Bol keyifler olsun

@simlumina kirpik besleyicin geldi mi

@simlumina kirpik besleyicin geldi mi
Eneeee yine unuttum benim iq hala yerlerde ama kafamı o gece girince ordinary nin kirpik kas ürünü karıştırdı bak hatırladım, dedim onu mu bunu mu alsam, ikisi de sepette duruyor yerim gibi sjdjfjf

Eneeee yine unuttum benim iq hala yerlerde ama kafamı o gece girince ordinary nin kirpik kas ürünü karıştırdı bak hatırladım, dedim onu mu bunu mu alsam, ikisi de sepette duruyor yerim gibi sjdjfjf
O bı ara bin TL lerde ydı şimdi kac

820₺ kendi satıcısında bilemedim ya çok da bel bağlamamak lazım mucizevi olsa 800 değil 8 bin filan olurdu zaten sjdjdjd
Benım. Kirpikler iyi toparlandı canım.

Ama almaya devam edicem.
Boyle altı ay bı kullanayım bakalim

Benım. Kirpikler iyi toparlandı canım.

Ama almaya devam edicem.
Boyle altı ay bı kullanayım bakalim
Aldım şimdi hadi şifa olsun hepimize ahdhdh
Ya bence bu tarz ürünlerin sırrı zaten düzenli kullanmak, o bir tane şişeyi kutuyu her neydeyse işte onu bir komple tuketmek
Yoksa mucize beklemek oluyor

Aldım şimdi hadi şifa olsun hepimize ahdhdh
Ya bence bu tarz ürünlerin sırrı zaten düzenli kullanmak, o bir tane şişeyi kutuyu her neydeyse işte onu bir komple tuketmek
Yoksa mucize beklemek oluyor
Yarasın

Bende ordinary favoriye aldım bakalm
Fiyat düşünce çökerim

Hayırdır sudemcim ne Yasin vardı, ben kaçırdım uzun zaman oldu. Oğlanlar nasil

Balım bazı şeyleri tam anlamadım biraz açar misin
Koyu yazılı yerleri açar mısın rica etsem
Kızların mi umreye gidiyor
Hayırdır sudemcim ne Yasin vardı, ben kaçırdım uzun zaman oldu. Oğlanlar nasil
Bakıcım beni boşadı dün karne anında

Balım bazı şeyleri tam anlamadım biraz açar misin
Koyu yazılı yerleri açar mısın rica etsem

Kızların mi umreye gidiyor

Bakıcım beni boşadı dün karne anında
Belki çocuğunla çok iyi ilgilenen
Tüm mesaisini onunla oynamaya ona öğretmeye harcayan yanlışı yasağı bilen tatlış bı bakıcın olacak
Gidene uzulmehıc şikayetin yok muydu kendisinden, onları hatirlaiçin soğur

Oğlusum uyurken uyumadım
Reels kaydırdim
Bir arkadasla iki üç saate yakın goygoy yaptık.
Başka bir arkadasi cekistirdik ben kv çilesi anlatırken kendisi kendi kv siyle nasıl güzel aşk yaşadığı ile ilgili övünüyor ikidirben dert yanarken tam hangi psikoloji bilemiyorum
Bakicinin olayı konustuk biraz keşke başka zaman söyleseydi dedi karne töreninden filan bişey anlamadım zaten bütün gün ağladım.

Bı mürdüm külotlu çorap alayım dedim
Benım mürdüm anlayisimla pentiye suvene gittiğimde gördüğüm mürdüm çoraplar arasında dağlar kadar fark var, şaka miiiiii

Yok balım kadın Melek gibiydi anlattığın her şeyi fazlasıyla yapıyordu
Vicdanliydi merhametliydi
Onun gibisini asla bulamam
Yüz üzerinden 500 kadın benden bile iyi bakıyordu o derece
Yiğidi öldür hakkını yeme
Yüz üzerinden 90 a raziyim şu an

Neden bıraktığına dair bı açıklama var mi peki. Nolmus yani birden bire, nıye dan diye

Neden bıraktığına dair bı açıklama var mi peki. Nolmus yani birden bire, nıye dan diye
Kendi çocukları iki haftadır ağır salgina yakalandı 6 gece ateş filan evde onlar bide benimki
Benimkine bulaşmasın diye onları ayrı odada tutmaya çalışmak vs kadın çok bunaldi
Üstüne benimkide kadının çocuklarına dirlik vermedi aynı odaya koysa çocukları cimcikliyoe vuruyor kadından kıskanıyor ayrı koysa onlar içeri gelsin oynayalım diye ağlıyor filan kadin bine bolunmekten mental olarak bitti
Bir yandan da deli gibi yemek siparişi alıyor onlara yetişmeye çalıştiyor bir yandan kps vs derken hangi insan dayanır

`