Kııızz gel ben sana yaparıımmOf of o da çok güzel olur. Eşim sevmediği için pek yapmıyorum ama yapan olursa çok güzel yerim
Sizleri çok seviyorum. Herkes çok poncikKııızz gel ben sana yaparıımm
Yaaaaa yemeyen çocuk da zor e sevdiği bisey yap bari o zamanYok canim yemiyor menemen.. zaten yedigi seyler patates makarna tavuk et baska bisey sevmiyor dun bezelye zorla yedi bugunde sevdigi bisey olsun bari amaaaaaa
Evet asilda iyle yapim firina katmadan once haslayip mi katiyorsunuz haslamadan miElma dilim yapın patatesi. Az yağ biraz baharatla. Hem zararlı da olmaz. Onu da çok severim
Evin diğer yetişkini kimYulaf lapası
Lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
Evin diğer yetişkinine
Tepsi kebabı
Pilav
Ayran
O senin miniminnoşluğun canımcıımSizleri çok seviyorum. Herkes çok poncik
Çok acımasızca. Ama diyet büyük baş belası. Elinize sağlık nefis menü.Yulaf lapası
Lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
Evin diğer yetişkinine
Tepsi kebabı
Pilav
Ayran
Yaaaaa yemeyen çocuk da zor e sevdiği bisey yap bari o zaman
Evin bebesinin diğer ebeveyniEvin diğer yetişkini kim
Haslamadan. Ama daha kısa sürede pişsin dersen biraz haslayabilirsin. Ama ben hiç haslayarak yapmadım. Kremalı patates de yapabilirsin aslında. Öyle sever mi patatesi. O da çok güzeldir. Canım çekti ya herkese yaptıracağım.Evet asilda iyle yapim firina katmadan once haslayip mi katiyorsunuz haslamadan mi
Teşekkür ederim. Benim öğle Menüm ona akşam menüsü oluyor geneldeÇok acımasızca. Ama diyet büyük baş belası. Elinize sağlık nefis menü.
He o zaman olur canımTeşekkür ederim. Benim öğle Menüm ona akşam menüsü oluyor genelde
Kremali hic denemedim bilmiyorum ki yermi ama onun yaninda ayri bir yemek ister mi ki bilemedim kremali makarna yapiyorum tavuklu onu seviyor ama makarna kalmamis evde simdi kim gidecek marke pazarada gittim unitmusum yoruldum da zaten offff offff bu cadi beni cok yoruyorrrrrHaslamadan. Ama daha kısa sürede pişsin dersen biraz haslayabilirsin. Ama ben hiç haslayarak yapmadım. Kremalı patates de yapabilirsin aslında. Öyle sever mi patatesi. O da çok güzeldir. Canım çekti ya herkese yaptıracağım.
Hepimiz akşam menüsü planlayan hanımlar olarak çok poncigiz benceO senin miniminnoşluğun canımcıım
Haaaaa kocaya gıcık bir gadın daha ahahahahahhaha ne yapmış ki kadını kinlendirmiş bu bebenin ebeveyniEvin bebesinin diğer ebeveyni
Sorma onu hiç eltimin çocuklar kocaman yine aynılar beraber yemek yerken çileden çıkarıyorlar beni onların yüzünden ne yediğimi anlamıyorum hep şikayet hep mız mızAynen ya valla cok yoruyor beni en sevdigi yemegi bile mizmiz yiyor sinir ediyor beni normalde beni hic uzmez ama yemek konusunda ciodirtiyor beni
Patatesi ince ince dogruyorsun iki orta boy için diyeyim istersen içine bir diş sarımsak dogruyorsun üzerine istersen bir paket krema olmadı bir bardak süt koyup karistiriyorsun. Fırına veriyorsun. Üzeri kızarınca rendelenmiş kaşar serpiyorsun. Tekrar fırına kaşar kızarınca alıyorsun. Yanına ister yemek yap istersen yapma nefisKremali hic denemedim bilmiyorum ki yermi ama onun yaninda ayri bir yemek ister mi ki bilemedim kremali makarna yapiyorum tavuklu onu seviyor ama makarna kalmamis evde simdi kim gidecek marke pazarada gittim unitmusum yoruldum da zaten offff offff bu cadi beni cok yoruyorrrrr
İyi bakalım küçük hanım seviyorsa yesin.Buldummm buldummmmm hazir yufka almistim kizima gozleme yapim ohhh rahatladim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?