Bugün ne pişirsem?

Işte bu tarifte aynı şekilde buzluk tarifi kendisi çıkar çıkar pisir

Kesinlikle doğru. Her şeyden yapmak lazım. Çocuğun önünde babası yemeği kotulerse kepçeyle vurun.

Şuan yaptığım tam da öyle firinlanacak işte ahahahha

Kesinlikle doğru. Her şeyden yapmak lazım. Çocuğun önünde babası yemeği kotulerse kepçeyle vurun.
Sen yemez diye yapma sonra o çocuk yaptıklarını da yemez bir bahaneyle sonra buyur bir kızın başına dert olur ne yemek yapsam diye düşündürür durur hatta kahrolur

Sen yemez diye yapma sonra o çocuk yaptıklarını da yemez bir bahaneyle sonra buyur bir kızın başına dert olur ne yemek yapsam diye düşündürür durur hatta kahrolur
Enginar falan da yapıyorum ben hatta çocuk için de bir tane aliyorum. Çok küçükken değişik sebze yemekleri yapıp yedirdim. Kabak pırasa ıspanak havuç patates. Karnabahar ve ispanakla ilgili bazı sorunlar var ama o kadar olur. Evde pismezse çocuk ne bilsin.

Evet kızlar Astoria nin tarifini yapıyorum bugün. Yaninda yoğurt çorbası var. Yarin pişirmek üzere de köfte yoğuracağım şimdi. Bi de sucuk tarifi gördüm onu denemek istiyorum. Sizce nasıl olur foto atıyorum.

M giyiyorum canım S çok dar oluyor. Çok dar sevmiyorum

Ahhhh kıyamam sana
bende sevmem dar M giyiyorum o yüzden

Tabi ki. Kerata sürekli beni çekiştirip bir şeyler istedi durdu.

yerim onu ben kaç yaşında

benim de çok sebze sevmez
normal yemek şeklinde pişirmeyince yiyor işte

Hata veriyor, resim yükleyemiyorum. Şimdi yorumları okuyup dönüyorum hemen

Aynen o yemesede ben kendime yaparim
Bayılıyorum cunku

Işte bu tarifte aynı şekilde buzluk tarifi kendisi çıkar çıkar pisir

hımmmm bakayım senin tarife benimkinden nasıl bir farklılığı var ona göre seninkini de denerim kesinlikle

ya benim büyük 3,5 yaşına kadar her şeyi yiyordu şimdi hiç bir şey yemiyor

ama bende saldım ipini ben her türlü şeyi pişiriyorum yemezsen de sen bilirsin diyorum çekiliyorum kenara

Şuan yaptığım tam da öyle firinlanacak işte ahahahha

deme deme bayılırım fırında

bak yukarıya yazdım her türlüsünü denemiş bir anne olarak
ben üstüme düşeni yaptım. yarın öbür gün evlenince evet gelin benim bayağı
kulaklarımı çınlatacak ama suç benim değil. yedirsin oğluma çok da sevinirim

Ayy inşallah beğenirsiniz, afiyetler olsun şimdiden.

Eline sağlık şimdiden. Şekerpare dedin ve beni benden aldın şimdi çok severim. Ama akşam tatlı niyetine bir tane form bisküvi kemirecegim.
Cnm ya. Ben tatliyi sevmiyorum serbetli tetlilari..esim seviyor ilk defa hazir sekerpare aldim ama serbeti tam cekmedi ki niye acaba bilmiyorum

Aynen pişerse yer hatta yemezse başka yemek yedirmeyeceksin ki açlık nasıl bisey anlasın 2 yaşındaki yeğenim annesinin işi vardı çok ilgilenememiş o gün çocukla akşama ben gittim yemek hazırladık gel dedim yedireyim normalde ağzını kapatan çocuk o gün elimle yemeği zorla götürüyor ağzına mamma mamma diye düşün yani dedim sen hiç uğraşma buna bir lokma yedircem diye bak belli bir zaman aç kalınca nasıl yiyor herseyi

Oooo yoğurt çorbacı ve kofteci güzeli gelmiş korkarım o koca o kofteden de soğuyacak yaki n zamanda

Cnm ya. Ben tatliyi sevmiyorum serbetli tetlilari..esim seviyor ilk defa hazir sekerpare aldim ama serbeti tam cekmedi ki niye acaba bilmiyorum
Hazır mı üstüne gore yapmadin mı şerbeti çok mu katı kaldı azcik fırını çalıştırıp içine koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…