Spor eğlenceli oluyor

sudem34 ne takvime bakıyorum artık ne kendimi zorlayan minik challengelar yapabiliyorum.
Bi dönem ne güzel yeni şeyler denerdik, ama artık hiç içimden gelmiyor akışa bıraktım kendime
Mikan ben ikiyle böyleysem sen ucle nasılsın düşünemiyorum
Annenin menüleri şahaneydi ya kim bakıyor cocuklara annen yanında mi yine ?
Ne kadar güzel şeyler var
Deneyeceğim bazılarını
Bizle de paylaş ilham olur
Menü efso senin de günün büyük bölümü mutfakta geçiyor hakketen her gün tam dolu bir menü
İnşallah olmazbuzluk çok dağınık oluyordu
Bakliyatları çok çok alıyorum kaplar almıyordu
Ya Madame Coco nun çok meşhur bir kabi varya yazın butun pikniklere gitti reelslerde vardı hep 6 numara plastikmis ve çok zararliymis üstelik çok da pahalı
Plastiğin niteliği de önemli buzluk kabı bende seviyorum çok düzenli temiz oluyor
Sonuçta plastik buzdolabı poşeti de aynı mantık yapabildiğimiz kadar
Bende çok severim karnıyarık
oyyy yatılı misafirrr, benim de öyle akrabam olsa keşkeee, annem var sağolsun gelir arada. Ama bi kardeşim, ablam vs.teyzem, ne bileyim anladınız siz, olsun isterdim.
Ben yatılı misafir pek sevmiyorum ya
Tabi kafa dengi arkadaşım gelsin yatsın sabaha kadar kaynatalım isterim
ne güzel maşallah

Ablam ortanca ablam en kötü zamanımda hep koymuştur evini açmıştır anne gibi şefkat gösterir bana

Selam canlar
İş çıkışı yine bas sağlığına çıktım bir saat
Sonra eve indim
Çamaşır yıkadım
Büyük pizza istedi kıyamadım iki tepsi pizza yaptım
Ama nasıl güzel olmuş bayildi anne bugüne kadar yaptığın en güzel pizza bence dedi ta bi ben de tadını merak ettim ben de bayıldım bir güzel yedim pişman değilim
Bas sağlığına götürdüm birazını hep aynı şeyler yemekten sıkılmışlar hemde gelenler çok sıradan aynı şeyleri getiriyorlar değişiklik olsun dedim aslında kek filan yapacaktım ama pizza daha mantıklı geldi sonra.
Gece baya reels kaydirdim çok acikli şeyler izlemişim baya izleyip izleyip ağladım

Bugün alışveriş yapacağım
Ablam gelecek yarın ona peynir alacağım sipariş vermişti
Kendime de alacağım
Evde süt bitti bulursam indirimde koliyle alacağım
Yumurta getittirdim bugün doğal
Süt getirttim yoğurt yapacağım
Evi temizliycem

Sağlıklı plastik olacağını hiç düşünmüyorum zaten
Plastik plastiktir ama neden o kadar çok aldım bilmiyorum
Buzdolabı için gerçekten güzel ama cam koyulmadığı için mecbur kalınıyor
Aslında çelik saklama kabı da alabilirdimnormal kullanım için
Neyse bir süre kullanayım sonra bakarım

Mutfakta bulaşık işi olmasa seviyorum vakit geçirmeyi
Aslında 2 saati bulmuyor yaptıklarım

Ellerine sağlık canım
Benim eve yetmiyor 2 tepsi sen birde başkalarına götürmüşsün

Neden hep acıklı şeyler izledin hiç yapmam dünya zaten zor daha da zorlaştırma

Oh maşallah, doğal doğal beslenmek en güzeli. Afiyet şifa olsun inşallah. Ben de sabah erken kalktım, barbunyalı taze fasulye pişirdim, önceki günden tarhana çorbası vardı, onu kattım kavanoza, 3 tane de buzluktan köfte çıkardım getirdim işe, meyvelerim de var. Allah bereket versin, işe gelirken, yol üstünde güzergah var yürüyüş için, 5000 adım da attım, öyle geldim, iyi oldu.
Waffle makinesi almıştım, akşam denemesini yaptık, güzel oldu, dışardakinden farkı yoktu.

Allah rahmet eylesin, Allah kabul etsin hayrını.
ellerine sağlık, pizza da yenmez mi artık

Tupper var sağlıklı o da bir battı bir çıktı biseyler oldu ürünler ömürlük olduğu için batmak zorunda kaldı
Gündelik için aynen ben de çok plastik aldım taşıması kolay hafif ve kırılma düşme derdi yok
İse gelirken oğluma bana iki öğün yemek tasiyirum her gün
Ellerine sağlık canım
Benim eve yetmiyor 2 tepsi sen birde başkalarına götürmüşsün

Neden hep acıklı şeyler izledin hiç yapmam dünya zaten zor daha da zorlaştırma
Buyukle ikimiz büyük dikdörtgen tepsi varya fırın tepsisi onla bitirdik kız
İkinci tepsi de bugüne filan

Canım sanırım gün içinde maskelerimizi takip dolaşıyoruz ya içimizde atamadığımiz aglanacak halimize başkalarını bahane edip ağlıyorum
Eskiden de çok yapardım
Babamın öldüğü sene her gün okuldan gelirken yol boyunca aglardim
Gündüz nese saciyoruz etrafa gülücükler pozitif davranmalar vs ama akşam olunca biz bize kalıyoruz
Arkadaşımin da var sürekli kullanıyor çok memnun
Afiyet olsun
Sağlıklı menülerin hep maşallah

Dün akşam sporumu yaptım yine
Önce Leslie açtım onu yaptım
Sonra zumba yaptım biraz
Sonrası da oyun havası ve Mezdeke ile zayıflamaya çalıştım

Yeğenim ketozis diyeti yapıyor çok hızlı kilo verdi belki bende yaparım
Acilen zayıflamam lazım
Tamam 1.5 yılda aldım ama oturuyor resmen kilo üstüme

Dün akşam sporumu yaptım yine
Önce Leslie açtım onu yaptım
Sonra zumba yaptım biraz
Sonrası da oyun havası ve Mezdeke ile zayıflamaya çalıştım
Ben sadece yürüyüşe gidebiliyorum ya ama mesela dün akşam aşırı soğuktu, yürürken yüzüm filan uyuştu anlamadım daha da kıs geldiğinde naparim hareket namina bilemedim. Keske sizin gibi Leslie yapsam

Yeğenim ketozis diyeti yapıyor çok hızlı kilo verdi belki bende yaparım
Acilen zayıflamam lazım
Tamam 1.5 yılda aldım ama oturuyor resmen kilo üstüme
Ketojenik diyet çok zorlu ve her bünyeye uymuyormuş malesef vücudu ketosize soktuğunda şekerle le de ilgili bir dalgalanma oluyormuş sanırım, o da her metabolizmada istenen sonucu vermiyor muymuş neymiş yapacaksanız da dikkatli olun

Bence kısa sürede kilo vermektense, yaşam tarzı haline getirmek önemli olan, yoksa aç kal zayıfla, 3-4 ayda halledersin, peki sonra, yanii, sağlıklı beslenme hedef olmalı.

Bence kısa sürede kilo vermektense, yaşam tarzı haline getirmek önemli olan, yoksa aç kal zayıfla, 3-4 ayda halledersin, peki sonra, yanii, sağlıklı beslenme hedef olmalı.
Evet kesinlikle öyle. Ama sanırım direnç kilolarını kirmak için bu tarz sok edici bir şeyler de gerekiyor bazı metabolizmalarda irade ve beslenme biçimini değiştirmediği için tüp mideye rağmen eski kilosuna yaklaşan bir tanıdığım var malesef

Bu akşam aylardır gorusemedigim üniversite arkadaşlarımla bulusucaz, heyecanlıyım hepimiz bir yerlere dağıldık zamanla ama hiç kopulmamis olması hala güzel bence birbirimizin nişanlarına düğünlerine katılmak, en özel anlarında yanında bulunmak çok nostaljik geliyor bana.

Evet uzun süre normal diyet yapılmışsa, haklısın ama hızlı kilo vermek için bahsettim ben. Tüp mide konusu bambaşka bi dünya, hiç girmeyeyim.

Ne güzel, iyi eğlenceler diyeyim şimdiden.

Aysegul Demirsoy un zumba videoları da güzel
Aç akşamları 3 video yapsan baya enerji verir
Edis çalıyor genelde Serdar Ortaç
Çay kahve icmeyince bile benim başım ağrır döner
Evet zorladı yegenimi baya
İlk fazla kilo için 10 gün yapıp sonra dukana dönebilirim
Ben dukanciyim zaten benziyor ketoya
3-4 ay zor balım.
Çünkü daha önce 17 kiloyu 5.5 ayda verdim
Şimdi 27 kilo fazlam var
Eskiden diyete başladığım kilonun ustune artı bide 12 daha aldım
Zivanadan çıkmışım resmen
İyi eğlenceler
Arkadaş ortamı en sevdiğim benim için ikinci aile bir nevi aile ile eşit hatta elliye elli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…