Bende eli boş gidememe hastalığı varAha evet çok mantıklı tatlı getirmeleri bana tatlı getiren yok ondan sanırımmeyve getirmişti arkadaşlar bir torba dolusu kankim de evinde ne bulursa getirir artık o da getirmeyi bıraktı eli boş geliyor
Ahahaha yaBenim uyku yalan oldu
Boğazım yanıyor hasta olmam inşallah
Küçük dudağıma çatal fırlattı bir miktar canım yandı tabi
Şu anda da flash TV oyuncululuğu sergiliyor kendini yere atıyor
AA ben bunun Feslegen ve kırmızı biber yani Kapya bursa dedikleri biber ile versiyonunu yapıyodum. İyi kolay o zaman. SagollllPilavla makarnaya turşu bayılırım ya acaip lezzet katıyor
Hamburger,makarna salatası döner hep içlerine turşu koyuyorum ben
Balım
1 su bardağı su
1 su bardagi sıvıyağ
1 su bardağı sirke
1 yemek kaşığı iri tuz bunlarin içine bir kilo yeşil kil biber at rengi dönünce hafif pişince tepsiye çıkar içine maydonoz ve sarımsak dogra sonra kavonoza bas
Direk aynı gün yiyebilirsin
Ayyy ilahi akşam akşam çok hoşsunuzTursabi tursu dıye okuyup evde tursu kaldı mı diye bakmam peki?
Geçmiş olsun, aman dikkat edin, kış günü bol c vitamini iyi gider. Portakal, mandalin, bitki çayı.Ahahaha ya
Havalar çok sogudu bende de garip bir öksürük var yokluyor gibi
Ben hep çok hoşumAyyy ilahi akşam akşam çok hoşsunuz
Hahaha alışveriş için de böyle bi motivasyon görülmemiştirBen hep çok hoşumdemek isterdim ama pijamalarımın şuan diz verdiğini ve yaşıma yakışmadığını farkettım hep de çok hoş değilmişim.
pijama alayim bari
Hep bogaziz vallahiİyi akşamlar kızlar, yine yemeler yemeler, ne olacak bizim bu boğazlarben de kıymalı menemen yaptım, çayla yedik, çok aç değildim, işyerinde tarhana çorbası yapıp içmiştim. Üstüne antepfıstıpı yedim, bu aralar bim de bozmuş kuruyemişi, geçende ayçekirdek aldım, hep çürüklü çıktı, şimdi de antepfıstğı aynı, üstüne 1 portakal yedim, ağzımın tadı gelsin diye.
Ay oranin basic tshirtleri cok güzel oluyor pamuklu olanlarGr.. is online %60 indirim
Önemsiz bı ındırım ama acil ihtiyacı olan gidip tr..yoldan almasın diye şey ettim
Mandalina kaç ay oldu çıkalı burda, çıkar çıkmaz alırım. Meyve candır, zararlı şeyler yemektense, tatlı ihtiyacı meyve ile gidermek en güzeli. Amme-trabzon hurmasına bayılırım. Kurusu da çok güzel oluyor, çayın yanına, çikolata aramazsın o derece.Hep bogaziz vallahi
Ben de şimdi mandalina yiyecegim, bu tarih oldu daha yememişim hiç alıp da.
Meyveyle hiç barışamadım
Gebeyken bebeğe yarasın diye zorla yiyordum, o alışkanlığı da çöpe atmış oldum
Ya gecen sene ben her yeni gittigim eve ev hediyesi Madame Coco bardak havlu Paşabahçe bardak vs götürüyordum kendime alıyordum bir kapı çıkınca orayaBende eli boş gidememe hastalığı varanneme bile her hafta kaç kez gidiyorum hiçbir şey aklıma gelmezse bir paket Türk kahvesi alıp gidiyorum ahaha
Soğan rendele azıcık suyuna bal katAhahaha ya
Havalar çok sogudu bende de garip bir öksürük var yokluyor gibi
Afiyet olsun şimdidenAA ben bunun Feslegen ve kırmızı biber yani Kapya bursa dedikleri biber ile versiyonunu yapıyodum. İyi kolay o zaman. Sagollll
Ya peki benim dün kuruyemişlerin hepsini ordan almamİyi akşamlar kızlar, yine yemeler yemeler, ne olacak bizim bu boğazlarben de kıymalı menemen yaptım, çayla yedik, çok aç değildim, işyerinde tarhana çorbası yapıp içmiştim. Üstüne antepfıstıpı yedim, bu aralar bim de bozmuş kuruyemişi, geçende ayçekirdek aldım, hep çürüklü çıktı, şimdi de antepfıstğı aynı, üstüne 1 portakal yedim, ağzımın tadı gelsin diye.
Kokoreç bir yildir filan yiyorum güzelmis tadıTurşu çok severim ama pek beceremiyorum, salatalık yaparım kaynar su ile, sert oluyor, erimiyor. Bi ara mor lahana turşusu yapıyordum, o da güzel oluyor. Bizim burda kokoreç yanına genelde koyarlar salata olarak. Ahhh kokoreç mi yemeye gitsem
Dün aldım yedim de tadı gunkurusuna benzettimMandalina kaç ay oldu çıkalı burda, çıkar çıkmaz alırım. Meyve candır, zararlı şeyler yemektense, tatlı ihtiyacı meyve ile gidermek en güzeli. Amme-trabzon hurmasına bayılırım. Kurusu da çok güzel oluyor, çayın yanına, çikolata aramazsın o derece.
Kıymalı menemene biz parpı deriz sizde ne denirİyi akşamlar kızlar, yine yemeler yemeler, ne olacak bizim bu boğazlarben de kıymalı menemen yaptım, çayla yedik, çok aç değildim, işyerinde tarhana çorbası yapıp içmiştim. Üstüne antepfıstıpı yedim, bu aralar bim de bozmuş kuruyemişi, geçende ayçekirdek aldım, hep çürüklü çıktı, şimdi de antepfıstğı aynı, üstüne 1 portakal yedim, ağzımın tadı gelsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?