TeşekkürlerAfiyet olsun guzel menu
Canim biz disari cikicaz bugunnnTeşekkürler
Sizde ne var bugün menü
Sağolasın. Daha iftara var millet gelir yavaş yavaş.Aynen ya kimseden tik yokkkkkkk afiyet olsun canim
Afiyet olsun menü iyiymişMercimek çorbası
Taze fasulye
Dolma
Sarma
Yoğurt
Afiyet olsun menü iyiymiştatlı yok mu tatlı
Yap bence yenir. Ben gerçi sütlü irmik helvasini daha çok severim ama olsun un da olumluUn helvası mı yapsam diyorum da
Yapayım mı dersin
Ay sarmalar da kalem gibi incecik. Hem hamaratsin hem de yaprağın iyisinden anlıyorsun.
Yapıyorum o zamanYap bence yenir. Ben gerçi sütlü irmik helvasini daha çok severim ama olsun un da olumlu
Teşekkür ederim canımAy sarmalar da kalem gibi incecik. Hem hamaratsin hem de yaprağın iyisinden anlıyorsun.
Benim dünden yemeklerim var sadece çorba yapacağım ama çorbaya karar veremedimYapıyorum o zaman
Zaten canım tatlı çekiyor
Senin menü ne durumda?
Benim dünden yemeklerim var sadece çorba yapacağım ama çorbaya karar veremedim
Sebzeli tavuk sarma
Pilav
Elma hoşafı
Sadrazam lokumu
Hazır olanlar bunlar çorbaya daha karar veremedim.
Benim dünden yemeklerim var sadece çorba yapacağım ama çorbaya karar veremedim
Sebzeli tavuk sarma
Pilav
Elma hoşafı
Sadrazam lokumu
Hazır olanlar bunlar çorbaya daha karar veremedim.
Himmmm mis misssssss
Benim kizimda sarma hastasi ince ve yagli olucak.. ben pisirince bakar hemen bir sarmaya bir de kendi serce parmagina.. ince olmus mu diye ahahhahhhhAy sarmalar da kalem gibi incecik. Hem hamaratsin hem de yaprağın iyisinden anlıyorsun.
Orucunuz kabul olsun hanımlar. Üç porsiyon da gönderebilirim.2 porsiyon sadrazam lokumu alabilir miyim
Çok severim de
Maşallah senin kız pek uyanık. İşiniz varBenim kizimda sarma hastasi ince ve yagli olucak.. ben pisirince bakar hemen bir sarmaya bir de kendi serce parmagina.. ince olmus mu diye ahahhahhhh
Aynen canimMaşallah senin kız pek uyanık. İşiniz var
Himmmm mis misssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?