Bugün ne pişirsem?

Evet aldım putanesskanın tarifini
İnşallah anlatabilirim
Biraz zeytinyağını tavada ısıtıp üzerine iki üç diş sarımsak koyup hafif çeviriyormuş
Sonra bir kutu ançuez’i de üzerine ekliyor ançuezler parçalanmaya başlayınca üzerine rendelenmiş domates yada konserve domates koyuyormuş
Bu şekilde 15-20 dakika pişirecekmişiz
Sonra üzerine biraz muskat rendeleyecekmişiz
Tuz karabiber acı biber de ekleyip
Pişirdiğimiz makarnayla karıştıracakmışız üzerinede parmesan peyniri rendeleyecekmişiz
İşte bukadaaar
Kendin yapmış gibi hava mı atacaksın diyor
Yok vallahi senin yaptığını söyledim dedim

Yaaaa benim canimda lazanya istiyor soyle bol kiymali var mi bir puf noktasi lazanyaninnn

Aiyy negzel dünya mutfağına da açıldık. Peki sen daha iyi bilirsin, damak tadımıza uygun mu sence?
Bir de arada zahmet olmazsa al tarifleri böyle bize de yaz. Çok güzel

Aiyy negzel dünya mutfağına da açıldık. Peki sen daha iyi bilirsin, damak tadımıza uygun mu sence?
Bir de arada zahmet olmazsa al tarifleri böyle bize de yaz. Çok güzel
Makarnayı seven yada farklı tatlar seven kişi için
Uygundur diye düşünüyorum
Ben deniz ürünleri yemediğim için kokusuna Nike tahammül edemiyorum
Ama tüm arkadaşlarım çok severek yiyor makarnalarını
Tamam yazacam

Degisik yemek yeme sevdasına hep yaptığım tarifleri değiştiririm. Eşim bazen der senin yaptığın bir köfte diğeriyle tutmuyor diye mesela
Aynen bende hic bir köftemin ölçüsü ve tarifi yok hepsinin kıvamı kararı içindekiler farklı olur bak bir ortak özellik daha

Selamlar "bugün ne pişirsem" in hamarat hanımları menüde neler var bakalım. Ben dün de yazmıştım
Bezelye ve havuçlu pilav
Köfte
Turşu
Salata ya da cacık olmadı sade yoğurt
Hususi olarak köfte için kıyma almaya gittik küçük beyle. Hava durumu bulutlu ve görece ılık. Her an yağmur yagabilir.
Hizuran İstanbul'dan bildirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…