Aha evet çok mantıklı tatlı getirmeleri bana tatlı getiren yok ondan sanırım meyve getirmişti arkadaşlar bir torba dolusu kankim de evinde ne bulursa getirir artık o da getirmeyi bıraktı eli boş geliyor
Bende eli boş gidememe hastalığı varanneme bile her hafta kaç kez gidiyorum hiçbir şey aklıma gelmezse bir paket Türk kahvesi alıp gidiyorum ahaha

Benim uyku yalan oldu
Boğazım yanıyor hasta olmam inşallah
Küçük dudağıma çatal fırlattı bir miktar canım yandı tabi
Şu anda da flash TV oyuncululuğu sergiliyor kendini yere atıyor
Ahahaha ya
Havalar çok sogudu bende de garip bir öksürük var yokluyor gibi

AA ben bunun Feslegen ve kırmızı biber yani Kapya bursa dedikleri biber ile versiyonunu yapıyodum. İyi kolay o zaman. Sagollll

İyi akşamlar kızlar, yine yemeler yemeler, ne olacak bizim bu boğazlar ben de kıymalı menemen yaptım, çayla yedik, çok aç değildim, işyerinde tarhana çorbası yapıp içmiştim. Üstüne antepfıstıpı yedim, bu aralar bim de bozmuş kuruyemişi, geçende ayçekirdek aldım, hep çürüklü çıktı, şimdi de antepfıstğı aynı, üstüne 1 portakal yedim, ağzımın tadı gelsin diye.

Turşu çok severim ama pek beceremiyorum, salatalık yaparım kaynar su ile, sert oluyor, erimiyor. Bi ara mor lahana turşusu yapıyordum, o da güzel oluyor. Bizim burda kokoreç yanına genelde koyarlar salata olarak. Ahhh kokoreç mi yemeye gitsem

Hep bogaziz vallahi
Ben de şimdi mandalina yiyecegim, bu tarih oldu daha yememişim hiç alıp da.
Meyveyle hiç barışamadım
Gebeyken bebeğe yarasın diye zorla yiyordum, o alışkanlığı da çöpe atmış oldum

Mandalina kaç ay oldu çıkalı burda, çıkar çıkmaz alırım. Meyve candır, zararlı şeyler yemektense, tatlı ihtiyacı meyve ile gidermek en güzeli. Amme-trabzon hurmasına bayılırım. Kurusu da çok güzel oluyor, çayın yanına, çikolata aramazsın o derece.

Bende eli boş gidememe hastalığı varanneme bile her hafta kaç kez gidiyorum hiçbir şey aklıma gelmezse bir paket Türk kahvesi alıp gidiyorum ahaha
Ya gecen sene ben her yeni gittigim eve ev hediyesi Madame Coco bardak havlu Paşabahçe bardak vs götürüyordum kendime alıyordum bir kapı çıkınca oraya
Sonra ablamdan yegenimden fırça yiyodum
Sana getirmeyecekler boşuna götürme diye
Güzel bence eli dolu gitmek
Argoda varsa şeyini sallaya sallaya gelmis diye öyle denmesinden iyidir
Ahahaha ya
Havalar çok sogudu bende de garip bir öksürük var yokluyor gibi
Soğan rendele azıcık suyuna bal kat
AA ben bunun Feslegen ve kırmızı biber yani Kapya bursa dedikleri biber ile versiyonunu yapıyodum. İyi kolay o zaman. Sagollll
Afiyet olsun şimdiden
Yazdan olsa yapar yerdin kış biberiyle düşünemedim şimdi
Ya peki benim dün kuruyemişlerin hepsini ordan almam Antep başta olmak üzere
Kokoreç bir yildir filan yiyorum güzelmis tadı
Dün aldım yedim de tadı gunkurusuna benzettim
Annem şekerpare kayisidan kuru yapar aşırı şekerli ona benzettim tadını ama bu daha az şekerliydi.

Güya erkenden uyuyacaktim
Bebem uyumadigi gibi evi daha da dağıtmaya devam ediyor

Kıymalı menemene biz parpı deriz sizde ne denir

Ay saat 12 olmuş hiç farkında değilim
Belim büküldü boynum tutuldu ne o yeni örgüye başladım
Önce ipler birbirine girdi tam iki saat bir çile ipi eşimle baştan sardık. Yetmedi bu sefer yeni bir ornek deneyeyim hadi dedim, youtubedan durdur Allah durdur videoyu
Koca akşam elle tutulur ne yaptım sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…