Aaa benim annemin babası da ordan göçmen gelmiş kız, öyle şeyler mi varmış? hep anlatırdı kaş tarafında gelirken tekneleri batcak olmuşta, ne varsa atın demişler, altınlar vs. varmış, zenginlermiş, denize gitmiş hep. Bize masal gibi geliyor ama, öyle anlatırdı rahmetli.Ya bizimkilerin de sıkıntı şu rahmetli babanne dede orada doğup buyuyor sonra göç ediyorlar tr ye, fakat hali hazırda başvuru yapıldığında yıllarca orada doğduklarını ispat etmek için uğraştı kpederler. Bir Bulgar mahkemesi bir tr derken o tamamlandı şimdi sıra kpeder amcalarda. Onlar bitecek de eşime kuzenlere sıra gelecekmeraklısı olduklarından değil mali mülkü hiç edip gelmişler bir gecede zaten rahmetliler, ama ab vatandaşlığı sonuçta diye istiyor benimki. Her an tr den kaçıp gitmek gibi bir fobisi gelişti son yıllarda ülkedeki durumlardan ötürü
Biz de Schengen için Yunan’a başvururuz gibi şu an hem randevu nispeten daha kolay, aşırı ileri tarih vermiyor, hem de kim başvursa çevremizde hemen çıktı oradan. Benim yillar evvel avusturya reddim vardı, döktüğüm paralara yanıp kendimce ülkeye küsmüştümeşim bir dönem orada okumuş biz tanışmadan önce, bayılır Viyana Graz filan. Bir götüremedi beni diye dert içinde. Diyorum konsolosluk özel davet ederse giderim belki
Pomporovu bilmiyorumBansko ve pomporov gerçekten güzel
Vize almak çok can sıkıcı ve yorucu
İnşallah olur o zaman rahat rahat gezersiniz
Ya evet dehset bir piyasa olmus, meğer hep bot kurup firmalar dolduruyomus randevuları sana bana kalmiyormusÇok ırkçı onlar ya
Vize için yanlış tercih
Schengeni tek onlar veriyor olsa kimseye verilmezdi bence
Yunan gerçekten bu konuda 10 numara
Sadece randevu hemen bitiyor o sıkıntı
Biz nisandan ağustosa kadar randevu alabilmek için uğraştık
Vizeci bile kabul etmedi düşün
Yok diyor adam
Sonunda benim sayemde aldıkgece rüyamda gördüm inanılır gibi değil
Sabahta dedim ki şu pasaport numarası tc numara filan gireyim günlük girmede istiyor çünkü vakit kaybetmeyelim dedi
Neyse uyanır uyanmaz rüyanın etkisi ile onu yaptım kahvaltıya oturdum eşim hemen dedi randevular açılmış
O hızla girince aldımyoksa anında tükeniyor
Açıldıktan sonra 30. Saniyede kredi kartı bilgilerini giriyordum düşün o kadar hızlı olmak zorundasın
Vatandaşlık olursa eşinin süper olur bunların hiçbiri ile uğraşmazsınız
ayyy ilahi maceralıymış evlilik teklifin de. Adamdaki heyecaı düşünemiyom.Ya evet dehset bir piyasa olmus, meğer hep bot kurup firmalar dolduruyomus randevuları sana bana kalmiyormus
Danışmanlık firmalarına da para yediresim yok hiç zaten garanti de değil, kuzenimiz geçen yeni öyle amerikadan red aldı ki kiz dünyayı dört dolaşmış birisi yine de olduramadi. Daha önce Amerika giriş çıkışı da var
Acayipler
Ya bizim Avusturya hikayesi çok hazin sorma. Meğer orada evlenme teklifi edecekmis bana, red yiyince ben bu bir paniklediyor ki sorun değil bodruma bilet aldım diyorum ne alaka, Viyana’ya gidemiyoruz diye alternatifi bunun bodrum mu sence
Neyse tamam dedim almış etmiş zaten
Sonra yüzüğü görünce anladım neden palaspandiras tatile gittiğimizi
Ya benzer hikaye yemin ederimAaa benim annemin babası da ordan göçmen gelmiş kız, öyle şeyler mi varmış? hep anlatırdı kaş tarafında gelirken tekneleri batcak olmuşta, ne varsa atın demişler, altınlar vs. varmış, zenginlermiş, denize gitmiş hep. Bize masal gibi geliyor ama, öyle anlatırdı rahmetli.
Bendeki üzüntüyü bir düşünayyy ilahi maceralıymış evlilik teklifin de. Adamdaki heyecaı düşünemiyom.
Herkesi bertaraf edip biz geldik canım telefon çekmiyor byeeee demelisinizBansko bizimde aklimizda
Vize de var
Geçemedik bı o tarafa
Sureklı birileri hastalanıyor ciddi derecede tam bu sezonda. Mahsus yapar gibi
Sonuc= gidemiyoruz
Örgü muüüüAhahaha ben alırım sanaörerim hatta ahaha
Keşke bana da eşim s.Ktir git uludaga deseBen de öyle keyfime göre kayıyorum
Botlar kayak ayakkabıları varya onları giy çıkar
Yok kayak pantolonu yok tulumu eldiveni
Cuma eşim uludağa gidelim dedi
Aha dedim şurdan s.ktir gitben gelmeyeceğim
Oğlumla ikisi gidecekler
Sınav haftası çocuğu hasta etmese bari
Ah nerde kuzucum o beceri bendeÖrgü muüüübayılırım mm.
Örenbayan sen misin
KeşkeHerkesi bertaraf edip biz geldik canım telefon çekmiyor byeeee demelisiniz
Soslu kanat nasılYayla çorbası yapıyorum akşama
Yanına soslu kanat pisiricem
Dünden de mantarlı kremalı makarna var
Benden bu kadar beğenmeyen restorana
Yani mangal kadar iyi olmuyor tabi evde benceSoslu kanat nasıl
mangal tadında oluyor mu?
Onu mangal dışında hiç yemedim denemedim
Pomporovun güzel yanı otelin skipassın hemen yanında olmasıPomporovu bilmiyorum
Bansko mu Pomporov mu sence
Ya tühh ne güzel sürpriz olacakmış limon sıkmışlar vize vermeyerekYa evet dehset bir piyasa olmus, meğer hep bot kurup firmalar dolduruyomus randevuları sana bana kalmiyormus
Danışmanlık firmalarına da para yediresim yok hiç zaten garanti de değil, kuzenimiz geçen yeni öyle amerikadan red aldı ki kiz dünyayı dört dolaşmış birisi yine de olduramadi. Daha önce Amerika giriş çıkışı da var
Acayipler
Ya bizim Avusturya hikayesi çok hazin sorma. Meğer orada evlenme teklifi edecekmis bana, red yiyince ben bu bir paniklediyor ki sorun değil bodruma bilet aldım diyorum ne alaka, Viyana’ya gidemiyoruz diye alternatifi bunun bodrum mu sence
Neyse tamam dedim almış etmiş zaten
Sonra yüzüğü görünce anladım neden palaspandiras tatile gittiğimizi
Yaa şimdiden iyiki doğdunAaa Kiz bana kimse almadı
Bide yeni yıl benim doğum gunumyine de kimse bı halt almadı
Bu yıl avucumu yalar gezerim, insanın kalbi kırılıyo
Sorma içimizde yaradır bu olay sjfjjfYa tühh ne güzel sürpriz olacakmış limon sıkmışlar vize vermeyerek
Yine de düşünmüş bişeyler ama
Amerika ya oğlum yarışma için başvuru yapacak danışmana ödedik bakalım parasını
Kolay kolay onlar da vize vermiyor
Düzenledim bedavaya verseler alabilirim gezip görecez sadeceSorma içimizde yaradır bu olay sjfjjf
Oglusa verirler bence
Bizden cekiniyorlar hemen mülteci olucaz sanıp
Üzülmeli bozulmali hallerin oluyor mu pekiYaa şimdiden iyiki doğdun
Bana da alan olmuyor hatta annemler doğum günümü hatırlamıyor ve kutlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?