Yaaaa benim canimda lazanya istiyor soyle bol kiymali var mi bir puf noktasi lazanyaninnnEşimde öyle işte neredeyse hergün yapar
Sarımsaklı,soğanlı,pestolu,bademli
Lazanya için yaptığında,sosu fazladan yapar buzluğa atar
Hele bir tanesi var herkes bayılıyor o favorisi
Bense kokusuna bile tahammül edemiyorum
İsmi putaneskaayıp bir ismi var
Balıklı birşey
Bilmem kiYaaaa benim canimda lazanya istiyor soyle bol kiymali var mi bir puf noktasi lazanyaninnn
Tmm canimBilmem ki
Ama sorarım
Takip ettiğimde saatlerce pişiriyor sosunu bir de dinlendiriyor
Aiyy negzel dünya mutfağına da açıldık. Peki sen daha iyi bilirsin, damak tadımıza uygun mu sence?Evet aldım putanesskanın tarifini
İnşallah anlatabilirim
Biraz zeytinyağını tavada ısıtıp üzerine iki üç diş sarımsak koyup hafif çeviriyormuş
Sonra bir kutu ançuez’i de üzerine ekliyor ançuezler parçalanmaya başlayınca üzerine rendelenmiş domates yada konserve domates koyuyormuş
Bu şekilde 15-20 dakika pişirecekmişiz
Sonra üzerine biraz muskat rendeleyecekmişiz
Tuz karabiber acı biber de ekleyip
Pişirdiğimiz makarnayla karıştıracakmışız üzerinede parmesan peyniri rendeleyecekmişiz
İşte bukadaaar
Kendin yapmış gibi hava mı atacaksın diyor
Yok vallahi senin yaptığını söyledim dedim
Tabi kız ne sandın sksksmHahahahahah kizzz ona gore mi secicen mustakbel kocisiniii hiiiiiiii
Makarnayı seven yada farklı tatlar seven kişi içinAiyy negzel dünya mutfağına da açıldık. Peki sen daha iyi bilirsin, damak tadımıza uygun mu sence?
Bir de arada zahmet olmazsa al tarifleri böyle bize de yaz. Çok güzel
Soğanlı deneyim bir bakalım o zaman. Değişik tarzlar denemeyi pek severim.Valla bence olmuş beğendim ben tuttum favori tarifim bu
Ben yakistirdim dene bakalım sende bende çok severimSoğanlı deneyim bir bakalım o zaman. Değişik tarzlar denemeyi pek severim.
Degisik yemek yeme sevdasına hep yaptığım tarifleri değiştiririm. Eşim bazen der senin yaptığın bir köfte diğeriyle tutmuyor diye meselaBen yakistirdim dene bakalım sende bende çok severim
Aynen bende hic bir köftemin ölçüsü ve tarifi yok hepsinin kıvamı kararı içindekiler farklı olur bak bir ortak özellik dahaDegisik yemek yeme sevdasına hep yaptığım tarifleri değiştiririm. Eşim bazen der senin yaptığın bir köfte diğeriyle tutmuyor diye mesela
Ben fırıncı değilim malesef tavada az yağla pisiriyorumBu arada fırında sade köfte yapan var mı tavada yağlı yapmak istemiyorum da.
En iyisi bildik usul yapmak o zaman. Izgara tavamda pisireyim. Epeydir kullnamiyordum. Kıymetini yine anladım.Ben fırıncı değilim malesef tavada az yağla pisiriyorum
Vuu elinize sağlık. Bir tepsi kremalı patatesi bir oturusta yiyebilirimBugün ki menüye dahil oluyorumMariD
Düğün çorbası
Fırında kremalı patates
şehriyeli pirinç pilavı
Salata ve kemalpaşa tatlısı
Çok güzelmiş ellerine sağlıkBugün ki menüye dahil oluyorumMariD
Düğün çorbası
Fırında kremalı patates
şehriyeli pirinç pilavı
Salata ve kemalpaşa tatlısı
Teşekkür ederimm :))Vuu elinize sağlık. Bir tepsi kremalı patatesi bir oturusta yiyebilirimgenelde ben yanına köfte tavuk veya biftek yaparım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?