Allah şifa versin, o zaman tahin-limon ikilisini bi araştırırsın düşerse? Hazır yaşınız gençken yiyin vallahi, belli bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor, sindirim yavaşlıyor.
Bir de onu deneyeyim çok teşekkür ederim tahinin başka faydaları da çok zaten, en kötü kana değil başka şeye yarar

ahahaha ilahi alemsiniz, öyle olur mu? 1 yaşında çocuk için aileniz piyano almış, daha ne olsun? bence gayet vizyonlu bir aileye sahipsinizç

ahahaha ilahi alemsiniz, öyle olur mu? 1 yaşında çocuk için aileniz piyano almış, daha ne olsun? bence gayet vizyonlu bir aileye sahipsinizç
Ağzımla istedim ftemiz
Değişik değişik kiyafetler alıyorsunuz ya kumaşına takılıyorum ya tütü ne alaka diyorum paranızı iyi yerlere harcayın bısey alacaksanız piyano alabilirsiniz dedimgumlettim keseyi

Kulağa biraz kaba geliyor ama inan kasten yapar gibi hiç giydirmeyecegi şeyler alınır mı insana. Ucu açık ayakkabı giydiremiyorum parmakları yaralanıyor çok dusecek yaşta hem diyorum bı bakıyorum uc tane ucu açık ayakkabı hediye gelmiş. Sandalet mı diyoruz ona tam bilemedim

Kendi ailem bu arada bunu yapan
Ne güzel işte, çocuğun geleceğini düşünmüşler. Allah bahtını açık etsin inşallah. Müzik gerçekten önemli bence, hayatımızı, duygularımızı müzikle daha bir yaşıyoruz yani. Misal 10 yıl önce dinlediğim bir şarkı çıktığında, eğer sevdiğim bir melodiyse, direk o ana giderim yani. Hafıza canlanır, oysaki çok unutkanlık var. bunu üstteki mesajınızı görmeden yazmıştım .

Kızlar, bu benim ilk ve tek anneler günü hediyemdi masmavi çiçekleri olan bir orkideydi.
Ve ne tesadüf ki oğlumu kaybettikten sonra tüm çiçekleri dökülmüştü.
Yeniden dal verdi geçtiğimiz haftalarda, şimdi de tomurcuklandı
Öyle mutluyum ki..

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 4
ayyy canım yaa, maşallah, hayırlara vesile olsun inşallah. Rabbim size de hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda, sağlıkla.

ayyy canım yaa, maşallah, hayırlara vesile olsun inşallah. Rabbim size de hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda, sağlıkla.
Allah razı olsun
İnsan sevdiği birini kaybedince her şeyde onu arıyor, onun bir yansıması olarak görüyor sanırım ben de kendimi böyle avutuyorum tekrar çiçeklendi diye sevindim, diyorum o yerinde mutlu, sen de üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…