Ben de epeydir yapmıyorum ya. Ben bir su bardağı ölçü kullanıyorum ona göre yazayım. Bir orta boy havucu minik minik dogruyorum yağda kavuruyorum pek tereyağı kullanmıyorum pilavda karşısındaki yemek ağırsa bu kişiye bağlı. Sonra dolu dolu bir avuç bezelye koyuyorum kavuruyorum üzerine pirinç. O da kavruluyor sonra iki bardak su. Ben bire iki yapıyorum öyle. Güzel olur. Gerçi eşim pilavı şehriyeli bulguru sade ya da mercimekli sever. Bense böyle değişik pilavlari çok seviyorum.
Köftenin yanına güzel olur vallahiyarin bunu yapıyorum. Karar verdim :)))
Cnm simdi biraktim firina bakalim olacak miHazır mı üstüne gore yapmadin mı şerbeti çok mu katı kaldı azcik fırını çalıştırıp içine koyabilirsin
Çok yüksek olmasın firin ısınsın kapatCnm simdi biraktim firina bakalim olacak mi
Tmm canimÇok yüksek olmasın firin ısınsın kapat
Bizdede yağıyor şuan hava kış gibi olduAyyyyy disarda felaket yagmur varrrr
Aynen ya ozlemisiz valla yagmuru temizlik de yaptim evim mis gibi kokuyor disardan da yagmur kokusuuu ohhhhhh cok guzelBizdede yağıyor şuan hava kış gibi oldu
Oooo yoğurt çorbacı ve kofteci güzeli gelmişkorkarım o koca o kofteden de soğuyacak yaki n zamanda
yok valla 1 haftadır yapmıyorum köfteyi. Bi de soğumasın diye önüne üç tane üç tane koyuyorum :)) geri kalani patates patlıcan havucla dolduruyorum tabağı :))
Yap yap ben de yapacağım.yarin bunu yapıyorum. Karar verdim :)))
Ali nazik iyidir. Hünkar begendiden daha hafif oluyor. Gerçi hünkar beğendi de yapabilirsinBugün eve erken geldim. Dolapta patlıcanlar telef olacak baktım közledim hemen. Sallamasyon bir Ali Nazik yapmayı düşünüyorum. Salatayı da kardeşim yapar artık ehehe.
Ali nazik iyidir. Hünkar begendiden daha hafif oluyor. Gerçi hünkar beğendi de yapabilirsin
O hünkar beğendi oluyorYa belki de yaptığım hünkar beğendidir isimleri çok bilmem dePatlıcanları beşamel sos ve kaşar peyniri ile karıştırıp üzerine kavrulmuş et koyucam.
Et soğuyunca tadını kaybeder zaten. Geri isitirsaniz tadını bulacaktır. Ete kekik de çok yakışır. Ama çok az atmak lazım.Kızlar bu arada dün et hasladim. İçine kimyon attım ama bi garip oldu sanki. Sıcakken yendi de soğuyunca tadı olmadi.
Ben yazabilirim annem çokzel yaparYemekteyiz' de dehşet bir pilav pişirmişti biri. Altına et kavurmus. Sonra üzerine kızarmış şerit şerit patlıcan dizmis içine de iç pilav koymuş. Pasta gibi çıktı. Onun tarifini bilen amme hizmeti olarak buraya yazarsa çok makbule geçer. Nohutlu ve tavuk sulu bulgur pilavına ölünür. Annem çok güzel yapar. Ben de fena yapmam şimdi. Onu da cuma yapayım. Benim diyet patladı.
Vallaha mi. Ne güzel olurdu. Gerçi diyetteyim ama onun için iki saat kosabilirimBen yazabilirim annem çokzel yapar
Annem diyor ki netten bulayım, resimli falan daha iyi anlarVallaha mi. Ne güzel olurdu. Gerçi diyetteyim ama onun için iki saat kosabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?