Bugün ne pişirsem?

Sebzeli tavuk sarmam geçer not aldı hanımlar. Fotoğraf atacaktım da unuttum gitti. Elma hoşafı da ferah bir aromaya sahip olup az şekerli olmuş ama bana hava hoş.

Sebzeli tavuk sarmam geçer not aldı hanımlar. Fotoğraf atacaktım da unuttum gitti. Elma hoşafı da ferah bir aromaya sahip olup az şekerli olmuş ama bana hava hoş.
Tarif de isteriz
Biz de kayısı hoşafı yaptık, az şekerliydi ama daha güzel oluyor. Hem annem şeker hastası hem bizde fazla şeker kullanan yok

Tarif de isteriz
Biz de kayısı hoşafı yaptık, az şekerliydi ama daha güzel oluyor. Hem annem şeker hastası hem bizde fazla şeker kullanan yok
Tarif için nefisyemek tariflerinde sebzeli tavuk sarma yazın. Ben de ondan yaptım. Kabaca yazayım yine de ayrıntılar için oraya bakin.
Bir tane tavuk göğsü aldım ince fileto olarak dilimledim. Bir soğan iki diş sarımsak rendesi sıvıyağ toz kırmızı biber karabiber kekik biraz kimyon tuz ve iki kaşık balzamik sirkeyi karıştırdım. Bu sosta filetolari dinlendirdim. Sonra havuç yeşil biber patlıcani julyen dogradim biraz yağda hafif kizarttim. Közlenmiş kırmızı biber ve kasari da aynı julyen dogradim. Aldım filetolari içine bu sebzeler ve kasari koydum. Sardım kurdanla tutturdum. Marineyi fırın kabı içinde yapmıştım kalan sosun üstüne sarmaları yerleştirdim yarım su bardağı su ve biraz tuz ekleyip fırına verdim. 200 derecede pişti üzeri hafif kizardi.

Ayyy çokzele benziyor
Bulup, deftere ekleyeyim

zvjezdan Kız yeni tarifler getirmiyor musun bize?
Öncekini yazdım defterime

Ayyy çokzele benziyor
Bulup, deftere ekleyeyim
Tarifi paylaşan sebzeleri çiğden koymuş ben pisecegine guvenemedim pişirdim önceden yorum yapanlarin bir kısmı hı e öyle yapmış. Bayağı tutulan bir tarifi. Pişerken bile muhteşem kokuyordu oruç oruç istahimiz kabardi soya sosu katmış o marinesine benim yoktu balzamik koydum bence iyi de oldu. Denemelisin mutlaka.

Kizlar nerdesiniz hic sesiniz cikmiyor bakalim...benim bugun menum yok. Esim de kizim da oruc. Iftarda disarda olucaz..sizler neler yapiyosunuz bakalim

Kizlar nerdesiniz hic sesiniz cikmiyor bakalim...benim bugun menum yok. Esim de kizim da oruc. Iftarda disarda olucaz..sizler neler yapiyosunuz bakalim
Hakikaten pek sessiz buralar. Böyle olmadı hiç. Ben de bir çorba yapacağım dünden yemeğim arttı iyi de oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…