırınlanmış olursa mis mis
Sen yemez diye yapma sonra o çocuk yaptıklarını da yemez bir bahaneyle sonra buyur bir kızın başına dert olur ne yemek yapsam diye düşündürür durur hatta kahrolurKesinlikle doğru. Her şeyden yapmak lazım. Çocuğun önünde babası yemeği kotulerse kepçeyle vurun.
Enginar falan da yapıyorum ben hatta çocuk için de bir tane aliyorum. Çok küçükken değişik sebze yemekleri yapıp yedirdim. Kabak pırasa ıspanak havuç patates. Karnabahar ve ispanakla ilgili bazı sorunlar var ama o kadar olur. Evde pismezse çocuk ne bilsin.Sen yemez diye yapma sonra o çocuk yaptıklarını da yemez bir bahaneyle sonra buyur bir kızın başına dert olur ne yemek yapsam diye düşündürür durur hatta kahrolur
M giyiyorum canım S çok dar oluyor. Çok dar sevmiyorum
Tabi ki. Kerata sürekli beni çekiştirip bir şeyler istedi durdu.
Işte bu yuzden bak bebek bekliyormuşsun hayırlı olsun ama dogdugu zaman babası yemez diyip yapmamazlik yapma bir evde ne pişerse çocuk onu yer benim kocam hic sebze yemezdi anası dosdoğru yemek koymamış ki önüne yesin 6 yıl uğraştım şuan sadece pırasa kereviz enginar nadir yer geri kalan herşeyi yer aralarda et olmak şartıyla
Işte bu yuzden bak bebek bekliyormuşsun hayırlı olsun ama dogdugu zaman babası yemez diyip yapmamazlik yapma bir evde ne pişerse çocuk onu yer benim kocam hic sebze yemezdi anası dosdoğru yemek koymamış ki önüne yesin 6 yıl uğraştım şuan sadece pırasa kereviz enginar nadir yer geri kalan herşeyi yer aralarda et olmak şartıyla
Aynıyızzz zaten senle biliyonnAhhhh kıyamam sana
bende sevmem dar M giyiyorum o yüzden
yerim onu ben kaç yaşında
benim de çok sebze sevmez
normal yemek şeklinde pişirmeyince yiyor işte
Işte bu tarifte aynı şekilde buzluk tarifi kendisi çıkar çıkar pisir
Kesinlikle doğru. Her şeyden yapmak lazım. Çocuğun önünde babası yemeği kotulerse kepçeyle vurun.
Şuan yaptığım tam da öyle firinlanacak işte ahahahha
Sen yemez diye yapma sonra o çocuk yaptıklarını da yemez bir bahaneyle sonra buyur bir kızın başına dert olur ne yemek yapsam diye düşündürür durur hatta kahrolur
Aynıyızzz zaten senle biliyonn
Evet kızlarAstoria nin tarifini yapıyorum bugün. Yaninda yoğurt çorbası var. Yarin pişirmek üzere de köfte yoğuracağım şimdi. Bi de sucuk tarifi gördüm onu denemek istiyorum. Sizce nasıl olur foto atıyorum.
Cnm ya. Ben tatliyi sevmiyorum serbetli tetlilari..esim seviyor ilk defa hazir sekerpare aldim ama serbeti tam cekmedi ki niye acaba bilmiyorumEline sağlık şimdiden. Şekerpare dedin ve beni benden aldın şimdiçok severim. Ama akşam tatlı niyetine bir tane form bisküvi kemirecegim.
Hazır şerbetli tatlı hiç denemedim. Bilemiyorum. Şerbeti sıcak dökmedin mi?Cnm ya. Ben tatliyi sevmiyorum serbetli tetlilari..esim seviyor ilk defa hazir sekerpare aldim ama serbeti tam cekmedi ki niye acaba bilmiyorum
Aynen pişerse yer hatta yemezse başka yemek yedirmeyeceksin ki açlık nasıl bisey anlasın 2 yaşındaki yeğenim annesinin işi vardı çok ilgilenememiş o gün çocukla akşama ben gittim yemek hazırladık gel dedim yedireyim normalde ağzını kapatan çocuk o gün elimle yemeği zorla götürüyor ağzına mamma mamma diye düşün yani dedim sen hiç uğraşma buna bir lokma yedircem diye bak belli bir zaman aç kalınca nasıl yiyor herseyiEnginar falan da yapıyorum ben hatta çocuk için de bir tane aliyorum. Çok küçükken değişik sebze yemekleri yapıp yedirdim. Kabak pırasa ıspanak havuç patates. Karnabahar ve ispanakla ilgili bazı sorunlar var ama o kadar olur. Evde pismezse çocuk ne bilsin.
Oooo yoğurt çorbacı ve kofteci güzeli gelmişEvet kızlarAstoria nin tarifini yapıyorum bugün. Yaninda yoğurt çorbası var. Yarin pişirmek üzere de köfte yoğuracağım şimdi. Bi de sucuk tarifi gördüm onu denemek istiyorum. Sizce nasıl olur foto atıyorum.
Sicak doktum bende ilk defa yaptim ama tam icine cekmediHazır şerbetli tatlı hiç denemedim. Bilemiyorum. Şerbeti sıcak dökmedin mi?
Hazır mı üstüne gore yapmadin mı şerbeti çok mu katı kaldı azcik fırını çalıştırıp içine koyabilirsinCnm ya. Ben tatliyi sevmiyorum serbetli tetlilari..esim seviyor ilk defa hazir sekerpare aldim ama serbeti tam cekmedi ki niye acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?