- 19 Şubat 2021
- 7.683
- 24.497
- 298
- 39
Togg baktık canım işe giderken kullanmak için istiyorBurcun neydi ya maşallah çok duzenlisin
Yenilik çok güzel ya
Mis evde yeni eşyalar
Hangi marka model alacaksiniz ?
Ya da baktınız
Ben hala alamayanlardanim
Ya otobanda basmayı seviyorum ben sinirliyken de deli gibi sürmeyi severim.
Ama trafik varsa yağmur vs iş mesai saati başkası sürsün ben telefon kurcalayim
Salatayı ne güzel dogramissin
Yukselenin ne aceba
Şaka maka erken kılarlar namazı se o tarihte öğle ezanı saatlerine bak bence bulursunBu olayı anlatınca da sanırsın 1963 de filan doğmuşum gibi oluyorneyseki tarihi biliyorlar bak eminler ondan sjdjfjfj
Hiç tahammül edemiyorum Türk dizilerineOh koşturmalı bir gün olmuş senin de
sudem34 sevdin di mi diziyi oleeeey bir gün herkes taşodeniz fani olacak djfjfj
Kaç km kullanıyor ki mesafe uzun mu baya ?Togg baktık canım işe giderken kullanmak için istiyor
Yakıt masrafından dolayı
Ben hiç sevmiyorum araba kullanmayı
Mecburiyet olunca sadece
Aslında esaslı bir astrolog bulsam bence çıkartır haritamdan yükselenimi de ben o işlerden tirsak biriyim çok etkilenirim kesinŞaka maka erken kılarlar namazı se o tarihte öğle ezanı saatlerine bak bence bulursun
Hayır bir TV dizisi zaten 2.5 saatHiç tahammül edemiyorum Türk dizilerine
Gidiş geliş 100 km sadece iş yeri uzaklığıKaç k
Kaç km kullanıyor ki mesafe uzun mu baya ?
Maliyetinden çok zamanına üzüldüm vallahi trafikte geçenGidiş geliş 100 km sadece iş yeri uzaklığı
Bir de arada sağa sola gidiyor
Günlük net 500 tl gidiyor dedi
Çok odaklanarak film de izleyemiyorumHayır bir TV dizisi zaten 2.5 saat
Dijitalde her bölüm 23 dk
Bir sezon 7 bölüm
Toplasan bir sezonu bir haftalik TV dizisi anca ediyor
İngiliz komedisi severseniz black books tam sizlik, çok kısa bölümlerÇok odaklanarak film de izleyemiyorum
Bana kısa kısa 15 dakikalık olacak
Sabah 5:30 da gidiyorMaliyetinden çok zamanına üzüldüm vallahi trafikte geçen
Severim bakayım hemen teşekkür ederimİngiliz komedisi severseniz black books tam sizlik, çok kısa bölümler
Biz çözümü home office çalışarak bulduk, yoksa tuzladan maslak gidiş geliş eşimi perisan ederdiSabah 5:30 da gidiyor
Saat 1buçuk 2 gibi de çıkıyor çok trafiğe kalmadan
Asıl trafiği oğlum çekiyor
Sabah 6 da binip 7:30 bazen 8 de evde
Akşam da 15:30 da biniyor saat 17:30 da evde
Benim eşim de yavaş yavaş home office döndürecek ama iş yerine müşteri ulaşımı daha kolay ürünler de oradaBiz çözümü home office çalışarak bulduk, yoksa tuzladan maslak gidiş geliş eşimi perisan ederdiarada müşteriye gidiyor ama 5.30 da kalkıp akşam 20.00 de döndüğü için üç gün pert söyleniyor ajdjdjd
En cok da çocuklara ve gençlere üzülüyorum bu konuda
Genç olmak öğrenci olmak hem ne güzel hem de kendi içinde ne zorBenim eşim de yavaş yavaş home office döndürecek ama iş yerine müşteri ulaşımı daha kolay ürünler de orada
tabi burda da çok var burda olan olursa evden de teslim ettiği ürünlerde oluyor
Oğluma ben de üzülüyorum ya sabahın köründe biniyor uyuyarak gidiyor
Bazen uyuyup kalıyor durağı kaçırıyor geri dönüyor
Ben uyandırayım diyorum duymuyorum arasan da diyor
Okuldan yada sınıftan arkadaşı olursa onlar da uyuyup kalmazsa birbirlerini uyandırıyorlar
Şimdi geldi mun dan ve bir sürü de ödevi varmış yetişecek onlarla uğraşıyor
Yemeği bile odasında yedi bir iki kaşık
Hangi bölüm istiyor yks ye mi hazırlanıyorGenç olmak öğrenci olmak hem ne güzel hem de kendi içinde ne zoremeklerine değecek güzel bir mesleği ve kariyeri olur umarım ileride benim de liseye giden kuzenim var, okul özel ders kurs derken yüzünü gören cennetlik
Lise ikide bu sene, bölüm seçimleri artık lise üçte oluyormuş sanırım,benim zamanımda direkt lise ikide bölüm seçerdik tm mf gibi, değişmişHangi bölüm istiyor yks ye mi hazırlanıyor
Bakalım bizim o sürece daha var ama yine de şimdiden zor geliyor gözüme
Hepsinin yolu bahtı açık olsun inşallah
10. Sınıfta yapılmıyor mu tercihLise ikide bu sene, bölüm seçimleri artık lise üçte oluyormuş sanırım,benim zamanımda direkt lise ikide bölüm seçerdik tm mf gibi, değişmişavukat olmak istiyor bakalım insallah gönlüne göre olur onun da mesleği
Ya ben 10un başında seciliyor sanıyordum sizin gibi işte, geçen aradım dedim ne seçtin hala avukatlık mı istiyorsun filan, abla seneye secicem bölümü dedi bana10. Sınıfta yapılmıyor mu tercihbenim de kafam karıştı
Yani 9 un sonu 10 un başı
Hazırlık mı okudu
Öyleyse benim oğlumla aynı
Benimki de 9. Sınıf bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?