- 19 Şubat 2021
- 7.663
- 24.431
- 298
- 39
Ay iyi yapmışsınGünaydın kızlar
Sabah yine uyandım 5:30 oğlum gidecek diye
Nasıl yağmur yağıyor otobüs tramvay sabahın köründe uğraşmasın dedim eşime kalk sen götür
Beraber bıraktık oğlanı yollar boştu küçük bir İstanbul turu attık
Simit aldık gelirken şimdi kahvaltı yaptık
İyi pazarlarHerkese iyi pazarlar
Bugüne 10 üzerinden 2-3 filan başladım, akşama ne olarak kaparım bilinmez günü
Ben kullanmazsam ben de seviyorumAy iyi yapmışsın
Arabayla gezmeyi ben de severim ya boş boş
İyi pazarlar
Tuzla dayım canım benya burda o kadar çok yağmur var ki
Ordaki sahil neresi
Sabahtan beri durmadı
Bizde banyo dolaplarını taktık eşimle alt katın
Dünde Tv ünitesi takmıştık
Eşim elektrikli araba alacaktı onun test sürüşüne gittik
Yemek için balık salata yaptık
Şimdi de oğlanı almaya çıkacağız
Dışarda fena rüzgar var
Muhteşem ellerinize sağlıkTuzla dayım canım benakşam burada da yağış başladı tam zamanında eve girmişim.
Bizde de menü aynıEki Görüntüle 3683057
Tesekkurler, hepimizin ağzının tadı bozulmasın soframizin bereketi bol olsun insallahMuhteşem ellerinize sağlık
Afiyet bal olsun
Burcun neydi ya maşallah çok duzenlisinHer pazar yayılıp yatacağım diyorum muhakkak başka bir plan ya da iş çıkıyor yapamıyorum
Kahvaltıya sahile gittik piknik gibi, sonra annemlerle kahve içtik. Ordan market alışverişi, balıkçıya uğradık. Geldim onları yerleştirdim, nevresim değiştirdim. Salata malzemelerini yıkadım ortalığı toparladım. Birazdan da yemek hazırlığına geçerim, yine akşam oldu
Akşama fırında çipura, yanına baby patates ve salata var
Yenilik çok güzel yaya burda o kadar çok yağmur var ki
Ordaki sahil neresi
Sabahtan beri durmadı
Bizde banyo dolaplarını taktık eşimle alt katın
Dünde Tv ünitesi takmıştık
Eşim elektrikli araba alacaktı onun test sürüşüne gittik
Yemek için balık salata yaptık
Şimdi de oğlanı almaya çıkacağız
Dışarda fena rüzgar var
Ya otobanda basmayı seviyorum ben sinirliyken de deli gibi sürmeyi severimBen kullanmazsam ben de seviyorum
Yoksa sevmem
Salatayı ne güzel dogramissinTuzla dayım canım benakşam burada da yağış başladı tam zamanında eve girmişim.
Bizde de menü aynıEki Görüntüle 3683057
Teraziyim canımBurcun neydi ya maşallah çok duzenlisin
Yenilik çok güzel ya
Mis evde yeni eşyalar
Hangi marka model alacaksiniz ?
Ya da baktınız
Ben hala alamayanlardanim
Ya otobanda basmayı seviyorum ben sinirliyken de deli gibi sürmeyi severim.
Ama trafik varsa yağmur vs iş mesai saati başkası sürsün ben telefon kurcalayim
Salatayı ne güzel dogramissin
Yukselenin ne aceba
Büyük oğlum teraziTeraziyim canımyükseleni bilmiyorum malesef, doğum saatimi ailede herkes başka bir şey diyor bir ara taktım bulucam diye, doğum yaptığım hastaneye dedim ulassam filan. Cimere yaz dediler. Hastane kapandığı için ve o senelerde bilg kaydı olmadığı için bulunamadı. Yükselenim başak veya terazi o da bence
Annem diyor ki sancıdan saate bakamadımBüyük oğlum terazi
Doğum saati nasıl bu kadar aykırı olabilir
Zaten iki saatte bir yükselen burç degisiyor
Aslında baskın ozellikeirnden kendinde bulabilirsin
Çevrende burçtan anlayan birileri olsa cozerdi.
Bizim ekipte olsan benim kanki seni çoktan cozerdi
Evet ya izletiyorOh koşturmalı bir gün olmuş senin de
sudem34 sevdin di mi diziyi oleeeey bir gün herkes taşodeniz fani olacak djfjfj
Yani oglen namazını erken mi kildi geç mi ikindiye kadar kaç saat varAnnem diyor ki sancıdan saate bakamadımananem diyor ki öğle namazina yakındı dedeni arayıp haber ettim açmadı namazdaymis meğer sjdjdjd. Karadeniz fıkrası gibi herkesin yorumu. Annemin zor ve sıkıntılı bir doğum süreci olmuş malesef, tüm aşı kartlarımı bile saklamış ama doğum belgem yok
Ben de o yüzden terazi oğlu teraziyim diyorum ahdjdj
Komediyi kufur etmek zanneden bir güruh var ondandırEvet ya izletiyor
Çok sacma tarafları da var da mantık aramıyorum
HBO Max da sacasapan bir sürü diziyi başlayıp beğenmedim ya onlar şu an aşırı vakit kaybı geliyor
En azından izleniyor
Dijital diziler sırf serbest diye 18 üstü alkol sigara serbest diye sacmalamislar iyice ya
Sırf serbest diye dakika başı küfür filan hiç şık durmuyor küfre karşı olduğum için değil yerine göre evet küfür lazım ama bir dizide tilt oldum ya aşağı yukarı her kelime ....ile başlayıp bitiyor filan
Bu dijitalde ne buluyor insanlar gerçekten
TV dizileri uzun zamandır izlemiyordum
Ama vakit geçsin diye izleniyor yani
Bu olayı anlatınca da sanırsın 1963 de filan doğmuşum gibi oluyorYani oglen namazını erken mi kildi geç mi ikindiye kadar kaç saat var
Aynen 18 ler ama biseye benzemiyor ki ne adam gibi duygusallık var ne adam gibi romantizm saçma salak dram güya ortaya karışık türk dizileri de sapitmis yabanci dizilere çok özenti cinsellik fantezi anlayışı vs artik bunları sahnelere koymuşlar beğenmedimKomediyi kufur etmek zanneden bir güruh var ondandıryerinde ben de severim kullanırım da ama dediğin çok doğru platform işlerinin çoğu +18.
Diziyi mantık aramadan izlersen harika bir diziakıp gidiyor beni çok iyi oyaladi son bir haftada valla.
Özellikle örgü örerken yemek yaparken ses oluyor bana, tek bir şey yaparsam zaman kaybediyorum gibi hissediyorum gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?