- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Öncelikle nasıl oldun seni merak ettim..Çok güzel planlar
Yemek ne düşünüyorsun
Bende yayla çorbası var
Tavuk tandır pilav ve salata düşünüyorum
Şimdi kahve yaptım kendıme
Pasta kahve ve kitap okumaya başlıyorum
Her günümüz çok güzel geçsin
Teşekkür ederimHarika görünüyor ellerine sağlık
Afiyet olsun
Waaaw ellerine sağlıkkkkkLimonlu kekim hazır
TeşekkürlerWaaaw ellerine sağlıkkkkkçok güzel gözüküyor
İyiyim canım çok sağolÖncelikle nasıl oldun seni merak ettim..
Valla planlar güzel de sadece toz aldım tüm evin, tuvaletleri ovdum. Evi robota çift tür süpürüp sildirdim valla üşeniyorum. Şimdi kahve yaptım kendime, dinleniyorum. Biz cumartesileri şık sofralar yapmayı seviyoruz genelde, cikabilrisek dışarı çıkardık eskiden de şimdi geçen hafta çıktım havalar soğuk daha tam toparlamadan üst üste çıkmam.. lazanya düşünüyorum, evde lazanyam var kıymayı da çıkarttım dolaptan.. yanina da bir kadeh çıkarırım belki, operasyondan sonra izin aldım ama hiç alkol tüketmedim aslında, bilmiyorumsenin menün de güzelmiş ben de onu pazartesiye düşünebilirim aslında, güzel fikir oldu
Kitap da akşam yatmadan okuyacağım planım öyle,.çünkü birazdan cıkmış soru çözme maratonuna başlayacağım..
Iyi olmana çok sevindimİyiyim canım çok sağol
Dün ilaç vitamin sıcak su torbası ve bitki çaylarıyla kendime geldım
Senin menü de harika bayılırım lazanya ya
Yanına da güzel bir kırmızı sarap
Bir bardak zararı olmaz herhalde
Ben ne içersem içeyim 2 kadehten fazla içmiyorum
Alkol baş ağrısı yapıyor bende
Dün heryerı süpürmüştüm bende rahatım bugun yatacam
Dısarda yemek çok rahat ve keyifli ama beni çok rahatsız edıyor
Gezi süresince hep dısarda yedim ya gece gaz sancısına uyandım hayatımda ilk defa
Daha yenı yeni düzeliyorum
Ahahah yap kız nolcakEee bende ıslak keke portakalkabuğu katayım o zaman şaka şaka
Deneyeceğim bakalım✌
Valla eli hızlı ve temiz kuaförü aynı anda bulduysan bırakma.. ben de eli hızlı kuaföre bayılırım.. çünkü o kuaför salonunda saatlerce vakit geçirmeye bayılan kadınlardan değilimEvet üşenmedim erkenden kalktım✌
Oğluma tost yaptım verdim makineyi çalıştırıp çıktım.
Kuaförü çok beğendim. Eli çok hızlı çok pratik. Geçenki gittiğim işkence idi resmen bir daha zaten ona asla gitmem. Buna üşenmezsem devam edeceğim. Uzakta biraz yürümek lazım.
Üç tane markete ugradım. İhtiyaç harici ıvır zıvır da aldım.
Çay oldu şimdi kahvaltıya geçeceğim.
Ekran fotosu çekip bi daha deneMikan Resmi nasıl yükledin çok büyük diyor yükleyemedim ben
Ellerine sağlık, frostring ne demek araştıracağımKestim biçtim, oldu herhalde
Ben normal kek yapıp limon kabuğu koydum.. tarcın da koydum içine.. bu yüzden de cinnamon roll'un frostingini yaptım yanına.. ben o frostingin tadını çok seviyorum.. O yüzden bence yakıştı
Limonlu keke dair çok komik bir anım varAhahah yap kız nolcakne diyor limonlu bir kek tarifi deneyin.. limon portakal aynı akraba soyundan geliyorlar
Aynen temiz de aynı zamandaValla eli hızlı ve temiz kuaförü aynı anda bulduysan bırakma.. ben de eli hızlı kuaföre bayılırım.. çünkü o kuaför salonunda saatlerce vakit geçirmeye bayılan kadınlardan değilim
Hani cupkeklerin üzerine konulan krema tarzı seyler varya o demekEllerine sağlık, frostring ne demek araştıracağım
Kendimi çok cahil hissettim ama teşekkür ederimHani cupkeklerin üzerine konulan krema tarzı seyler varya o demek
Vanilyalı labneli fılan oluyor
Doğallık diyelim ona canımÇ
Kendimi çok cahil hissettim ama teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?