- 17 Ocak 2020
- 28.896
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.256
- 598
Etli biber dolması yapacağımAy bugünn işler de sakin, vakit geçmiyor vallahi. Sizlerin nasıl gidiyor? Akşama ne menüler var? ben de ya ali nazik, ya da mantı yapıcam.
Bende fırında yapıyorum onu, üzerine biberler sucuk pastırma mantar filan koyuyorum mini pizzalar gibiMantı pek sevmem aslında, kızlar için almıştım. Bana çıtır şeyler, kızarmış şeyler daha lezzetli geliyor, böreğin misal çıtır olanını severim. sosyete mantısını severim.Belki airfry a kaşarlı ekmek dilimi atıp yer geçerim, kolayca olur hem. Karar vermedim henüz.
Dun fırında sardalya yaptım.0 rh +
Oldum olası demirim düşüktür, adetlerim çok kanamalı olur, dönem dönem hep demir ilacı kullanırım
Aslında tabi doğrusu öğle vakti yemek sindirim açısından sizin yaptığınız gibi
Ben de levrek çipura somon
Kızartma balığı sevemiyorum, bütün besleyiciligini kizartirken kaybediyor bence ağır da oluyor
Oh ne güzel planEtli biber dolması yapacağım
Yanına cacık
Corbajin türüne karar veremedim ama muhakkak olur
Suan evdeyim kızımla piyano seansına gittik geldik.
Eşim geceden geldi kahvaltı hazırlayacağım sonra uyandırırım. Hep beraber yeriz, sonra kızımı babaya bırakıp bi saat kahveye Gıdıcem arkadasa, ardından cilt bakımım var.
Son seansımızmis o da. Yeniden paket olustursam iyi olacak bakalım. İhtiyacı var cildimin hep.
Benimki de profesyonel mı tartusilirOh ne güzel plan
Ben hiç profesyonel cilt bakımı yaptırmadım, yıllarca çok çektim sivilcelerden. Sonra izlerinden. O tarz işlemler ekstra korkutuyor beni hep
Peeling haftada 2-3 yapıyorum ben. Bir gün de kil maskesi yapıyorum. Günlük de yıkama tonik serum bitti gittiBenimki de profesyonel mı tartusilir
Adi profesyonel ama yaptırırken bakıyorum bakıyorum e bunu bende yaparım. Profesyonel kısmı hangisi acaba dıyerek kalkıyorum hep masadan.
Tamam sonuçtan memnunum ama on beş güne doluyor yine benim burun ustu.
Bb krem sürsem hep pütürlü yapı.
Makyaj öncesi Peeling işin çözümü değil hergun peeling mı yapcam ohhoo
Evet sonradan olduAaaa sonradan mı oldu yaniben etsiz bir dünyada doyabilecegimi sanmiyorum
Benim de yaa çok severimTek basimaysam ya mantı ya makarna yapıyorum boğularak yiyorum tv karşısındaen büyük keyfim
Benim arkadaş oğluna piyano dersi aldırıp İngiltere de bir okul mu sınav mı ne ona sokmaya calışıyorduEtli biber dolması yapacağım
Yanına cacık
Eşim geceden geldi kahvaltı hazırlayacağım sonra uyandırırım. Hep beraber yeriz, sonra kızımı babaya bırakıp bi saat kahveye Gıdıcem arkadasa, ardından cilt bakımım var.
Son seansımızmis o da. Yeniden paket olustursam iyi olacak bakalım. İhtiyacı var cildimin hep.
Allah Allah çok acayip gerçekten. Tam gebelikteki hassasiyetler gibiEvet sonradan oldu
İlk önce markette et reyonlarının önünden geçerken aniden soğuk ter göz kararması yaşamaya başladım
Sonra aynı şeyleri sucuk kokunca da yaşıyorum
Şimdi tavuk pişirken kötü koku geliyor
Et kıyma aynı şekilde
Balık hele her şey balık kokuyormuş gibi
Bayılırdım ben de
Yemediğim de hasta olacağımı filan düşünüyordum
Şimdilerde ise böyle
İnşallah geçicidir
Of çok güzel planBenim de yaa çok severim
Hafta sonu oğlum yok eşime makarna şarap yapalım mı dedim
Balık yemeyeceğim diye neler uyduruyorsun diyor
2 senedir filan yaşıyorum keşke olsaydı en azından biterdi şimdiyeAllah Allah çok acayip gerçekten. Tam gebelikteki hassasiyetler gibivar mı öyle bir şüpheniz
Of çok güzel plankeşke sıfır kalori olsa da her gün makarna yiyebilsek ahdjdjd
Bizim bir tanıdık 7.ayda öğrenmişti gebeliğini2 senedir filan yaşıyorum keşke olsaydı en azından biterdi şimdiye
Dimi ya makarna kadar güzel bir şey var mı
Keşke
55 kiloyum herhalde 7 aylık olsam anlarım yaBizim bir tanıdık 7.ayda öğrenmişti gebeliğinio geldi aklıma şimdi siz deyince. O kdr ihtimal vermemiş ki gebe kalabileceğine. Liseye giden kızı vardı, 42 yaşında filandı. Çok da sağlık sorunları vardı o yüzden konduramamis. Annem kadina kızım insan tekmeleri de anlamaz mı demişti gaz sanmış ahahaha
Nasip olur mu söylesi diyorum ben de
Benim 8-9 haftalikken daha göbeğimden anlamıştı insanlar hiç gizleme imkanim olmamıştı55 kiloyum herhalde 7 aylık olsam anlarım ya
İki senedir filan yaşıyorum bu durumu
7 aylık olunca anlaşılmasın ya hamilelikte güzel doya doya yaşamak lazım
ay benim kızım da 0 kan grubu, sorarken dicektim 0 mı diye? etçil olurlarmış.0 rh +
Oldum olası demirim düşüktür, adetlerim çok kanamalı olur, dönem dönem hep demir ilacı kullanırım
Aslında tabi doğrusu öğle vakti yemek sindirim açısından sizin yaptığınız gibi
Ben de levrek çipura somon
Kızartma balığı sevemiyorum, bütün besleyiciligini kizartirken kaybediyor bence ağır da oluyor
ay dolmaya bayılırım, yapsam ben de olur aslında, nedense bi zor geliyor gözüme. bugün yoğun bir gün sizin için de. Cilt bakımı iyiymiş, şifa olsun.Etli biber dolması yapacağım
Yanına cacık
Yok yok yavrum bizim kız bir yaşında gittiğimiz otelde cocuk oyun alanında piyanoyla ilgilendi sırf.Benim arkadaş oğluna piyano dersi aldırıp İngiltere de bir okul mu sınav mı ne ona sokmaya calışıyordu
Sonra İngiltereye taşındı sanırım okul kabul etmedi ya da seviyeyi mi ne eksik bulmuştu
Sizin de eğer sınav gibi bir şeyse onu araştır canım tr de yapıyolar uyanıklıklar para almak için
Tanidigim tüm sıfırları düşündüm hepimiz etoburuz gerçekten deay benim kızım da 0 kan grubu, sorarken dicektim 0 mı diye? etçil olurlarmış.
Demir için pekmez için, pekmezin içine limon sıkıp için hatta, tahinli limon da iyi gelirmiş, denemedim ama.
Allah şifa versin, o zaman tahin-limon ikilisini bi araştırırsın düşerse? Hazır yaşınız gençken yiyin vallahi, belli bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor, sindirim yavaşlıyor. Gerçi benim metabolizmam hep bi yavaştı da.Tanidigim tüm sıfırları düşündüm hepimiz etoburuz gerçekten de
Yıllarca annem okula giderken pekmez yedirdi, travmam var
Hamilelikte de zorlamaya başlamıştı takviyelere rağmendoğumda da çok kan kaybettiğim için kan nakli oldum hatta
Sonra düzeldi neyseki ama düşmesi an meselesi hep oynak
Maşallah yaa yerim onuYok yok yavrum bizim kız bir yaşında gittiğimiz otelde cocuk oyun alanında piyanoyla ilgilendi sırf.
Sonra bı ıkı yerde lobilerde falan gördü gitti basına oturdu
Zaten müzik kulağı çok iyiydi ama piyanoya özel Bi ilgi görünce aile büyükleri eve piyano aldı ona hediye olarak.
Üç yasına dek zaman tanıdık evdkeiyle napacak dıye, bayagı başında. Onun başında degılse bizim başımızda mesela asla kendi basina oyun oynayan veya oyuncak oynayan bı cocuk değil.
Bızde özel Bi yeteneği mı var nedir eğitime başlatalım dedikkafamıza göre yani, hiç öyle ideallerimiz olmadan
Vizyonsuzuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?