Teşekkür ederim canım benimOrucunuz kabul olsun hanımlar. Üç porsiyon da gönderebilirim.
Ben de sahura düşünmekteyim. Ekmek var diye almadık. Eşim skt ye bakmamis tam buğday ekmeği. İçi küflü çıktı. Ekmek olarak ne yapabilirim, bazlama mi yapsam, ne etsem diye düşünüyorum.Biz dünden kalanları yedik, yarına menü düşünmekteyiz annemle
Malzeme varsa pişi yap, o olunca ekmek yenmiyor.B
Ben de sahura düşünmekteyim. Ekmek var diye almadık. Eşim skt ye bakmamis tam buğday ekmeği. İçi küflü çıktı. Ekmek olarak ne yapabilirim, bazlama mi yapsam, ne etsem diye düşünüyorum.
Pişi olabilir aslında da kalorisi beni ürkütüyorMalzeme varsa pişi yap, o olunca ekmek yenmiyor.
Ekmeği de geri iade etsin. Reziller
Yap kız ye canın sağolsun. Ramazanda da kendine eziyet etmePişi olabilir aslında da kalorisi beni ürkütüyorgerci yaparsam da az yerim zaten. İşte paketli bir şey alırken çok dikkat etmek gerekiyor ufak dalginlikta kötü şeyler oluyor böyle. Sinir oldum ben de.
Hamuru yoğurdum vallaha. Şimdi dinleniyor. Biz de kahve içiyoruz. Pişi ile ilgili bildirim yaparım sonra nasıl oldu diye. Sizde sahurda neler var bakalım. Belki fikir olur bize de.Yap kız ye canın sağolsun. Ramazanda da kendine eziyet etme
Oh iyi yapmışsın hem epey tutuyorHamuru yoğurdum vallaha. Şimdi dinleniyor. Biz de kahve içiyoruz. Pişi ile ilgili bildirim yaparım sonra nasıl oldu diye. Sizde sahurda neler var bakalım. Belki fikir olur bize de.
Canım nedense salçalı sosis istedi ondan yapacağım. Yumurta haslarim. Yumurta yemezdi çok acıkıyorum niyeyse gerisi benim de kahvaltılık. Sıcak bir şey mutlaka yapıyorum yoksa ne yediğimizi anlamıyorum bir de doymuyoruz.Oh iyi yapmışsın hem epey tutuyor
Bizde bugün değişik bir şey yok canım.
Kahvaltılıklar sadece
Yaptın mı canım? Nasıl oldu?Canım nedense salçalı sosis istedi ondan yapacağım. Yumurta haslarim. Yumurta yemezdi çok acıkıyorum niyeyse gerisi benim de kahvaltılık. Sıcak bir şey mutlaka yapıyorum yoksa ne yediğimizi anlamıyorum bir de doymuyoruz.
Eşim beğendi. Ben kendime bazlama yaptım fena olmadı. Tam buğdaylı ekmeğini aradım yine de. AlışmışımYaptın mı canım? Nasıl oldu?
Geceye acıkıyor insan illaki ya, ben de epey acıkıyorum sahura kadar. E gün içinde senin de benim gibi kan şekerin düşüyor. Çok normal
Oh ellerine sağlıkEşim beğendi. Ben kendime bazlama yaptım fena olmadı. Tam buğdaylı ekmeğini aradım yine de. Alışmışım
Öyle yapacağız. Ekmeksiz hayat olmaz. Günde sadece bir dilim yiyorum ama olsun ekmek candırOh ellerine sağlık
Alışınca ararsın tabi. Yarın aldığınızı geri verin, tazesini alın
Kız ben de öyleyim. Ekmek olmadan kati suretle yemek yiyemiyorum. Bir dilim de olsa, olacakÖyle yapacağız. Ekmeksiz hayat olmaz. Günde sadece bir dilim yiyorum ama olsun ekmek candır
Ben kahvaltıda arıyorum ya daha çok. Akşam yemeğinde en son ne zaman ekmek yedim hatırlamıyorum. Zaten ekmek türü bir şey yemek lazim sindirim için. Yemediğim günlerde zorlanıyorum. Tabi az yemek lazım. Bir öğünde koca somunu gömmek de olmaz. Makarna ve pilavla da yenmez. O kadar karbonhidrata gerek yokKız ben de öyleyim. Ekmek olmadan kati suretle yemek yiyemiyorum. Bir dilim de olsa, olacak
Canim iste o her ogunde 1 somun ekmegi gomenlerdenim ben.....cok pismanim cok cok cokkkkkkkkBen kahvaltıda arıyorum ya daha çok. Akşam yemeğinde en son ne zaman ekmek yedim hatırlamıyorum. Zaten ekmek türü bir şey yemek lazim sindirim için. Yemediğim günlerde zorlanıyorum. Tabi az yemek lazım. Bir öğünde koca somunu gömmek de olmaz. Makarna ve pilavla da yenmez. O kadar karbonhidrata gerek yok
Sakin ol ve o somunu yere bırak hemenCanim iste o her ogunde 1 somun ekmegi gomenlerdenim ben.....cok pismanim cok cok cokkkkkkkk
Olmuyor canim yaaaaa yedigimi anlamiyorum.. doktor da diyor o yedigin ekmegin bebege hic bir yarari yok. 10 gun kadar dikkat ettim sanki benisi ac birakiyorum gibime geliyorSakin ol ve o somunu yere bırak hemen
Acilen tam buğdaya başlamalisin
İlahiOlmuyor canim yaaaaa yedigimi anlamiyorum.. doktor da diyor o yedigin ekmegin bebege hic bir yarari yok. 10 gun kadar dikkat ettim sanki benisi ac birakiyorum gibime geliyor
Insallah yemem ya. Doktorda tam bugday ekmegi ye dedi ama dinleyen kimİlahibeyaz ekmek yeme en azından. Bebeği daha çok protein besliyor yediğimi karbonhidrat bize sadece kilo olarak dönüyor. Buğday ekmeği çabuk doyurur. Çok tahilli diye bir ekmek var her markette satılıyor hem çok lezzetli hem çabuk doyuruyor onu dene. Bir aydır beyaz ekmek yemedim çok severdim hiç aramıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?