Teşekkür ederiimmÇok güzelmiş ellerine sağlık
Her türlü yenir.Teşekkür ederimm :))
Aslında ben bunu patatesli ve tavuklu yapıyorum ama ağır geliyor o yüzden sadece patatesli yapıyorum
Sen de kremalı patates yapYine menüler gelmiş ne yapsam diye düşünen bir ben varım zaar öğle yemeğine bezelye ve dünden kalan dolmam vardı akşama da yeter diye niyetlendim ki misafirim geldi yemekler bitti kocamasa empoze etmiştim adam nasıl icind3n istemediyse ona gram kalmadıNe yapsam ben simdi
Ay bide beşamel soslu fırında makarnaya bayılırııımm çokta güzel yapıyorum yemesi de güzelHer türlü yenir.ben sade kremalı yaparım. Krema yoksa beşamel soslu. Bazen sadece sütle. Yanına et türü bir şeyler. Canım çok çekti ya yapayim bir ara
Of of o da çok güzel olur. Eşim sevmediği için pek yapmıyorum ama yapan olursa çok güzel yerimAy bide beşamel soslu fırında makarnaya bayılırııımm çokta güzel yapıyorum yemesi de güzel
Hem krema hem patates yuh derler adama dün diyet gitti 3 gün dikkat etmece artikSen de kremalı patates yap
Ayıptır söylemesi çok güzel yaparım yalnız gel ben.yapayim sana da yiyelim beraber kıbrısta hellim peynirli yapıyorlar makarnayı offfffffOf of o da çok güzel olur. Eşim sevmediği için pek yapmıyorum ama yapan olursa çok güzel yerim
Sütle yap. Ben krema yoksa sütle yaparım. Yarım yağlı sütle yaparsın bir şey olmaz. Patatesin kalorisi kızarınca artiyormus. Fırın patatesinki çok azmis mesela. Yağ da koymazsin yenir. Kasarsiz olur mu bilmem ama.Hem krema hem patates yuh derler adama dün diyet gitti 3 gün dikkat etmece artik
Of sen iyi yaparsın inanıyorum. Yeriz yeriz de ondan sonra gobusler neden bingil bingil diye dertleniriz. İki gündür çok zorlanıyorum ben ama. Dün baş ağrısı mide bulantısı bitirdi gece. Bugün de hafif baş ağrısı var ve ciddi şekilde açım. Atistiriyorum ama yetmiyor.Ayıptır söylemesi çok güzel yaparım yalnız gel ben.yapayim sana da yiyelim beraber kıbrısta hellim peynirli yapıyorlar makarnayı offfffff
Ay yok kaşarsız olur mu o ki ekmegin tuzu köftenin kimyonu çemenin acısı gibi olmazsa olmaziSütle yap. Ben krema yoksa sütle yaparım. Yarım yağlı sütle yaparsın bir şey olmaz. Patatesin kalorisi kızarınca artiyormus. Fırın patatesinki çok azmis mesela. Yağ da koymazsin yenir. Kasarsiz olur mu bilmem ama.
Bende varim hic yemek yapasim gelmiyor yaaaaaaaYine menüler gelmiş ne yapsam diye düşünen bir ben varım zaar öğle yemeğine bezelye ve dünden kalan dolmam vardı akşama da yeter diye niyetlendim ki misafirim geldi yemekler bitti kocamasa empoze etmiştim adam nasıl icind3n istemediyse ona gram kalmadıNe yapsam ben simdi
Elma var mı tarcın dök üstüne ye yada kahve yap içine az tarcın koy çok güzel oluyorOf sen iyi yaparsın inanıyorum. Yeriz yeriz de ondan sonra gobusler neden bingil bingil diye dertleniriz. İki gündür çok zorlanıyorum ben ama. Dün baş ağrısı mide bulantısı bitirdi gece. Bugün de hafif baş ağrısı var ve ciddi şekilde açım. Atistiriyorum ama yetmiyor.
Nedense bana da gelmiyor da akşama koca gelecek hani yemek diyecekBende varim hic yemek yapasim gelmiyor yaaaaaaa
Benim dunden kiymali bezelye pirinc pilavi var kocis belki gelirmis yemege eger gelirse o onu yer ama kiza ne yapsam valla esimden cok kiz yoruyor beni hic biseyi begenmiyor bilmiyom patates mi kizartsam acaba kizima daNedense bana da gelmiyor da akşama koca gelecek hani yemek diyecek
Menemen yiyorsa onu yap patates alışmasın yaaa çok zararlı kızarmışBenim dunden kiymali bezelye pirinc pilavi var kocis belki gelirmis yemege eger gelirse o onu yer ama kiza ne yapsam valla esimden cok kiz yoruyor beni hic biseyi begenmiyor bilmiyom patates mi kizartsam acaba kizima da
Yok canim yemiyor menemen.. zaten yedigi seyler patates makarna tavuk et baska bisey sevmiyor dun bezelye zorla yedi bugunde sevdigi bisey olsun bari amaaaaaaMenemen yiyorsa onu yap patates alışmasın yaaa çok zararlı kızarmış
O zaman az kaşarlı yerinden yersin.Ay yok kaşarsız olur mu o ki ekmegin tuzu köftenin kimyonu çemenin acısı gibi olmazsa olmazi
Tarçınlı süt iceyim dur. İyi hatırlattın.Elma var mı tarcın dök üstüne ye yada kahve yap içine az tarcın koy çok güzel oluyor
Elma dilim yapın patatesi. Az yağ biraz baharatla. Hem zararlı da olmaz. Onu da çok severimYok canim yemiyor menemen.. zaten yedigi seyler patates makarna tavuk et baska bisey sevmiyor dun bezelye zorla yedi bugunde sevdigi bisey olsun bari amaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?