- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 52.171
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Batgirlfirarda
-
- #22.901
Bol keyifler olsunGünaydın kızlar,
9 gibi kalktık, kahvaltı yaptık, bi balkon yıkadım, kızlar kuaföre gittiler. Onlar gelince giyim festivali gibi yakında bir yer açılmış, ona gideceğiz, haftaya nasipse umre yolcuları. Hazırlıkları bitmedi bi türlü, bişeyler bakacaklar. Ben de yarın için yürüyüş turuna yazıldım, güzel olur inşallah hava da. şimdi kahvemi içtim, az sizi okuyayım dedim. Herkese güzel bir gün diliyorum.
Sagol canımay çok beğendim, elllerine sağlık, güzel günlerde giy inşallah.
Sagol kuşumCok yakışmış güle güle kullan
Eneeee yine unuttum benim iq hala yerlerde@simlumina kirpik besleyicin geldi mi
O bı ara bin TL lerde ydı şimdi kacEneeee yine unuttum benim iq hala yerlerdeama kafamı o gece girince ordinary nin kirpik kas ürünü karıştırdı bak hatırladım, dedim onu mu bunu mu alsam, ikisi de sepette duruyor yerim gibi sjdjfjf
820₺ kendi satıcısındaO bı ara bin TL lerde ydı şimdi kac
Benım. Kirpikler iyi toparlandı canım.820₺ kendi satıcısındabilemedim ya çok da bel bağlamamak lazım mucizevi olsa 800 değil 8 bin filan olurdu zaten sjdjdjd
Aldım şimdiBenım. Kirpikler iyi toparlandı canım.
Ama almaya devam edicem.
Boyle altı ay bı kullanayım bakalim
Aldım şimdihadi şifa olsun hepimize ahdhdh
Ya bence bu tarz ürünlerin sırrı zaten düzenli kullanmak, o bir tane şişeyi kutuyu her neydeyse işte onu bir komple tuketmek
Yoksa mucize beklemek oluyor
Hayırdır sudemcim ne Yasin vardı, ben kaçırdım uzun zaman oldu. Oğlanlar nasilSpotify dan Tülay kök dinlemeye başladım
Tatili çok güzel değerlendirmek istiyorum
7 Ocak podcastini dinliyorum şimdi.
Hem Tülay ve Beyhan dinleyeceğim
Hem küçüğümle kaliteli vakit geçireceğim
Yasim bitti kalktım toparlandım
Hayrolsun inşallah
Her zorluğun bir kolaylığı vardır
Dunyam alt üst oldu demiyorum altı belki üstünden daha güzeldir ben göremiyorumdur belki.
Benim planlarım var ama Allah'ın da bir planı var
Belki benim için daha güzel olacak her şey iyi düşüneceğim artık .
Haber et ajdjfjYarasın
Bende ordinary favoriye aldım bakalm
Fiyat düşünce çökerim
Balım bazı şeyleri tam anlamadım biraz açar misinSudemcim canım, bakıcı olayı can sıkıcı olmuş ama, eminimki daha iyi bir bakıcı bulacaksın. Olaylar üstüste geldi gibi hissetmen çok normal, sana destek kimse yok yanında, ama Rabbim herşeyi bilip gözetiyor canım. Annen ve abin gelecekmiş, annene karşı sen de onun gibi olmaya çalış, iş buyur, yapsın, yapmıyorsa bile, yorulduğunu, yapamayacağını söyle, onunla olan sınavını verememişsindir belki, onun için sınanıyorsundur, inşallah tez zamanda o işi de halledersin. Bağ kesme falan mı yapsan acaba, hep aynı tür kişileri hayatına çekiyorsun, bu da bir imtihan. Bugünler de geçecek, önemli olan bu zaman zarfında kendi mental sağlığını koruyabilmen. Nefes egsersizleri çalış, günde 3 dakika bile olsa, inan sana çok iyi gelecektir. Olayların içinde iken gerçekten o zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor insana, ama geçiyor. Zaman herşeyin ilacı, bebişin de bir bakmışsın ki, ilkokul 7-8.sınıflara gelivermiş. Rabbim sağlık-sıhhat versin, dayanılmaz acılar göstermesin. Ömrünün kalan günleri geçenlerden çoook çok güzel olsun.
Kızların mi umreye gidiyorGünaydın kızlar,
9 gibi kalktık, kahvaltı yaptık, bi balkon yıkadım, kızlar kuaföre gittiler. Onlar gelince giyim festivali gibi yakında bir yer açılmış, ona gideceğiz, haftaya nasipse umre yolcuları. Hazırlıkları bitmedi bi türlü, bişeyler bakacaklar. Ben de yarın için yürüyüş turuna yazıldım, güzel olur inşallah hava da. şimdi kahvemi içtim, az sizi okuyayım dedim. Herkese güzel bir gün diliyorum.
Bakıcım beni boşadı dün karne anındaHayırdır sudemcim ne Yasin vardı, ben kaçırdım uzun zaman oldu. Oğlanlar nasil
Belki çocuğunla çok iyi ilgilenenBalım bazı şeyleri tam anlamadım biraz açar misin
Koyu yazılı yerleri açar mısın rica etsem
Kızların mi umreye gidiyor
Bakıcım beni boşadı dün karne anında
Yok balım kadın Melek gibiydi anlattığın her şeyi fazlasıyla yapıyorduBelki çocuğunla çok iyi ilgilenen
Tüm mesaisini onunla oynamaya ona öğretmeye harcayan yanlışı yasağı bilen tatlış bı bakıcın olacak
Gidene uzulmehıc şikayetin yok muydu kendisinden, onları hatirla için soğur
Neden bıraktığına dair bı açıklama var mi peki. Nolmus yani birden bire, nıye dan diyeYok balım kadın Melek gibiydi anlattığın her şeyi fazlasıyla yapıyordu
Vicdanliydi merhametliydi
Onun gibisini asla bulamam
Yüz üzerinden 500 kadın benden bile iyi bakıyordu o derece
Yiğidi öldür hakkını yeme
Yüz üzerinden 90 a raziyim şu an
Kendi çocukları iki haftadır ağır salgina yakalandı 6 gece ateş filan evde onlar bide benimkiNeden bıraktığına dair bı açıklama var mi peki. Nolmus yani birden bire, nıye dan diye