On gündür balık yememişim, bugün balık yiyelim dedikAy bugünn işler de sakin, vakit geçmiyor vallahi. Sizlerin nasıl gidiyor? Akşama ne menüler var? ben de ya ali nazik, ya da mantı yapıcam.
Ali nazik çok iyi bir seçimAy bugünn işler de sakin, vakit geçmiyor vallahi. Sizlerin nasıl gidiyor? Akşama ne menüler var? ben de ya ali nazik, ya da mantı yapıcam.
Ben de hastayım başım boğazım kötüAy bugünn işler de sakin, vakit geçmiyor vallahi. Sizlerin nasıl gidiyor? Akşama ne menüler var? ben de ya ali nazik, ya da mantı yapıcam.
Çok geçmiş olsunBen de hastayım başım boğazım kötü
Eşim iş yerinde yiyecek
Oğluma da pilav yanına tavuk yapacağım
Ben de mantı daha çok severim
Öyle yapayım diyorum ama şöyle bir sorunum var uzun zamandırÇok geçmiş olsun
Tavuğun suyuna hemen bir hasta çorbası patlatın kendinize
Öncelikle profil resminize bayıldım hanımefendiSelam herkese
Günü kendim ve ailem için daha farklı değerlenirdiğim,kafama takılan yapmayı ertelediğim işleri azar azar yaparak geçirmek hedefim.
Eşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin
Bugün neler yaptım?
Çiçeğimi suladım.
Oğlumla elmalı kurabiye yaptım.
Oğlumla evde tenis oynadık.Çok eğlendik.
İsim şehir oynadık.
90 sayfa kitap okudum.
Yürüyüşe çıktım 9806 adım attım.
Tenis raketlerini yapıştırdım.
kızlar akşam babalarıyla çıkacaklarmış, benim menü iptal. Bakalım kendim ne yaparım? Çok geçmiş olsun, kendinize de tavuk suyu çorba yapın, bol limonlu misss.Ben de hastayım başım boğazım kötü
Eşim iş yerinde yiyecek
Oğluma da pilav yanına tavuk yapacağım
Ben de mantı daha çok severim
ohhh misss, dışarda balık, en güzeli, biz de bir ara evde fırında yapalım diyoruz. Bakalım kısmet.On gündür balık yememişim, bugün balık yiyelim dedikbenim de işime geldi gidip yiyip donmek
aaa hayırdır inşallah, bebiş vs. yok dimi?Öyle yapayım diyorum ama şöyle bir sorunum var uzun zamandır
Bütün et ve et ürünleri kokuyor bana
Eskiden bayılarak yerdim şimdi tiksiniyorum kokusundan
Dün iki köfteyi zor yedim
Yokaaa hayırdır inşallah, bebiş vs. yok dimi?
Allah Allah neden acaba? Geçer inşallahi çok zor öyle de.Yokneden olduğunu bilmiyorum inanın her şey mi kokar vallahi kokuyor
Kapı pencere açıyorum sürekli
Aaaa sonradan mı oldu yaniÖyle yapayım diyorum ama şöyle bir sorunum var uzun zamandır
Bütün et ve et ürünleri kokuyor bana
Eskiden bayılarak yerdim şimdi tiksiniyorum kokusundan
Dün iki köfteyi zor yedim
Ben evde sadece büyük balık pişiriyorum onu da fırında dediğiniz gibi, evde balık kızartma olayımız yok. Ev çok kokuyorohhh misss, dışarda balık, en güzeli, biz de bir ara evde fırında yapalım diyoruz. Bakalım kısmet.
Tek basimaysam ya mantı ya makarna yapıyorum boğularak yiyorum tv karşısındakızlar akşam babalarıyla çıkacaklarmış, benim menü iptal. Bakalım kendim ne yaparım? Çok geçmiş olsun, kendinize de tavuk suyu çorba yapın, bol limonlu misss.
kan grubunuz ne? benim küçük kız da, çok sever eti, ben de severdim de, yaş itibari ile artık vücut pek eritmiyor yediğini, hele akşam yersem fena oluyorum. öğlen en iyisi.Aaaa sonradan mı oldu yaniben etsiz bir dünyada doyabilecegimi sanmiyorum
Mantı pek sevmem aslında, kızlar için almıştım. Bana çıtır şeyler, kızarmış şeyler daha lezzetli geliyor, böreğin misal çıtır olanını severim. sosyete mantısını severim.Belki airfry a kaşarlı ekmek dilimi atıp yer geçerim, kolayca olur hem. Karar vermedim henüz.Tek basimaysam ya mantı ya makarna yapıyorum boğularak yiyorum tv karşısındaen büyük keyfim
Geçenlerde istavrit almıştım, kızarttım tavada, çok yağlı oldu zaten, kızım da bu sefer fırında yapalm dedi. Çipura ya da levrek alırım.Ben evde sadece büyük balık pişiriyorum onu da fırında dediğiniz gibi, evde balık kızartma olayımız yok. Ev çok kokuyor
0 rh +kan grubunuz ne? benim küçük kız da, çok sever eti, ben de severdim de, yaş itibari ile artık vücut pek eritmiyor yediğini, hele akşam yersem fena oluyorum. öğlen en iyisi.
Ben de levrek çipura somonGeçenlerde istavrit almıştım, kızarttım tavada, çok yağlı oldu zaten, kızım da bu sefer fırında yapalm dedi. Çipura ya da levrek alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?