Eline sağlık. Tarhana ile aram yok ama olsun semizotu candır tavuk sote heyecan.
Valla canim bize 2 ancak yetiyor...kiza. da ayri yapiyom o manrar biber filan yemiyor...Sağolasın canım. Bu ölçünün üçte bir oranını yaparım bir tepsilik yeter herhalde.
Sagol cnm tesekkurlerÇok güzel görünüyorrafiyet olsun
Elbet çok güzel olmuştur. Ama niyeyse sevemedim hiç. Damak tadima uymuyor demek kiTarhanayıda tavuk suyuna yapmıştım şifa olsun diye. Semizotunu bende çok seviyorum
Özel durumlar başka canım. Bizim küçük bey üzerini sıyırıp yer arkada boynu bükük hamur kalır.Valla canim bize 2 ancak yetiyor...kiza. da ayri yapiyom o manrar biber filan yemiyor...
Hahahahahahhhhh o da guzelmisÖzel durumlar başka canım. Bizim küçük bey üzerini sıyırıp yer arkada boynu bükük hamur kalır.
Tarif de isterizSebzeli tavuk sarmam geçer not aldı hanımlar. Fotoğraf atacaktım da unuttum gitti. Elma hoşafı da ferah bir aromaya sahip olup az şekerli olmuş ama bana hava hoş.
Dün fırından hazır hamur aldık ama normalde şu tarifi yapıyoruz annemleBenim yaptığım pişiler istediğim gibi olmuyorhalbuki çok severim.
Siz nasıl yapıyosunuz?
Tarif için nefisyemek tariflerinde sebzeli tavuk sarma yazın. Ben de ondan yaptım. Kabaca yazayım yine de ayrıntılar için oraya bakin.Tarif de isteriz
Biz de kayısı hoşafı yaptık, az şekerliydi ama daha güzel oluyor. Hem annem şeker hastası hem bizde fazla şeker kullanan yok
Ayyy çokzele benziyorTarif için nefisyemek tariflerinde sebzeli tavuk sarma yazın. Ben de ondan yaptım. Kabaca yazayım yine de ayrıntılar için oraya bakin.
Bir tane tavuk göğsü aldım ince fileto olarak dilimledim. Bir soğan iki diş sarımsak rendesi sıvıyağ toz kırmızı biber karabiber kekik biraz kimyon tuz ve iki kaşık balzamik sirkeyi karıştırdım. Bu sosta filetolari dinlendirdim. Sonra havuç yeşil biber patlıcani julyen dogradim biraz yağda hafif kizarttim. Közlenmiş kırmızı biber ve kasari da aynı julyen dogradim. Aldım filetolari içine bu sebzeler ve kasari koydum. Sardım kurdanla tutturdum. Marineyi fırın kabı içinde yapmıştım kalan sosun üstüne sarmaları yerleştirdim yarım su bardağı su ve biraz tuz ekleyip fırına verdim. 200 derecede pişti üzeri hafif kizardi.
Tarifi paylaşan sebzeleri çiğden koymuş ben pisecegine guvenemedim pişirdim önceden yorum yapanlarin bir kısmı hı e öyle yapmış. Bayağı tutulan bir tarifi. Pişerken bile muhteşem kokuyordu oruç oruç istahimiz kabardiAyyy çokzele benziyor
Bulup, deftere ekleyeyim
Sorma şu Ramazan’da kılımı kıpardatamıyorun
Teşekkür ederimDün fırından hazır hamur aldık ama normalde şu tarifi yapıyoruz annemle
http://www.nefisyemektarifleri.com/pisi-tarifi/
Hakikaten pek sessiz buralar. Böyle olmadı hiç. Ben de bir çorba yapacağım dünden yemeğim arttı iyi de oldu.Kizlar nerdesiniz hic sesiniz cikmiyor bakalim...benim bugun menum yok. Esim de kizim da oruc. Iftarda disarda olucaz..sizler neler yapiyosunuz bakalim
Aynen ya kimseden tik yokkkkkkk afiyet olsun canimHakikaten pek sessiz buralar. Böyle olmadı hiç. Ben de bir çorba yapacağım dünden yemeğim arttı iyi de oldu.
Afiyet olsun guzel menuMercimek çorbası
Taze fasulye
Dolma
Sarma
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?