- 17 Ocak 2020
- 28.905
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.290
- 598
3 yaşındaBayılırım
Bugün biri kuru dolma getirmiş öyle lezzetliydi ki anlatamam
Bende o tarifi bulup yapmaliyim kesin
Para tuzağı olarak görüyorum ben birazda
Lazerin yanında hediye verdiler
Sonra vay efendim peeling güneş kremi nemlendirici kendi ürünlerini kakalamaya calistilar.
Geçen lazere gittim onda bile iki ürün yine satmaya çalıştilar
Bilerek lazeri ucuz yapıyorlar
Müşteri gelince ilgi alaka ürün satmaya çalışıyor düzenli kullan vs ayağına
Ay halamin gelini de anlamadım diye herkesi kandırdıüçüncü çocuğu kimse istemiyordu duyarlarsa aldırmak isterler diye saklamış .
Ama kötü olan çocuklara kimse bakamıyor
En büyük rahatsiz
Kaç yaşında?
Kaç çocuğun var ?
Oh
İyi yapmışsın bende derim ya sorana
Arkadaş gitmiş dandik meyve seti güya 160 TL vermiş günah yani çöp resmen keşke bana verseydi ıslak mendil alırdım poposuna en azından oynamayacagi dandik dundik bişey evde kalabalık cimriligi tutmuş
İnşallah yeni haberler getirir
Tuhhhİptal oldugıdemedim.
Allah şifa versin canım ne rahatsızlığı varBayılırım
Bugün biri kuru dolma getirmiş öyle lezzetliydi ki anlatamam
Bende o tarifi bulup yapmaliyim kesin
Para tuzağı olarak görüyorum ben birazda
Lazerin yanında hediye verdiler
Sonra vay efendim peeling güneş kremi nemlendirici kendi ürünlerini kakalamaya calistilar.
Geçen lazere gittim onda bile iki ürün yine satmaya çalıştilar
Bilerek lazeri ucuz yapıyorlar
Müşteri gelince ilgi alaka ürün satmaya çalışıyor düzenli kullan vs ayağına
Ay halamin gelini de anlamadım diye herkesi kandırdıüçüncü çocuğu kimse istemiyordu duyarlarsa aldırmak isterler diye saklamış .
Ama kötü olan çocuklara kimse bakamıyor
En büyük rahatsiz
Kaç yaşında?
Kaç çocuğun var ?
Oh
İyi yapmışsın bende derim ya sorana
Arkadaş gitmiş dandik meyve seti güya 160 TL vermiş günah yani çöp resmen keşke bana verseydi ıslak mendil alırdım poposuna en azından oynamayacagi dandik dundik bişey evde kalabalık cimriligi tutmuş
İnşallah yeni haberler getirir
Ay çok güzel, eline sağlık, örgü beceremiyorum ya.sudem34
Bunu kendime ördüm, haki rengini de kocama
Kolay şeyler ben hep, zora gelemiyorum
Şimdi kazak deniyorum işte, bakalım becerebilecek miyim sabrım gelip
Benım de çokkkk. O yüzden platine yakın bir tonda boyatip geziyoremBenim de acil saç boyamam lazım diplerim iki karış çıkmış tamo kadar beyazım var ki görseniz üzülürsünüz bu yaşta bu beyaz diye
Teşekkür ederimAy çok güzel, eline sağlık, örgü beceremiyorum ya.
Benim annemin yaklaşık on senedir kendi renkte saçı kalmadığı için beyaz sarı bir renk boyatıyorBenım de çokkkk. O yüzden platine yakın bir tonda boyatip geziyorem
Yani kuaföre sorsan platin ama bana sorsan hadi ordan
Ben de 1,5 senedir boyatmıyorumTeşekkür ederim
Valla ben de işte basit şeyleri izleye izleye yapmaya çalışıyorum. Bir ara sürekli çanta oruyordum eşe dostadönem dönem bir şeylere sariyorum
Benim annemin yaklaşık on senedir kendi renkte saçı kalmadığı için beyaz sarı bir renk boyatıyorbeyazları arada kaynatiyor rifle gibi benim de sonum o fakat ben annemin aksine esmerim, asla olmaz bana platin tenine yakisiyorsa şanslısın bence sarının havası çok başka ya çok begeniyorum
Platin yakışıyorsa çok şanslısın vallaBenım de çokkkk. O yüzden platine yakın bir tonda boyatip geziyorem
Yani kuaföre sorsan platin ama bana sorsan hadi ordan
Aslında esmer olup platinle asiri cool elit görünen pek çok kişi görüyorum ben ınstagramda ya.Teşekkür ederim
Valla ben de işte basit şeyleri izleye izleye yapmaya çalışıyorum. Bir ara sürekli çanta oruyordum eşe dostadönem dönem bir şeylere sariyorum
Benim annemin yaklaşık on senedir kendi renkte saçı kalmadığı için beyaz sarı bir renk boyatıyorbeyazları arada kaynatiyor rifle gibi benim de sonum o fakat ben annemin aksine esmerim, asla olmaz bana platin tenine yakisiyorsa şanslısın bence sarının havası çok başka ya çok begeniyorum
Ya çok yakışıyor dıyolar ama umarım sadece gazlamak degildirPlatin yakışıyorsa çok şanslısın valla
Yok ya sanmıyorum en başta güzel olmasa eşin söylerdi benceYa çok yakışıyor dıyolar ama umarım sadece gazlamak degildir
İki erkek3 yaşında
Bi tane kız çocuğum
Seninkilerrrr
Benim üç boyamalık boya stogum varBenim de acil saç boyamam lazım diplerim iki karış çıkmış tamo kadar beyazım var ki görseniz üzülürsünüz bu yaşta bu beyaz diye
Otizm 5 yaşındaAllah şifa versin canım ne rahatsızlığı var
Nerde kalıyor o kadar kişiİki erkek
Benim üç boyamalık boya stogum var
Otizm 5 yaşında
Aşırı kalabalık yaşıyorlar
Halam yaşlı annesi erkek kardeşi kendisi kocası bekar oğlu evli oğlu gelini üç tane de çocuk anne de biraz saldım çayıra çok zor yanı eşimin halası ben hala diyorum da aslında
EşimYok ya sanmıyorum en başta güzel olmasa eşin söylerdi bence
Allah bagıslasın masallah canım ne güzel büyüttün bile sen galibaİki erkek
Benim üç boyamalık boya stogum var
Otizm 5 yaşında
Aşırı kalabalık yaşıyorlar
Halam yaşlı annesi erkek kardeşi kendisi kocası bekar oğlu evli oğlu gelini üç tane de çocuk anne de biraz saldım çayıra çok zor yanı eşimin halası ben hala diyorum da aslında
Aynen balımNerde kalıyor o kadar kişi
Aynı evde mi
AminAllah bagıslasın masallah canım ne güzel büyüttün bile sen galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?